מספר שאלות נוספות - ארוכות , סליחה מראש!!
לגבי מספר הארוחות אני לא ככ יודעת, לאיתי שלי אין סדר יום קבוע , לצערי... ישנם ימים בהם הוא עצבני מאד ואני מניקה אותו כל שעה וחצי לערך (יש לציין שגם ההנקות עצמן ארוכות - 40 דקות לםחות), וישנם ימים בהם הוא פותח םער של 3-4 שעות , בעיקר אם הוא נרדם לשינה עמוקה. ניסיתי כמה וכמה פעמים לעקוב אחריו במטרה שהרגיל אותו לסדר יום קבוע אך ללא הצלחה, בעיקר בגלל ההנקות שלרוב ממש קשות, אך אני מנסה לא להתייאש... (אשמח לקבל עצות לעזרה - אם יש כאלו) בכל אופן אם נלך על הצד הבטוח הרי שמדובר ב3-4 מנות ביום... ראיתי שקיימת משאבה מדגם סווינג של מדלה - האם היא ממולצת?? יש לציין שכרגע ברשותי משאבה מסוד ספקטרה בהשאלה, ניסיתי לשאוב איתה מספר פעמים אך ללא הצלחה למרות שהשד היה עמוס וגדוש לאחר מאמץ רב (וכאבים) הגעתי רק ל 60 מל.... - האם הבעיה בי? או פשוט מדובר בחוסר התאמה למשאבה?? האם העובדה שההנקה "לא הולכת לי חלק" בשלון המעטה, למרות שאיתי כבר בן חודשיים וחצי, תקשה על השאיבה עוד יותר?? ושלאה נוספת - אם אפשר: איתי עולה יפה במשקל, מספר יציאות ליום אי אפשר ככ למדוד כיוון שהוא משלשל - עקב מתן טיפול אנטיוטי מניעתי מזה כחודש כבר, אך עדיין דורש לאכול כל שעה וחצי לערך, ההנקות הן ארוכות כאשר במהלכן הוא מגלה עצבנות על השד והופך אדום כולו, לרוב אני זו שיוזמת את ההינתקות כיוון שהוא מושך אותי לכל הכיוונים או שמנגד הוא פשוט נרדם עליי... האם יש אי אלו עצות לשיפור המצב?? יששש לציין שאני בודקת מדיי פעם במהלך ההנקה לראות שמא אזל החלב ותמיד אני רואה כי יש ויש.. ובנוסף הייתי כבר מספר פעמים אצל יועצת הנקה אשר עזרה לי אך בעיות אלו כאמור עדיין לא נפתרו... תודה מראש על העזרה, סליחה על האורך....