בחירת מקצוע?

kragmagen

New member
בחירת מקצוע?

שלום , אני בהתלבטות קשה לבחירת המקצוע, אני יודע שהכיוון הוא מחשבים והנדסה. אני מתחבר לתחום המחשבים, תכנות, בתיכון למדתי מתמטיקה פיזיקה, אלקטרוניקה ומחשבים 5 יחידות , אני מתחבר לחשיבה לוגית, פתרון בעיות , לחקור, איסוף נתונים ומעקב, עבודה עם הראש (מאוד התחברתי בתיכון למתמטיקה ופיזיקה , ) . אני יודע שאני די חלש בעבודה מעשית , עבודה עם הידיים. ההתלבטות שלי היא בין הנדסת חשמל\ תעשייה וניהול\ מדעי המחשב. אני גם לא מעוניין לעבוד יותר מדי אנשים ולהיות תלוי בהם, אבל גם לא כל היום מול המחשב בלי אנשים בכלל , ההתלבטות שלי היא בין הנדסת חשמל\ תעשייה וניהול\ מדעי המחשב. בגלל שמדעי המחשב זה "לתכנת כל היום" אני פוחד שאני אתייאש מהמקצוע כמו הרבה אנשים . לכן חשבתי על מערכות מידע שהוא שילוב בין תעשייה וניהול למדעי המחשב ... במחינת המקצועות שהזכרתי הנדסת חשמל\מדעי המחשב\הנדסת מערכות מידע , ולפי התיאור מהו המקצוע שכדאי לי ללמוד? תודה.

הצעה אתה רוצה קשר מסוים עם אנשים. גם בתכנות עצמו, אתה לא כל הזמן מול המחשב, אתה גם עובד בסביבה חברתית, ישנם ישיבות וכיוצא בזה. אתה יכול לבחור בתחום של SAP, להטמיע, ליישם, לתכנת ב-ABAP וג'אווה. יכול להיות לכך ביקוש טוב בעתיד.

kragmagen

New member
הכוונה היא להנדסת מערכות מידע?

קודם כל תודה על ההתייחסות, האם התחום שהזכרת הוא בעצם הנדסת מערכות מידע? תודה.

למעלה