בחירת מקצוע

gonenst

New member
בחירת מקצוע

שלום לכם, כחייל אשר משתחרר בסוף החודש מהצבא, הכיוון שלי כעת הוא לנסות ולהיכנס לתחום השיווק. לפי הסתכלות במסלולי הלימוד האקדמים, קיימים שני תארים אשר עונים לצרכי ההתעניינות שלי. האחד הוא כאמור תואר B.A בתקשורת עם התמחות מעשית בתקשורת שיווקית. השני הינו תואר B.A במנהל עסקים עם התמחות בשיווק. ברצוני לדעת אם תוכלו לעזור ולמפות לי שוק המשרות של כל אחד מהתארים הנ"ל, ולהמליץ לי על כיוון לתואר, כאשר ההתעניינות העיקרית שלי היא "כיצד הצרכן חושב?" בשילוב יצירתיות וניהול. תודה מראש. גונן.

גת וייס

New member
תשובות

היי גונן, להבין כיצד הצרכן חושב, זה דבר חשוב בכל מגוון התפקידים. למרות זאת, אני חושבת שזה הכי רלבנטי לפלנר. התואר הראשון המתאים לתפקיד זה הוא מנהל עסקים או פסיכולוגיה. תפקידים שמשלבים יצירתיות רבה הם התפקידים בתחום הקריאייטיב: קופירייטינג וארטדיירקשן. לתפקידים האלו נחוצה תעודת הכשרה מקצועית של אחד מבתי הספר לפרסום (מצ"ב לינק) ו/או תקשורת חזותית, ולאו דווקא תואר. אגב, יש גם מקצוע שמשלב בין הפלנינג לקריאייטיב ונקרא - כמה מפתיע - קריאייטיב פלנר. אבל אליו מגיעים בדרך כלל רק אחרי כמה שנים טובות במחלקת הקריאייטיב. תואר בתקשורת רלבנטי במיוחד לתפקיד תקציבאי במשרד הפרסום. נגמרו לי האופציות ללינקים בתוכן ההודעה, אז צירפתי למטה לינק להגדרת התפקיד.

למעלה