בחן את עצמך 2!

בחן את עצמך 2!

לאחר השאלון הראשון שבו הבנו שכולנו, גם אם חלק הכחישו, מטורפים ואובססיבים לסדרה. בא עכשיו השאלון השני, לבדוק עד כמה אנחנו באמת אובססיבים.. * השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים.. 1. אתה בורח מדבורים במהירות האפשרית...? 2. תרצה ביום מן הימים לקרא לבן של פוקס..? 3. אתה רץ ברחובות וצועק "ראיתי עב"ם" או לסירוגין "נחטפתי ע"י עב"ם" כדי שמאלדר יבוא לחקור אותך.? 4. כשאתה שומע את נעימת הפתיחה של הסדרה אתה מתחיל לרקוד.? 5. אתה לא סומך על אנשים עם סיגריה..? (עליי אתם יכולים) 6. אתה מבקש מקרוביך לקרא לך בשם המשפחה.? 7. אתה כותב המון בפורום הזה...? אם ענית בחיוב על יותר משאלה אחת, מקומך איתנו, עברת בהצלחה את מבחן האי שפיות..
 

Gilliana

New member
עניתי בחיוב רק על 1 ו-7

ו-"להגנתי" אני רוצה לציין שיש לי טראומה מדבורים עוד מלפני שסקאלי נולדה (טוב, לפחות לפני שג'יליאן נולדה או אולי בדיוק כשהיא נולדה).
אה, ואני סומכת רק על אנשים עם סיגריות
 
אני קצת יותר..

על 1 עניתי בחיוב, על 7 כמובן, על 4 בטח שלחיוב, ובנוגע ל2 אני עוד מתלבטת.. אולי כשם אמצעי..
 

muldercrushed

New member
התשובות שלי

1. ברור!! למה מה קרה?! שיעקצו אותי!? (בלי קשר לווירוס) 2. אממ.. לא בהתחשב בזה שאני קונה את רוב הבגדים שלי בחברה על שמו... 3. לא אבל אם מאלדר היה בא לחקור אותי לא הייתי מתנגדת
4. לא אבל אני מזיזה את הראש קצת ומזמזמת בעצמי... 5. כן אני סומכת עליהם אבל תלוי איזה אנשים.. 6. לא בהתחשב בזה שלרוב קרובי יש את אותו שם משפחה.. 7. כןןן!! טונות!!
 

E V Tooms

New member
התשובות שלי:

1. אתה בורח מדבורים במהירות האפשרית...? בהחלט, בלי שום קשר ל"Zero Sum" ולסרט. אני *מתעב* דבורים. 2. תרצה ביום מן הימים לקרא לבן שלך פוקס..? לא, זה מעשה סאדיסטי מצד כל הורה ואדם באשר הם. 3. אתה רץ ברחובות וצועק "ראיתי עב"ם" או לסירוגין "נחטפתי ע"י עב"ם" כדי שמאלדר יבוא לחקור אותך.? המ, בדרך כלל לא, אבל אולי זה ישתנה בעתיד. אולי אם סקאלי תבוא לחקור. 4. כשאתה שומע את נעימת הפתיחה של הסדרה אתה מתחיל לרקוד.? לעולם לא. אבל אני בהחלט מחייך ומקפיד לספר לכל האנשים מסביב עד כמה אני אוהב את הסדרה. זה נחשב? 5. אתה לא סומך על אנשים עם סיגריה..? (עליי אתם יכולים) תלוי בסוג הסיגריה. במילים אחרות - "זו חפיסה של 'מורלי' בכיס שלך, או שאתה סתם שמח לראות אותי?" 6. אתה מבקש מקרוביך לקרא לך בשם המשפחה.? לא. עם מאלדר וסקאלי זה עובד. אצלי, לעומת זאת.. 7. אתה כותב המון בפורום הזה...? אמ, יחסית לאחרים, לא הרבה. לפי תוצאות המבחן, יצא שאני כמעט שפוי. אני, מצד שני, יודע שאני Anything but.
 

1Shir

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את התשובות שלך..

את המשפט על ה'מורלי' אפשר להכניס להיכל התהילה...
נו ושמחתי לשמוע ממך בפעם הראשונה העדפה אישית כלשהי, לגבי סקאלי שתבוא לחקור... יש משהו שאתה רוצה לחלוק איתנו?
 

E V Tooms

New member
ת'אמת? לא.

זו גם אחת מהסיבות שבדרך כלל אני לא מציין העדפות - כמעט אין לי כאלה.
 

1Shir

New member
טוב בכל זאת כאן העדפת שאם כבר סקאלי

תגיע לחקור אותך ולא מאלדר.. ואם אתה שואל את עצמך לאן אני מנסה להגיע עם זה, אז האמת שאין לי מושג.. אף אחד לא אמר שאני מהשפויים שבינינו..
 

E V Tooms

New member
בהחלט העדפתי.

ואני חושב שאני יודע לאן את מנסה להגיע עם זה, וזה לא ל*שם*. למעשה, את *הגעת* כבר למקום שרצית - לשמוע ממני העדפה בקשר לסדרה, לראשונה. נימוקים הגיוניים ל"כיצד הגעתי למסקנה" - כפי שרצית לשמוע את תשובותיי לשאלון המצויין ההוא שחיברת. And thou shall not worry... ככל שאני צובר ניסיון רב יותר בסדרה, אני צובר גם העדפות. ואת כולן תשמעי, בשלב זה או אחר. ובעניין אי השפיות... אל תסבלי ממנה, תיהני ממנה!
 

1Shir

New member
לא לא באמת שלא, כוונותי הן תמימות..

חס וחלילה אני לא מנסה להפיל עליך התאהבויות והידלקויות למיניהן, מספיק כבר כמה מאיתנו חולים במחלה הזאת.. אני רק רוצה את האמת.. אתה צודק לחלוטין, המקום שרציתי הוא לשמוע משהו קטן מנומק, ואני שמחה שבבוא הזמן אתה תשתף!! ותודה רבה על העידוד בנושא אי השפיות, אני צריכה לשמוע את זה!
(ואני כבר חוסכת למאיר את ההערה- "מה זה כאן, פורום תמיכה למאותגרים נפשית?!"
)
 
למעלה