בחירת סמל-סקר --- סקר שיעזור בבחירת סמל הפורום לידיעתכם
S shaililo New member 23/4/03 #2 לאיזה סמל אתה מתכוון פה?../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif הוצאו 3 סמלים... אני לא הצבעתי עדיין כי לא ברור לאיזה מהם אתה מתכוון.... לדעתי אתה פשוט צריך לשים את שלושתם ולעשות את זה מתחלף... זה כזה מסובך?
לאיזה סמל אתה מתכוון פה?../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif הוצאו 3 סמלים... אני לא הצבעתי עדיין כי לא ברור לאיזה מהם אתה מתכוון.... לדעתי אתה פשוט צריך לשים את שלושתם ולעשות את זה מתחלף... זה כזה מסובך?
א אוסטין המלכה היחידה New member 23/4/03 #4 אני בעד הסמל של שילילו!!! הוא.. מאוד יפה... והשילוב בין התמונות מתאים לפורום!! GO SHAI!
S shaililo New member 23/4/03 #6 זה../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אבל למה אי אפשר לעשות תמונה מתחלפת? שכולם יהיו?
ג גזר מיסי ממין נקבה New member 23/4/03 #11 כן! גם אני חושבת שהסמל של שי הכי מתאים ויפה!!!!! go shioosh אניווי למה אי אפשר תמונה מתחלפת כמו שהיא הציעה?!
כן! גם אני חושבת שהסמל של שי הכי מתאים ויפה!!!!! go shioosh אניווי למה אי אפשר תמונה מתחלפת כמו שהיא הציעה?!
S shaililo New member 23/4/03 #12 אפשר זה סתם עצלנות../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif
S S H I L G I New member 24/4/03 #13 ../images/Emo41.gifמשחק-עוות את השם של שי!../images/Emo41.gif שי לילו: שִילִילו שילולי שילולו שולילי? פחח טוב.. הממ.. אני משועממת...הממ תתעלמו
../images/Emo41.gifמשחק-עוות את השם של שי!../images/Emo41.gif שי לילו: שִילִילו שילולי שילולו שולילי? פחח טוב.. הממ.. אני משועממת...הממ תתעלמו
F f a l c o r New member 24/4/03 #14 פחחחחח.. אני בעד שניהם! אפשר לשים במקום אחד את זה, ובמקום אחר את זה, מה הבעיה? שניהם יפים! ו... קשה להחליט פפפפפפפפפפפפ.. (נדבקתי במחלה)
פחחחחח.. אני בעד שניהם! אפשר לשים במקום אחד את זה, ובמקום אחר את זה, מה הבעיה? שניהם יפים! ו... קשה להחליט פפפפפפפפפפפפ.. (נדבקתי במחלה)