בחן את עצמך!!!.....(MAIL)

Windbluesea

New member
בחן את עצמך!!!.....(MAIL)

האם אתה כשיר לעמוד בנישואין??? 1. אתה יוצא עם בחורה לחופשה של שבוע בכפר נופש, אחרי שלושה ימים בא לך: א. לשכב איתה פעמיים ביום. ב. לשכב איתה, אבל לא כרגע. ג. לשכב לנוח. ד. לשכב עם החדרנית. 2. במסעדה, לאחר שקיבלת את מנתך האהובה, היא כל הזמן "מנשנשת" לך מהצלחת כיצד אתה מגיב? א. באדישות, צלחתי צלחתה. ב. מעיר לה בעדינות, שכדאי שכל אחד יתמקד במנה שלו. ג. בונה סביב צלחתי חומה של תבלינים, כוסות ומפיות למניעת חדירת אצבעות זרות. ד. דופק קללה עסיסית, לוקח את הצלחת שלי ועובר לשולחן אחר. 3. יש "דרבי" בטלויזיה, כבר קבעת עם חברים אצלך בסלון, בשבת זוגתך מודיעה לך שהיא סוף סוף השיגה כטיסים להצגה ב "הבימה" ..מה תגיד לה? א. יופי, נחמד קצת לגוון מידי פעם. ב. תנסה לשכנע אותה בחשיבותו של הדרבי ותציע שתלכו להצגה בפעם אחרת. ג. תגיד לה שכבר קבעת לפניה והראשון מנצח. ד. לא הצגה ולא שמצגה, שתלך עם אחת מהחברות המטומטמות שלה. 4. אתה מגלה שהיא השתמשה בסכין הגילוח שלך, וסתמה אותו לחלוטין בשערות, מה תעשה? א. אשטוף את הסכין מהשערות הזרות, ואתקלח כאילו כלום לא קרה. ב. אחליף סכין ואבקש ממנה לא לעשות זאת שוב. ג. אקנה לה סכין משלה, ואגיד שחסר לה שתתגלח לי עוד פעם בסכין. ד. תופס ומגלח אותה כמו שאני עושה לעצמי, כולל החתכים. 5. מתקשרים אליך מהבנק, אומרים לך שאתה במינוס עשרת אלפים שקלים וחשבונך מוגבל למיטב זכרונך לא ביצעת שום רכישה משמעותית לאחרונה.........איך תגיב? א. מה יש פה להגיב? זו בטח טעות של הבנק. ב. אנסה לברר עם שותפתי לחשבון, אולי היא לא שמה לב ורכשה משהו מעבר לתקציב. ג. מודיע מיידית לגורמת המינוס שעוד פעם אחת ואני משמיד לה את כרטיס האשראי. ד. פותח חשבון נפרד, ובמקביל מסגיר למשטרה את הגזלן שמושך כספים מחשבוני ללא ידיעתי ורשותי. 6. אתה יוצא לחודש מילואים, כשאתה חוזר אתה מגלה שהחליפו את הסלון כולל הכורסא האהובה עליך, מה תגובתך הראשונית? א. אשמח! באמת הגיע הזמן שיחליפו את הרהיטים הישנים הללו. ב. קצת אתעצבן על כך שלא התייעצו איתי קודם, אבל לא נורא. ג. אתעצבן לאללה ואודיע חד משמעית למחליפת הסלון שאם היא לא רוצה שאני אחליף אותה זאת הפעם האחרונה שהיא עושה זאת. ד. בוא ברגע אשלח את המחליפה להחזיר את הסלון החדש לחנות ואתן לה אולטימטום של שלוש שעות להחזיר את הכורסא הישנה למקומה. 7. לאחר שעבר עליך שבוע קשה בעבודה, אתה מתכנן לנוח כהוגן בשבת...ביום שישי מודיעים לך לפתע שתכננו עבורך השכמה מוקדמת כי יוצאים לטיול משפחות......נא תגובתך! א. טיול זה יופי, הרבה יותר כייף מסתם לרבוץ בבית. ב. היית מעדיף לישון עד מאוחר, אבל אם חייבים, נצא......אולי אפילו יהיה מהנה. ג. ממתי מארגנים ברגע האחרון טיול שכזה? רוצים שאצא? שיודיעו לי מראש! ד. איזה טיול ואיזה נעליים! הטיול היחידי שאני עושה בשבת זה מהמיטה למטבח! 8. אמא של זוגתך הגיעה אליכם לערב לילה הסדר ונשארה כל חודש אפריל.....מה דעתך על הסיטואציה? א. אחלה, שתזמין עוד שתי חברות שלה ונוכל לשחק ביחד ברידג´. ב. חודש שלם זה קצת מוגזם, אבל אם היא תעשה קצת בייבי סיטר זה בהחלט יכול להצדיק את המעשה. ג. מה זה? אין לה בית משלה? אחרי שבוע אני מחליף את המנעול בבית שלא תוכל להיכנס. ד. אם היא נשארת שעה אחרי שאוכלים חרוסת, אני עושה לה מרור לה ולכל בני ביתה ואימרו אמן! 9. אתה מגלה שהגופיה שהישנה והטובה שלך, זו שיש לך עוד מהצבא, הפכה לסמרטוט לניקוי אבק....מה זה עושה לך? א. נו, מה זה כבר יכול לעשות לי? גופייה ישנה ובלויה, הגיע הזמן לעשות ממנה סמרטוט. ב. זה קצת מעצבן אותי, כי דווקא היום תיכננתי ללבוש את הגופייה שאני כה אוהב, אבל באמת לא נורא. ג. קונה רב-בריח לארון הבגדים שלי, ואת אלה שאני לובש כרגע מחביא בפריזר. ד. מנער היטב את הגופייה, לובש אותה ולא מוריד אותה במשך שבוע, כולל במיטה, עד שמי שהעלים לי אותה יבן את ה "רמז". 10. אתה חוזר הביתה ומגלה שמכוניתך עברה "שיפוץ" כללי, שכולל פנס שבור, דלת מעוכה, מראה מכופפת ופס גירוד בצבע מטאלי לאורך כל הרכב, מהי תגובתך הראשונה? א. מברר אם לא קרה משהו חלילה למי שנהג ברכב בזמן האירוע. ב. בודק אם הביטוח בתוקף, מילא הנזק לפחות שלא נצטרך לשלם. ג. מעלים את מפתחות האוטו, כדי שמעכשיו רק אתה תוכל לנהוג בו. ד. עין תחת עין !!! נכנס הביתה ועושה למי שעשה את הנזק בדיוק אותו הדבר. 11. קרובי משפחתה מגיעים מחו"ל, התברר לך שהתנדבת בשמחה להביא אותם בשלוש לפנות בוקר משדה התעופה לבית הוריה..........מה זה עושה לך? א. משמח אותך! יהיה לך לכבוד ולעונג לבצע את המשימה. ב. קצת מרגיז אותך, כי לא בטוח שלבדך היית מתנדב לזה, אבל אם כבר נודבת...שיהיה. ג. מעצבן אותך! אין לך שום רצון לקום בשלוש לפנות בוקר ואתה כבר תגיד למי שנידב אותך שיתנדב בעצמו. ד. מביא לך את הסעיף! כפעולת תגמול אתה מפרסם בעיתון מודעה של מתנדב כנערת ליווי ונראה כבר אם מישהו יעז לנדב אותך עוד פעם. 12. למחרת איזה ויכוח שטותי, היא פונה אליך ומבקשת שתצאו לבית קפה שתוכלו לדבר על זה......נו? א. נענה בחיוב, כמובן אם היא רוצה לדבר, סימן שיש מה שמציק לה. ב. נו, שיהיה....נדמה לך שכבר מיציתם את הנושא, אבל אם היא מתעקשת...... ג. אין עם מי לדבר ואין על מה לדבר.......מבחינתך העסק כבר מוצה עד תום. ד. אם היא רוצה לדבר, שתדבר אל הקירות, וקפה אפשר לשתות בבית! סיכום: עתה, לאחר שגמרת למלא את השאלון סכם את נקודותיך. א = נקודה ב = שתי נקודות ג = שלוש נקודות ד = ארבע נקודות 12-18 נקודות אין ספק ידידי, אתה רכיכה ים תיכונית מצויה, עם נטייה למשפחת חסרי החוליות!!! בקיצור אתה הבעל האידיאלי!...............השאלה היא....מי בכלל רוצה להתחתן עם בעל כזה צייתן שאפילו אי אפשר לריב איתו בכייף. 19-30 נקודות אתה במצב קלאסי להתחתן!!!! קדימה...להזמין אולם...... 31-36 נקודות מה אני אגיד לך....זה עדיין לא זה אם בכלל! אתה יכול לעשות זאת גם בגיל 40....או בעצם תשאר עם אמא שלך! 36-48 נקודות לא ולא !!! למענך ולמען כל בית ישראל אל תעשה זאת! לאנשים כמוך כדאי להתגרש לפני החתונה....בקיצור......אל תתחתן בשום אופן.....לפחות לא בעודך בחיים!

יופי ,,, ווינדי

אני מכינה עט ,, נייר,, והרבה דמיון,, ואז מגלה,,,,,,,,,השאלון הוא לגברים בלבד,,,

למעלה