בחירת עגלה

בחירת עגלה

שלום לכם הורים שכבר קנו עגלה. שמי ליאת ואני צריכה ללדת בקרוב מאוד (משוער ב"ה ב- 6.6.06). ערכתי סקר עגלות והגעתי למסקנה שאני מעוניינת במדריד + של ד"ר בייבי. כשבאתי לבצע את ההזמנת לידה המוכר בחנות אמר לי שהמדריד + בכלל לא משהו ושהיא לא מצדיקה את המחיר שלה. הוא המליץ לי דווקא על עגלה שזולה בכמעט 300 שקל גם של ד"ר בייבי אבל קוראים לה מטאליק. האם מישהי מכירה את מטאליק של ד"ר בייבי והאם מישהי התנסתה בה או מצדיקה את עצתו? עיזרו לי בבקשה. אני גרה בקיבוץ ולא יהיה לי כמעט צורך להעלות ולהוריד אותה וגם לא להכניס למכונית. רוב הזמן אטייל עם העגלה ולכן חשוב לי שתהיה טובה אבל גם לא יקרה יותר מידי. תודה מקרב לב, ליאת

לחברים שלנו יש את המדריד והם

אומרים שהיא מצויינת!!! במטאליק יש אופציה להעביר ידית? זה מאוד חשוב לחודשים הראשונים-שהתינוק יראה אותך. ולידה קלה.

קודם כל, שיהיה לך בשעה טובה ולידה

קלה, בע"ה. בקשר למדריד: לנו יש את המדריד ואני מרוצה. השאלה היא באמת לצרכים שלכם. היתרונות שלה שהיא קלה ומתקפלת בקלות ביד אחת ועוד יתרון: ידית מתהפכת כך שיש לך אפשרות שהתינוק עם הפנים אלייך. בתינוק ראשון מרגישים שזה חשוב (לי בכל אופן היה חשוב). למטאליק אני חושבת שאין את היתרון הזה , אם הוא חשוב לך כמובן. הספורט ראנר באמת נהדרת למי שלא צריכה להעלות ולהוריד (כי היא כבדה) אבל שוב, גם לה אין את היתרון של ידית מתהפכת. לשיקולך... בכל מיקרה, אני בקרוב רוצה לעבור לטיולון קל אז כניראה אהיה מעוניינת למכור אם תחליטי ותרצי, תוכלי ליצור איתי קשר במסר. בהצלחה.

gaetana

New member
לי יש מטאליק! כשקנינו אותה באוגוסט

היא הייתה יותר יקרה ממדריד ושווקה כ"המילה האחרונה" של ד"ר בייבי. ראיתי שיש "מדריד" חדשה, עם מתקן לכוס. כמה היא עולה היום? וכמה עולה המטאליק? עכשיו, לגבי העגלה: היא ממש, אבל ממש טובה. אני מוציאה אותה כל יום מבגאז עם יד אחות (ואני לא כ"כ חזקה), פותחת ביד אחת, עם הברך אני מעלה את המשענת לזוית ישיבה. כמובן, הקיפול שלה גם מתבצע ביד אחת. לי מאוד נוח לטייל איתה, עבירות מעולה, יציבות מרשימה, סל ענק. מה שהכי חשוב - הצילון שלה פשוט גאוני, אני מעבירה אותו או מזיזה קצת תוך כדי הליכה, ואם יורד גשם, הצילון הזה מתחבר עם ריצ'רץ' לכיסוי של בסיס, והגשם לא נכנס

gaetana

New member
אגב, בחודשים הראשונים שמים את תינוק

עם הפנים לאמא )יש שם מזרן שני, שמתלבש הפוך על המזרן של העגלה.) העגלה מעולה לעיר, אבל אני לא יודעת, איך היא לדרכים של קיבוץ

אחלה תאריך משוער!! ובעניין העגלה..

את צריכה לשאול את עצמך מהם הצרכים שלך.. את גרה בקיבוץ? את צריכה אותה בעיקר כדי להיסתובב שם?? מהם התנאים?(מדרכות מסודרות,דרכים משובשות,כורכר....??) אני קניטתי בזמנו את המדריד ולא הייתי מרוצה בכלל. את המטליק היה לגיסתי והיא "העיפה" אותה אחרי חודשיים. אני גרה בכפר ויש מדרכות ויש גם כורכר ליד הבית...אני נוסעת המון אבל לא יוצא לי להיכנס ולצאת הרבה מהאוטו.. אני אישית הייתי ממליצה לך על עגלה עם גלגלים גדולים (בקיבוץ בדרך כלל הדרכים לא הכי ...ויש הרבה כורכר..לפחות ככה בקיבוץ עינת..) הספורט ראנר היא אחלה בחירה היא גם זולה (יחסית..) וגם מעוצבת. העניין של הידית המתחלפת לא ניראה לי כזה קריטי מתוך ניסיון.... והשאלה הנוספת שאת צריכה לשאות את עצמך היא מה התקציב שלך??? מקווה שעזרתי(ולא סיבכתי...)

pima2

New member
מדריד מעולה

לי יש מדריד והיא מעולה. הדבר החשוב ביותר הוא - הידית המתקפלת. מיד אחרי לידה היתה לי עגלה שירשתי מאחינים שלנו, אך לא הסתדרתי איתה בכלל וזאת רק בגלל שלא ראיתי את הילד בתוכה במהלך הטיול. מספר ימים לאחר הלידה קניתי את מדריד של דר' בייבי ואני מאוד מרוצה. בנוסף לכך, הבן שלי מאוד אוהב לישון בה, אולי בגלל שיש לה מבנה מיוחד של המזרון...

ביליבם

New member
אני מאוד מאוד מרוצה מהמטאליק

הולכת ומטיילת עם העגלה והיא מאוד נוחה.

buba300

New member
גם לי מטאליק. והיא מדהימה ורחבה

שוקלת בסה"כ 7 ק"ג ומאוד קלה לפתיחה וסגירה. כשיש שמש אני משחקת עם הצילון שניתן להפוך אותו לשני הכיוונים ומעבר לזה שהיא יפהפיה. בחרתי באדומה !

למעלה