היי לכולם,
לגבי הוכחת פוריות, הפוריות של התורמת מוכחת. כל התורמות הן נשואות עם ילדים משלהן. מעבר לכך, אני אמורה לבחור תורמת לפי מאפיינים פיזיים (גיל, מראה חיצוני וסוג דם) וזו הייתה ההתלבטות שלי
תודה לכולם
היי כולם,
עברתי לפני 3 חודשים החזרה של בלסטוציסט שהתקבל מתרומת ביצית באוקראינה דרך moms' project.
לצערי העובר לא נקלט וכרגע אני מתחילה סבב נוסף שבו אני צריכה לבחור תורמת.
אני אשמח מניסיונכם/ן לשמוע המלצות/ הערות/ הארות מה השפיע על בחירת התורמת שלכם? (גיל/ מראה חיצוני - שיהיה דומה לאם עדכמה שניתן / סוג דם וכו').
תודה
גיל הוא מרכיב חשוב בבחירת התורמת השכלה מקומות עבודה שלה חשוב לראות שיש לה כבר ילדים מראה חיצוני זה כבר טעם אישי שלך גם אם היא דומה לך או לא והאם זה חשוב לך זה רק את יכולה לקבוע לנו באופן אישי זה היה פחות חשוב רק המלצה הילד לא בהכרח חייב לצאת בצבעים ובגוונים שלה אנחנו בחרנו תורמת עם צבע שער חום הילד יצא שער חום ממש בהיר עיניים שלה גם חום הילד צבע עיניים כחול (הוא בן 4 חודשים והכול עוד יכול להשתנות )את לא יכולה לדעת איזה גנים של נראות מסתתרים במשפחה את גם לא יכולה לדעת איזה גנים הוא יקבל של התורמות ואולי של הזרע שממנו בצעו את ההפריה
לא בחרתי, בחרו עבורי
ככה זה היה לפני 5 שנים. הבת שלי מעובר מוקפא בן 3 ימים.
אשמח אם תחדדי את שאלתך, מרבית האנשים שאני מכירה בחרו תורמת לפי מראה חיצוני, גיל ולעיתים הרקע שלה. והוכחת פוריות.
איילת