בחישוק והחוצה..........

מלאך39

New member
בחישוק והחוצה..........

אנלא יודע איך להעביר לכם את מה שעבר עלי.... אתמול פתחתי את הרדיו בנסיעה...(גם זה קורה לפעמים) ומה לומר..לא ידעתי מה זה אבל התחלתי כמעט לעצום עיניים ולהתמוגג.... איזה תיאור חי ...הכל התחיל לטפס לי... השדרן בכל ההתלהבות מתאר את האקט... הוא עובר בין שנים... בחישוק ו....(צעקה ענקית) פנימה... אחר כך זה ממשיך....בחישוק והחוצה..... פסק זמן... ויופי פנימה...... אחר כך...הוא הודיע שזהו נגמר... מישו אמר לי אחר כך שזה היה כדורסל....... ואני איזה טיפש חשבתי שזה כבר שידור חי מסוג אחר לגמרי... אוףףףףף

סנדי32

New member
כל הגברים עם ראש כחול חחחחח

גמני חחחחחחחחחחחחח טוב מה רע בכדור סל ?
מזל שהגעת הביתה בשלום

sahr12

New member
למה את מלכלכת סתם??חחחחח

הנה אחד שלא התכוון.. בחור צעיר נשלח לעבוד בפריז ואחד הדברים הראשונים שהוא עשה, היה לגשת לחנות למוצרי נשים כדי לשלוח לאהובתו מתנה. כיוון שאהובתו היא נערה צנועה מבית מסורתי עם הרבה מסורת הוא בחר בזוג כפפות כמתנה. המוכרת שלא הייתה מנוסה לקחה את ההזמנה כדי לעטוף והתבלבלה בין החבילות ומסרה לבחור חבילה אחרת שבה היה תחתון נשי סקסי. הבחור לקח את החבילה והכניס מכתב ושלח בדואר לאהובתו במכתב היה כתוב: פריז 24 בנובמבר ?2002 אהובתי,רק הגעתי וכבר נזכרתי בך. רצתי לקנות מתנה שתביע את אהבתי אליך. אל אף שאני יודע שאת לא רגילה להשתמש בפריט זה החלטתי שהוא יכול להתאים לך מאוד. ביקשתי מהמוכרת להראות איך זה עליה והיא הסכימה ראיתי אותה עם ובלי ומצא חן בעיני המתנה. אל אף שיכול להיות שהיא קצת גדולה למידה שלך ככה עדיף כי אז קל יותר להכניס את הידיים והאצבעות יכולות לנוע יותר בחופשיות. המוכרת אמרה גם שכדי לשמור אותן יותר טוב יש להפוך ולשים טלק כדי למנוע את הריחות הלא נעימים. המתנה הזאת מכוונת כדי שכשאגיע בחזרה אוכל לבקש את מה שנמצא בתוכן. ואז אוכל להכניס את מה שאת כל כך רוצה ממני. נ.ב. אל תחכי שאגיע בשביל ללבוש אותן. תשוויצי לפני כל החברים שלך שידעו עד כמה אני רוצה אותך. מצפה כבר לראות אותן עליך.

yafit75

New member
חחחח זה מזכיר לי משהו מדליק,,,

לא יודעת מתי,, העונה כמובן,,, היה משחק של חיפה,,, והיה משחק אחד ,,, של חיפה,,, עם המון החמצות,,, ואני צועקת,,, "תכניססססססססססססססססססססססססס" "תכניס כברררררררררררררררר" "שכחת איך מבקיעים,,," "איפה למדת ככה לשחק,,," "לא לימדו אותך לשחק כמו שצריך" "תכוון,,, " השכנה שלי,,, ממול הבית שלי,,, מתקשרת אלי,,, ואומרת לי: תשמעי יפית,, זה שאתם באמצע,, זה בסדר,,,לבריאות,,, אבל כשאת צועקת "תכניססססססססססססססססססססססס" תצעקי את זה ביותר שקט,,,, כי אמנם זה דבר נורמלי וטיבעי,, אבל לא יפה שכולם ישמעו אותך,," רציתי לפוצץ אותה מכות!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יפית יא קרועה אחת שמעתי את הצעקות שלך עד לכאן בעל אמר לי מה זה הבחורה השתגעה? השבתי לו מה פתאום נשמה, היא באקסטזה...שיהיה לה לבריאות אני מפרגנת חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה