בחירת שם לבן

בחירת שם לבן

שלום, אני בהריון ויש לי בן. אנחנו רוצים לקרוא לו NOAM אך מתלבטים אם לכתוב את זה עם ו' או בלי? רוב האנשים שנתקלתי בהם כותבים עם ו', אולם בתנ"ך ראיתי שבמקור כותבים בלי ו'. יש בזה משהו יותר יפה בעיניי - נעם. אשמח לדעתכן. אגב, האם בכדי לקבל ייעוץ נומרולוגי מלא יהיה עלינו לחכות לתאריך הלידה הסופי? תודה!

ilanamysticana

New member
בחירת שם

השם הפרטי שלנו הוא חלק אנרגטי מתמונה אנרגטית רחבה יותר. השם הפרטי+שם המשפחה+תאריך הלידה נותנים את הקוד האנרגטי שלנו. כך שרצוי בהחלט לחכות ללידה. לפעמים אחרי הלידה יש שם שונה לגמרי. כי הנולד "מוסר" להוריו בדרך כלל יותר לאם את השם . בקשר לשם נועם השם הוא שם נפלא (ללא התיחסות) לנולד. לפי נומרולוגיה קבלית רצוי ששמו של אדם יכיל לפחות 3 אותיות רצוי שבשם יהיו אותיות א,ה,ו,י . כך שאני הייתי מעדיפה נועם על פני נעם.

שלום דניאלהי

השם נעם הוא שם מקסים. ישנו פסוק בספר תהלים פרק צ פסוק 17 "וִיהִי נֹעַם אֲדֹנָי אֱלֹהֵינוּ עָלֵינוּ וּמַעֲשֵׂה יָדֵינוּ כּוֹנְנָה עָלֵינוּ וּמַעֲשֵׂה יָדֵינוּ כּוֹנְנֵהוּ". (דרך אגב, את הפסוק זה טוב לומר פעמיים לפני כל פעולה / מעשה חשוב למען הצלחתו) זה פסוק עם משמעות מדהימה. כדי להחליט אם לכתוב עם ו או בלי ו יש לדעת את שם האם, שם משפחה ותאריך לידה - מה שגם עונה על שאלתך השנייה. שתהיה לידה קלה ושתצאו בע"ה בידיים מלאות. אשמח לענות על שאלות נוספות. בהצלחה. נורית.

doingood

New member
נעם ונועם

אומרים שההבדל בין מים ליין הוא ב-ו' יתרה. אסביר: האותיות של המילה מים הן מ, י, ו-מ. האות מ כתובה כ"מם", שהם פעמים מ, שערכן הגימטרי הוא 40 (מבלי להתייחס לאותיות סופיות). האת י כתובה כ"יוד" שהם 10+6+4=20 שהם פעמים יוד (פעמיים 10). האות מ ראי למעלה. האותיות של המילה יין הן י, י, ו-נ (מבלי להתייחס לאותיות סופיות). האות י ראינו למעלה, ושוב האות יוד ראינו למעלה. האות נ נכתבת כ"נון" שהם נ, ו, ושוב נ. ה-ו הזו היא ההבדל בין מים ליין. מים משקפים את מה שמולם בשקיפות ובמלאות, גם בגימטריה של האותיות (וגם בהיפוך סדר האותיות במילה). יין אינו משקף את מה שמולו, ואחת הפרשנויות היא מפני ו' יתרה. לגבי השם נעם או נועם, אתן לך להחליט לפי ראות עינייך, ושיקול דעתך. שיהיה הרבה נחת, ובשעה טובה.

למעלה