בחירת תורמת

jubel529

New member
תורמת

היי לכולם,
לגבי הוכחת פוריות, הפוריות של התורמת מוכחת. כל התורמות הן נשואות עם ילדים משלהן. מעבר לכך, אני אמורה לבחור תורמת לפי מאפיינים פיזיים (גיל, מראה חיצוני וסוג דם) וזו הייתה ההתלבטות שלי :)
תודה לכולם

jubel529

New member
בחירת תורמת

היי כולם,
עברתי לפני 3 חודשים החזרה של בלסטוציסט שהתקבל מתרומת ביצית באוקראינה דרך moms' project.
לצערי העובר לא נקלט וכרגע אני מתחילה סבב נוסף שבו אני צריכה לבחור תורמת.
אני אשמח מניסיונכם/ן לשמוע המלצות/ הערות/ הארות מה השפיע על בחירת התורמת שלכם? (גיל/ מראה חיצוני - שיהיה דומה לאם עדכמה שניתן / סוג דם וכו').
תודה :)

kobi932

New member
היי

גיל הוא מרכיב חשוב בבחירת התורמת השכלה מקומות עבודה שלה חשוב לראות שיש לה כבר ילדים מראה חיצוני זה כבר טעם אישי שלך גם אם היא דומה לך או לא והאם זה חשוב לך זה רק את יכולה לקבוע לנו באופן אישי זה היה פחות חשוב רק המלצה הילד לא בהכרח חייב לצאת בצבעים ובגוונים שלה אנחנו בחרנו תורמת עם צבע שער חום הילד יצא שער חום ממש בהיר עיניים שלה גם חום הילד צבע עיניים כחול (הוא בן 4 חודשים והכול עוד יכול להשתנות )את לא יכולה לדעת איזה גנים של נראות מסתתרים במשפחה את גם לא יכולה לדעת איזה גנים הוא יקבל של התורמות ואולי של הזרע שממנו בצעו את ההפריה

jubel529

New member
למקסם השרשה של בלסטוציסט

היי קובי,
פחות חשוב לי המראה ופחות חשוב לי עניין הגנים כפי שרשמת.
מה שיותר חשוב לי זה למקסם את ההשרשה של הבלסטוציסט שיוחזר.

kobi932

New member
תבדקי

כמו שכתבתי לך רצוי לבחור תורמת שכבר ילדה ויש לה ילדים בבית

לא בחרתי, בחרו עבורי
ככה זה היה לפני 5 שנים. הבת שלי מעובר מוקפא בן 3 ימים.
אשמח אם תחדדי את שאלתך, מרבית האנשים שאני מכירה בחרו תורמת לפי מראה חיצוני, גיל ולעיתים הרקע שלה. והוכחת פוריות.
איילת

למעלה