בחירת תורמת

22gali

New member
בחירת תורמת

שלום, חדשה בתחום.אני מתלבטת לגבי מסלול ובדקתי את הדסה ובר חוה.רציתי לשאול את בנות הפורום כמה אופציות הוצעו להן לבחירת התורמת, האם שתיים או יותר ? הבנתי שבהדסה מדברים על 2 תורמות פוטנציאליות. מה קורה ביתר המחזורים? ברור לי שלא ניתן לקבל בדיוק מה שמבקשים אך מנסיונכן האם זה מתקרב למה שביקשתן? כמו כן האם יש משמעות לכך שזו תרומה שנייה של התורמת ? והאם זה יתרון או חסרון לדעתכן? שאלה אחרונה- האם כל התורמות המוצעות הן כאלה שילדו בעבר? תודה מראש על התשובות

במסלול אסותא ראשל"צ הי
יכולה לענות לך לגבי בר חוה. הוא עובד עם מסלול אסותא ראשל"צ. לא מקבלים שום אופציות קודם לכן, ניתן לבקש רק צבע עיניים ושיער וגם לזה הם לא מתחייבים. את המידע על התורמת ניתן לדעת במקרה הטוב יום יומיים לפני ההחזרה.
במסלול אסותא ראשל"צ כל התורמות ילדו בעבר לכן הגילאים שלהן יכולים להיות גם מעל ל 30.
בהצלחה
איילת

מיה2013

New member
בהדסה מקבלים יותר משתי אופציות

את בוחרת קריטריונים. שבועיים לפני הטיפול בערך נצחיה מתקשרת עם מספר תורמות שעונות על הקריטריונים שלך ואת בוחרת. כמובן שלא תמיד מקבלים את כל מה שרוצים. הבחירה היא שלך

הבדל נוסף בין המסלולים הוא משך ההמתנה.
מסלול אסותא ראשל"צ יחסית מהיר, אין להם התעסקות עם בקשות של בחירות התורמת....
אשמח לענות על עוד שאלות אם תרצי

הי. אני לא חושבת

שיש הבדל בינם במהירות, כי אני נרשמתי בהדסה ותוך חודש וחצי-חודשיים כבר נוסעת!
אין שום קשר להתעסקות עם בקשות התורמת, לדעתי, כי אני מאמינה שיש תורמות מראש המיועדות לטיפול, ומתוכן את בוחרת ולא הולכים לחפש את התורמת המתאימה לך ורק אז מלעיטים אותה בהורמונים. אבל זאת דעתי, גם אם אף אחד לא אמר לי מפורשות. אם מישהי יודעת משהו אחר, אשמח לשמוע...

כשאני בררתי בקיץ....(ביולי) כי רציתי לעבור מסלול הנסיעות שובצו לאוקטובר.....
ויתרתי מראש....

אשרת 1972

New member
איילת פרסמה פה לפני כשבוע מסמך שמשווה בין

המסלולים נכון ללפני שנה וחצי משהי שהייתה אצל כולם וסיכמה , קחי בחשבון שבמסלול הדסה משתמשים במדכאי ביוץ שיכולים לגרום לתופעות גיל המעבר , במסלולים האחרים מרבית הרופאים לא משתמשים בהם לכן בחירת התורמת היא פאן חשוב אבל לא מספיק שאותו צריך לשקול במסגרת כל השיקולים האחרים , זמינות , נסיעה לחול , הטיפול המלווה ותוצאותיו וכדומה והלחליט לפי המשקל שאת נותנת לכל אחד מהם .

תיקון קל

לא כולן מקבלות דיכוי. אני למשל לא. כל אחת והגוף, המחזור והביוצים שלה, אם יש לה או אין לה או לא מסודר לה..... ולכן אינדבידואלי. חוץ מזה, אני מאמינה שיש גם מקום להתנגד וכבר ידאגו לטפל בך גם ללא דיכוי. יתכן ויאט טיפה את ההכנה שלך, אבל שזה לא מה שיפחיד אותך. בהצלחה.

molly67

New member
גם אני קיבלתי 4 אופציות בהדסה

וכל האופציות שקיבלתי ענו הכי קרוב שאפשר למה שביקשתי.
לא כל התורמות המוצעות הן כאלה שילדו בעבר. אני תמיד מבקשת רק תורמות עם הוכחת פוריות ואלה התורמות שאו שילדו בעבר או שתרמו כבר והיה הריון מהתרומה שלהן. לדעתי זה יתרון שזו תרומה שנייה בתנאי שהיה הריון מהתרומה הראשונה וזה מידע שהם יכולים לספק לך, לפחות בהדסה. גם אם זו תרומה ראשונה שלהן את לא יכולה לדעת שהן לא יתרמו שוב בעתיד.

לי נתנו לבחור מבין 4 תורמות

2 מהן ענו על כל הדרישות ו2 על חלק מהן. אם אני זוכרת נכון לכולן זו היתה פעם ראשונה שהן תורמות. בחרתי אחת ויש לי היום תאומות בנות 4 חודשים. אחת דומה לבעלי והשניה כנראה לתורמת. והיא אגב, היפה יותר. למרות ששתיהן יפות.

למעלה