בחנו את עצמכם

עננים.

New member
בחנו את עצמכם ../images/Emo13.gif

באתר: 1. בחינה עצמית 2. כתבות מההיבטים הפסיכולוגיים מחייך אוהב עננים

תגובה אישית לבחינה עצמית../images/Emo22.gif

היי עננים נכנסתי לאתר ודי התאכזבתי, עניתי על השאלות והאבחון יצא פשוט משהוא שהוא לא אני. זאת הסיבה שאני מבקשת ממכם השכם וערב בבקשה תפסיקו לפרסם כאן דברים שאינם בדוקים מספיק או אינם מדויקים אני מודעת לכך שכולם פועלים מכוונות טובות אך אל נשכח שכוונות טובות לפעמים מובילות לגהנום. אם השאלון טעה איתי ונניח שאני האדם היחיד שאיתו הוא טעה גם אז יש כאן צל של ספק במהימנותו. אם בכל זאת חשקה נפשך לפרסם דבר זה או אחר אנא פרסם בלוחות בלבד יש שם לוח ששמו לינקים. יש לוח לסדנאות יש לוח למפגשים גש הצץ וראה לוחות מקישים דבל קליק ואתה בפנים. הרבה אור ואהבה אין סופית לך מיכל

עננים.

New member
אז ../images/Emo35.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif

בכל בחינה, לא חשוב אם היא באה באמצעות קריאה בקלפים, תקשור, פסיכולוגיה אנו לוקחים את מה שאנו רוצים. לרוב, אנו לוקחים את מה שקל לנו להזדהות אתו, לרוב אנו לוקחים את הדברים שנוח ונעים לנו לקבל. לכל מטבע יש שני צדדים, יש את הצד שאנו מזדהים אתו, יש את הצד שאין אנו מזדהים אתו. בהליך של מודעות עצמית על לנו להיתפס לדברים שנוחים לנו לקבל, אותם דברים משקפים רק את הפרסונה האישית שלנו אתה אנו מזדהים אך בפועל היא לא מייצגת את האני הפנימי של האדם. אין זה אומר כי כאשר אדם בוחן את עצמו, או מקבל שיקוף אישיות מהאחר אין הוא יכול להזדהות עם הדברים הנאמרים, הוא יכול אך נשאלת השאלה אם הוא עושה זאת מתוך מודעות עצמית גבוה או מתוך מודעות עצמית של מה שנוח לו לקבל. אני נוטה לקבל מתוך הבחינות/השיקוף את המצב הרגעי בואו אני נימצא ובוחן את מה שלא ניראה לי כמתאים, מה שאתו קשה לי להזדהות. ברור לי כי כל אחד מזדהה אם מה שהוא מכיר בעצמו, הרי הפסיכולוג הטוב ביותר של האדם הוא האדם עצמו. מחייך אוהב עננים

עננים יקר,

על כך לא נותר לי אלא לומר אכן ואכן.. א. היה כתוב בפירוש שאין להתייחס אל הניתוחים כאל תורה מסיני... אבל זה לא מנע ממני להנות!!! כל שחפצתי לומר בהודעתי - שלמרות הודעתה של מיכל - אני בכל זאת נהניתי מן ההפנייה! אין זה אומר מה נאמר עלי - לטוב או לרע...
ב. שמחתי לראות שאתה ב"סטייט אוף מיינד" חייכני ואוהב. זה נפלא! המשך כך!

למעלה