בחצות........או קצת לפני

magy

New member
בחצות........או קצת לפני

המחשב שלי נהיה סינדרלה.........ומתחיל ללכת הביתה ברק .........אם השירות שלהם........ כבר נשבר לי...........כל ערב.

עיניים

New member
תזיזי מהר

את השעון של המחשב אחורה בחמש שעות. ככה תוכלי להיות פה עד ששקדי יגיע בבוקר.

magy

New member
אז את בדיעה שאני צריכה

לחכות לשקדי כל הלילה...???????????????.. ובמקום לישון , לכתוב שירים????????

אני בדעה

שאת צריכה לכתוב שירים או לצייר ציורים מהפיתום לחכות? חיכיתי ליכיתי בכיתי בכיתי ומי לא בא? מיכאל הוא הבטיח פעמיים שיבוא אחר הצהריים עד פה זכרוני מגיע מי זוכר את המילים? מי זוכר מי כתב?

לגברים לא מחכים ,לא לימדו אותך?

אפילו אם הם שקדים מסוכרים מתוקים(אוף כמה שאני אוהבת את זה), אזלה הפנטסיה של נשים חולמניות הכותבות שירים בלילה במחברת רטובה מדמעות, וגבר שהלך למלחמות ורק סוניה או נטשה או משהי אחרת עם צמה ארוכה עדיין ממתינה ליד החלון עם מחברת השירים ביד. היום- לא מחכים יותר. אזלה הרומנטיקה הקיטשית הזו, שאני חושבת במחשבה שניה, זה בטח נכתב על ידי גברים,לא???? בוקר טוב.

נכון, אחותו של W, לגברים לא...

...ממתינים... אחרי אוטובוס לא רצים... לרכבת לא קופצים... מונית|מכונית| לא עוצרים... מהספינה לים לא מזנקים... ובמטוס לא פותחים חלון... באופנוע לאור אדום לא מחכים... וכמובן בחללית
שלי לא מבצעים דבר בלי לקבל רשות ממני... אבל אחרי נשים?... רצים, קופצים, לא עוצרים, מזנקים, פותחים חלון, לא מבקשים רשות ממני... חותכים באדום וכל זאת רק כדי לקבל את הטלפון שלה...
נ.ב. ואז היא מסתובבת אלייך ויש לה פני מכשפה "באבא יאגה", ואנחנו... רצים, קופצים, לא עוצרים, מזנקים, פותחים חלון, חותכים באדום לא מבקשים רשות ממני... וכל זאת רק כדי לברוח כמה שיותר רחוק...לאישה הבאה...כי הזכרון שלנו קצר כמו האורגמה!!!...פשששששששששששששששטטטטטטטטטטטטטטטטט ואין, ניגמר... נ.נ.ב. אז מה כתבתי כאן?...

כתבת בדיוק את ההסבר הלוגי

למה לא מחכים לגברים- כי ממילא הם ירוצו למטרה הבאה מייד שיוכלו. הכל בגלל ה.... זיכרון שלהם.

מאגי ואחותו של W...זאת בעיה...

...כתיבת זקרון דברים שעמדו בדרכנו...
נ.ב. הלוווווווו גיייייייייבבבבבבבברררררתתתתתתת, תמתיני, יש לך אש?... נ.נ.ב. וואללה, אני מכיר אותך מאיפושהו!!!... את אחותו של W?... זה אחוקי מהשצ´כונה, ככה היינו
...בדם...

עיניים

New member
אני בדיעה

שאנחנו מסוגלים לנצח את הזמן, ובטח שאת ברק,,,, ומה קפצתן כולכן? לחכות לגברים? רק רציתי שמגי תחכה לתורן של הבוקר....

נתיבה

New member
אמש היתה בעית גלישה ברשת..

אחר כך זה הסתדר[ות].כנראה היתה שביתה ככה זה בהסתדרות. ואיך את מסתדרת.? לבשת את החצאית הפוך על הפוך.?

למעלה