בחירת ריצוף לבית

EfratMiz1

New member
בחירת ריצוף לבית

שלום,
רכשנו דירה ועלינו לבחור ריצוף. ההיצע לא גדול ואין אפשרות לשדרוג. הריצוף הוא של חברת חרש ואנחנו מתלבטים בין אפורים לבז׳ים - אני אעלה תמונות אבל לא בטוחה שזה יהיה מובן. אם למישהו יש ריצוף כזה נשמח לראות תמונות :)

lab229

New member
באופן אישי אני אוהבת יותר את הראשון עם דוגמת הכתמים

(מניחה שהקבלן נותן בגודל 60X60 ולא כפי שצולם בתמונה 33X33 R10)
יש לי ריצוף דומה לזה בבית אפור בהיר בז' עם כתמים (זה לא האריח שצילמת אבל קונספט דומה)
מה שאני אוהבת בו שהוא נראה מלוכלך גם כשהוא נקי . מאד פרקטי ולא משתעבדת לסמרטוט כל היום (לעומת אריחים חלקים ללא דוגמה שכל פיפס רואים עליהם) וזו הסיבה שבחרתי אותו בזמנו (לפני מעל 7 שנים ) וגם היום הייתי בוחרת עם דוגמה כזו.
גם לאריח השני שצילמת יש דוגמה של נימים כך שהוא לא חלק ולא יראה אחיד מדי.. דוגמה יותר עדינה מהראשון.
הכל שאלה למה אתם יותר מתחברים..

EfratMiz1

New member
תודה רבה על התגובה

יש אפשרות אולי לקבל צילום של החלל המרכזי כדי לראות איך זה נראה יחד?
החשש היחיד שלי שאולי זה ייצור תחושה של חלל קטן יותר אבל הנטיה שלנו היא בהחלט לאפור.

מרי פופ

New member
זה ריצוף לדירה? 33/33 R10 זה ריצוף לחדרי רחצה

לדירה מגיע בסטנדרט של היום לפחות 60/60 ולא אנטי סליפ כמו ה R10.

EfratMiz1

New member
הי, סליחה על הבלבול

זה בדיוק אותו ריצוף כמו של הדירה - 60 על 60 רק שהמרצפת הגדולה הייתה דבוקה לקיר ולא הצטלמה טוב שם, אז צילמתי את המרצפת אנטי סליפ כדי שיראו טוב את הצבע והטקסטורה.

בחירת ריצוף

היי, שמי נינה גנין ואני מעצבת פנים.
בחירת צבע ריצוף הוא עיניין שמתלווה לאופי דיירי הבית ולסגנון הריהוט והחפצים שברשותם .
אם אתם אוהבים את הסגנון המודרני, הלבן, הנקי ... אז ריצוף אפור
ואם אתם יותר אוהבים את הסגנון החם, הכפרי, הביתי אז את הבז'

EfratMiz1

New member
תודה נינה

בעקרון אנחנו מאוד אקלקטים. עד היום גרתי רק בדירות שכורות אז אני חייבת לציין שדי עיצבתי את הדירה בהתאם למה שמצאתי ברחוב או קיבלתי מאנשים. אני רק יודעת שאני מאוד אוהבת שילוב של עץ ברהיטים, ממש לא אוהבת ניקל או מראה הייטק אלא יותר עיצוב סקנדינבי. עדיין נוטה יותר למרצפות האפורות כי אני רוצה להשיג מראה עכשווי - חמים לדירה אבל לא מראה כפרי.

למעלה