בחית מטפלת

דוריטו

New member
בחית מטפלת

כאמא צעירה היה לי קשה לבחור מטפלת אמינה לאור הדיווחים על התעללויות בילדים.כמו רבים מהורים צעירים ומפוחדים בעלי קריירה החלטתי לעשות איבחון גרפולוגי למטפלת. זה היה תהליך לא פשוט אבל בסוף מצאתי את "האחת". האם כמטפלות לילדים הייתן מסכימות לעבור איבחון כזה? כשהעלתי את הרעיון למטפלות חלקן עיקמו פרצוף...אני נעזרתי בחברת מבט למציאת המטפלת.|סלינק|www.mabat4u.co.il|סלינק|

יש משהו פגום בשיטה של החברה הזו.

ולכן זה לא אמין. המזמין שולח להם 10 כתבי יד של מטפלות שונות. הם מחזירים לו רק אחד בדוק ומנומק. הוא אולי חשב על מישהי אחרת. ואולי כתב ידה לא נבדק כלל? נכנס גם השיקול של בודק לא מוכר, ובעל אמינות מפוקפקת כאיש מקצוע.

נעמי6

New member
איבחון גרפולוגי - רעיון חכם

עוזר להשיג שלוות-נפש ואימון במטפלת. ואם מישהי מעקמת את הפרצוף - זה אומר עליה משהו. רשמתי את כתובת האתר של מבט, כדי להמליץ להורים מתלבטים.

מטפלות אינן מרבות לכתוב.

אפילו אנחנו, כותבות יותר במקלדת... גרפולוגית שהכרתי אמרה לי שמבחן גרפולוגי תקף לגבי אנשים המרבים בהתיבה מה יש לך לומר על זה? נראה, שקריאת כף היד הולמת יותר לצורך אבחון מטפלות. אז גם הנבדקת תשמע במקום את חוות הדעת, ותקבל משהו מן ההשקעה הזו. אולי אפילו תוכל להציג אותה בפני מעסיקים פוטנציאלים אחרים.

מה שאנחנו כן כותבות...../images/Emo63.gif

יומן עבודה. כל מה שקשור לעבודתנו. וכל מה שנוגע לתינוק.

יש מטפלות שמרבות לכתוב

אני למשל כותבת גם מחוץ למקלדת.... בסוכנות שנרשמתי אליה גם משתמשים בניתוח גרפולוגי, לי זה לא הפריע, תראי, אני בכנות חושבת שהיבטים מסוימים באישיות שלי לא רלוונטיים לעבודה אבל הכל משתקף בכתב היד ואמנם קיוויתי שמאבחן גרפולוגי ידע לעשות את ההבחנה בין דברים הקשורים לאישיות שלי הפרטית לבין האישיות המקצועית, למשל, מישהי פעם אמרה לי שכתב היד שלי מראה מרדנות, אז אפשר להגיד- זה לא טוב להעסיק מרדנית כעובדת, מצד שני- אני שומרת צדדים מסוימים לעצמי ולא מביעה אותם בעבודה. וגם- זה לא עט שאני אוהבת לכתוב בו, לא ישבתי נוח, לא כתבתי על שולחן, לא יצא לי יפה... מה זה משנה? בשורה התחתונה אם את מאמינה שאת מטפלת טובה וזה נכון- הכל יהיה בסדר....

בשמחה

עד לפני חודש השתמשתי באתר בייביסיטר לחיפוש עבודה (איך אתן מפרסמות? אולי נפתח סקר חדש) אחרי שהתרשמתי שסוכנויות לא ממש עובדות בשבילי כמו שאני יכולה בשביל עצמי (נרשמתי לשתי סוכנויות שמעולם לא שמעתי מהן שוב) אבל אחרי שהרבה זמן לא מצאתי משפחה מתאימה התחלתי לחפש קצת יותר טוב אחר סוכנות ומצאתי את תינוקיס. בחורה צעירה ומקסימה בשם נטע היא מנהלת הסוכנות, בראיון יש למלא טופס ארוך ובו למעשה כל המידע עליך ולגבי התנאים שאת דורשת מה שמאוד יכול לעזור בקשר עם ההורים ולחסוך פגישות מיותרות כי היא דואגת לסנן מראש, בנוסף כפי שאמרתי היא שולחת את הטופס לניתוח גרפולוגי ואני הרגשתי שהיא באמת מתעניינת ופועלת לטובתי, היא שמרה על קשר גם אחרי שמצאה עבורי משפחה כדי לוודא שהכל כשורה. בקישורי הפורום תממצאו עוד סוכנויות השמה אך אני יכולה להעיד מניסיוני על תינוקיס שבאמת מצאה עבורי משפחה בהתאמה אופטימלית תוך זמן קצר מאוד מאוד.

מ נ ו ר ה

New member
יפה. ודרך אגב, בעניין הגרפולוגיה

בדיקה גרפולוגית הנעשית למען חברת השמה , אמינה יותר. כי הגרפולוג מתחייב להגיש בדיקה לכל עובד פוטנציאלי, והחברה גם היא מעוניינת להעסיק את כולם. החברה גם יודעת להבדיל בין גרפולוג שהבחנותיו מוצלחות, לבין שרלטן. והלקוח הקטן הפונה לחברה שצוינה שם, מהמר! כמובן שהמטפלת מהמרת יותר, כי ספק אם מישהו בכלל יביט בדף שלה. כך שאיש לא נפגע.

למעלה