בחפושי לקנית DR650

ERTYUO

New member
בחפושי לקנית DR650

ראיתי היום אופנוע שבעליו טוען שהוא סופרמוטו כאשר השנוי היחיד בו הוא גלגל קדמי17 וצמיגי כביש. היתר הכל רגיל מה דעתכם??

royboy1

New member
הג'אנט האחורי

גם הוא 17", לא? קדמי 17", כן? סופרמוטו. אולי לא הנשכן בסביבה אבל סופר מוטו. הDR הוא לא אופנוע קרבי מדי וגם כסופר מוטו הוא לא יהיה מפלץ למרות שניתן להגיע לתוצאות טובות מאוד איתו. יהיה לך כלי פרקטי ליומיום ויחד עם זאת תוכל להגיע ל"מגרש" לכייף איתו. בהצלחה

כRובי

New member
לבן ? לבעלים קוראים ערן ?

לא כל 17 אינץ' מקדימה הוא ישר סופרמוטו.. לדעתי לפחות. מצאתי הרבה שהחליפו את הג'אנט הקידמי בדו"ש ל17 אינץ' רק בגלל הנוחות. אז מה יצא ? דו"ש עם 17 אינץ' מקדימה , לא יותר.

אוקיי...

סביר להניח שהוא החליף גאנט קדמי ל2.5 אינץ ואת האחורי השאיר..זאת אומרת הצמיג שיעלה לך מאחורה יהיה עד 130 והוא יהיה מכונס. לסיכום זה לא ממש האידיאלי אבל גם אני נסעתי ככה לפחות עד שיכולתי לקנות גאנט אחורי. מה מצב האופנוע בכללי?

royboy1

New member
פתחתי את המילון

ולצערי לא מצאתי הגדרה לסופר מוטו. אז אולי תעזרו לי, מהי ההגדרה? וכרובי-שני ג'אנטים 17" לא יוצרים את הבסיס המינימלי לסופר? פשוט לא מבין למה החלפת הג'אנטים (במקרה הזה-רק אחד אבל עדיין) לא יוצרת את הבסיס הראוי לSM?

Super Max

New member
שני חישוקי 17"

הקדמי ברוחב 3.5" (8.9 ס"מ
) האחורי ברוחב 4.25" (10.8 ס"מ
) האמת, אם האחורי שלו 3.5" (כמה זה באמת מר נלין?), אולי הוא יוכל לשים אותו מקדימה ולרכוש רק ג'אנט אחורי חדש? Super Max

כRובי

New member
אין לזה סוף..

CBR600 ששם מראות חליפיות ומדבקת קרבון על מיכל הדלק , הוא אופנוע משופר ? R750 בלי פיירינג הוא ישר סטריטפייטר ? EN500 עם כידון מוגבה הופך מייד לצ'ופר ? XT350 עם צמיגי קוביות ייקרא על ידי מביני עניין , אופנוע מוטוקרוס ? האופנוע הנ"ל , צויד בשביל הנוחות נטו , בג'אנט בקוטר 17 אינץ'. זהו. לא אתפלא , אם הג'אנט הנ"ל , הוא ג'אנט אחורי של XT או משהו שכזה.. אף אחד לא תכנן לקרוע איתו מגרשים (ולכן לא נגעו לו במתלים) , אף אחד לא תכנן להכנס איתו לפניות בבלימה היסטרית (ולכן כל מערכת הבלימה שלו מקורית) ואף אחד לא תכנן להמריא איתו בישורת שבין פניה לפניה (ולכן המנוע שלו סטנדרטי לגמרי). סופרמוטו? אולי במראה..

אהבתי את מה שאמר הכרוב....

סביר להניח שהגאנט האחורי הוא מקורי זאת אומרת 2.5 אינץ (צמיג עד 130), כך שהאפשרות להרכיב צמיג רחב יותר נשללת,וגם במידה 130 הוא יושב מכונס על הגאנט ולא יספק את האיתותים הדרושים לרוכב לבזמן הפניה לפני איבוד אחיזה. נכון באחורי זאת פחות בעיה מאשר אם היה זה בקדמי. דבר שני זה הלוק, וכולנו יודעים כמה זה חשוב, ודבר שלישי ואחרון...לעולם לא "תסגור צמיג"....מנסיון.(רק אם תיפול וגם אז לא ממש)

ERTYUO

New member
כרובי,אני מבין

שאתה יודע במה מדובר יש משהוא ששוה לי לדעת לפני הבדיקה??

כRובי

New member
חוץ מכך שמדובר על האופנוע , כנראה

של ערן טננבאום מ"מוטו" , לא ידוע לי דבר לגביו..

ERTYUO

New member
נכון כרובי

זה האופנוע.מצא חן בעיני בכללי ומחר בדיקה יש משהוא שתוכל להחכים אותי?? תודה מראש

royboy1

New member
כRובי, קבללללללללל

סבבה לגמרי, צודק הבחור*. צודק. הבחור=הכרוב, יש הבנה?

bikerman

New member
סופר../images/Emo99.gif

אח,סופרמוטו.בעיקרון זה מספיק,כמובן שיש מלא תוספות ושיפורים עד אין סוף.איזה שנתון הכלי וכמה הוא רוצה?

למעלה