בחליפת צלילה....

אפולו68

New member
בחליפת צלילה....

היא התבוננה בתמונתו. הוא ניצב שם עם עוד חברים בחליפת צלילה שערו רטוב ועיניו בורקות אחרי שעלה מן הים. היא התאוותה לו ורצתה לטרוף אותו בעיניה…..גופה השתוקק לו… היא כבשה כבר מזה זמן את כמיהתה אליו אך הערב כשישבה ליד המחשב והוציאה מקובץ ה"תמונות שלי" את תמונתו….לא יכלה עוד להסכית. היא גלשה בכיסא שמול המחשב ושלחה את רגליה לפנים….רגליה נפשקו מעט והיא חשה את הרטיבות שבמפשעתה…. היא השתוקקה לו מאד….רצתה בכל מאודה שלפתע תשמע נקישה בדלת וקולו, אותו הכירה רק משיחות הטלפון, יגיד לה…היי זה אני פתחי לי …. המחשבה הרעידה אותה….ידיה….נשלחו אל מפשעתה הרטובה…. היא חשה את פטמותיה הקשות מנקרות את בד הטריקו של חולצת הבית שלבשה. עתה ממש הריחה את הניחוח שעלה ממפשעתה. הוא אהב את הניחוח הזה כך אמר לה בעצמו….עבורי זה כמו בושם…..הריח וגם הטעם (כך אמר לה פעם באחת משיחותיהם הליליות…. עתה חשה שהיא מתאווה לו …..מאד ידה חפנה את שדיה ולחצה אותו סחטה אותו וקירבה את אצבעותיה אל הפיטמה …..היא ידעה שהוא אוהב לעשות זאת . הוא אמר לה את זה בעצמו …. היא חשה את העיקצוץ הנעים של הפיטמה הנלחצת הנצבטת חופר בה ומגיע עד לתפרחת שהחלה עולה בין שפתי ערוותה…..הקשר הסמוי בין עונג הכאב בפיטמה ובדגדגן….היפנט אותה כבר שנים אך גם הוא ידע עליו….תמיד תיאר לה איך בידו האחת ימולל את פטמתה בלשונו יכה על דגדגנה….. שפתיה התחתונות כמו נפתחו מעליהן…. עגבותיה נלחצו עוד יותר חזק אל כיסא המחשב הנח שלה….. היא הרימה את רגליה והניחה אותן על מסעדי הידיים. התנוחה הזכירה קצת ביקור אצל רופא הנשים… אך עתה היתה זו התנוחה הנוחה ביותר לידיה לגעת בגופה ולעיניה לזון בתמונתו שעל גבי המסך…. היא החלה לשחק בדגדגנה……חשה את רטיבותה גואה….. היא נהגה לאמר שכשהיא להוטה היא כמו הר געש העומד להתפרץ….כבר כמעט שנתייםש לא ידעה גבר…לא שלא היו כאלו שניסו היו גם היו היא היתה אישה מטופחת נאה ומושכת מלאה ובעלת חזון….(D90) כשהחלה לנוע בתוככי גופה עשתה זו בתחילה באיטיות אך ככל שגבר קצב מחשבותיה על אברו הזקור ומראהו החסון היא נדרכה יותר לאחר כמה דקות חשה את האביונה גואה בה .....ידעה שהיא עומדת לגמור .....אך היא רצתה למשוך את העונג עוד מעט ואז לפתע ראתה את תחתית המסך מהבהבת ...זה היה הוא .....תוכנת המסרים המיידיים שקישרה בינהם הבהירה שהוא שם... היא מיהרה לשלוח לו מסר ....אני כאן....כמהה ומשתוקקת..... הוא הגיב מהר ובחפזה ...דמיינה אותו מתפשט בחדרו ליד שולחן הכתיבה מפשיל את מכנסיו ואת תחתוני הבוקסר ומתיישב גם הוא מול המחשב אברו שבידו זקור ..... רק המחשבה על כך הטריפה את חושיה.....היא ידעה ....הפעם זאת תהיה הנאה צרופה.......................

למעלה