בחלום..

בחלום..../images/Emo79.gif

בחלום היה חלון שטוף אור ואני עומדת מנסה לזכור לא נותנת לעצמי לעצום את העניים שתי דרכים הובילו אל האור מתחמקת מנסה לזכור כי לא ידעתי איך אוכל לבחור מבין השתיים אז בוא נטייל במחשבות אם המילים לא נפגשות יש עוד תקווה בחלומות שלא ידענו אני נשאבת אל תוך גל כחול ואני לא נושמת,לא רוצה לצלול אין לי כח והשמש מסנוורת בעניים שתי ידיך אוחזות פיתאום ועיניך מאירות בחום החלום אולי מתוק אז בנתיים חלום של בוקר קצת קשה למחוק אני כבר כאן,אבל אתה רחוק נותנת חופש לדמעות לשטוף את הלחיים אז בוא נטייל במחשבות אם המילים לא נפגשות יש עוד תקווה בחלומות שלא ידענו... ביצוע:ענת עצמון מילים:מיכל ורד הבוקר קמתי עם השיר הזה בלב,לאחר חלום מקסים שהיה לי. ואתה,גם אם כרגע זה ניראה בלתי אפשרי..אולי עוד חלום יתגשם..

בר

New member
בואי נתחבק...../images/Emo79.gif

בואי נתחבק ביצוע: אלון אולארצ'יק מילים: חנה גולדברג לחן: אלון אולארצ'יק אם קצת עצוב לך רע וכואב אם את זקוקה לי יש לך גבר אוהב אם את שוכבת שם לבדך תני לי בחושך לאחוז בידך. בואי נתחבק, נלך לאיבוד בואי נתחבק בסלואו צמוד בואי נתחבק, נלך לאיבוד בואי נתחבק בסלואו צמוד. אם את רועדת בלילה החם אם את פוחדת שכל מה שטוב נעלם בואי לגעת בואי אלי כן, את יודעת אני ארקיד אותך לעולם. בואי נתחבק...

A d i 23

New member
../images/Emo79.gif

שמיים כחולים ביצוע: המשולש מילים ולחן: שבתאי גרשון לפעמים אני אומר לך מילה אחת יותר מדי, תחייכי, תקשיבי, זה לא מאוחר, לפעמים אני מרגיש כאילו זאת הפעם האחרונה, כאילו אין מחר, צריך לומר את המילה הנכונה ותמיד את איתי מחכה שאחזור, ואני כמו שיכור מתעלם מהאור, מציירת תמונה שלי ושלה צבעים לבנים, שמיים כחולים. לפעמים אני שומעת צלילים משוגעים, כמו ליבך קורא לי לבוא בין הגלים, אני אולי מרגישה, כאילו זאת הפעם הראשונה יום חדש מתחיל, צריך לומר את המילה הנכונה. ותמיד אתה איתי יודע שטוב לי, חושבת המון לוקחת מכחול, מציירת תמונה שלי ושלך, צבעים לבנים, שמיים כחולים.

למעלה