בחירת מקלט

sand372

New member
בחירת מקלט

שלום לכולם, אני על סף קניה של צלחת ממונעת 1.8 . מה שמאוד מבלבל אותי הוא נושא המקלטים. חלק מציעים לי מקלט רגיל עם שתי כניסות לכרטיסים, ואז אני צריך לשבור את הראש עם CAM וכרטיסים ותוכנות וכו. יש לי הצעה גם למקלט עם פריצה פנימית למספר שיטות קידוד (העיקריות היום) ועם מקום לכרטיסים לעתיד. השאלה היא כמה כסף שווה לשלם בשביל לקבל מכשיר עם פריצות לקידודים העיקריים שאני צריך ורק בהמשך להשקיע בקאמים צורבים וכו. תודה מראש, זיו

תומר

Member
בשביל זה אתה כאן כדי שיקראו את

תגובתך בפורום החדש מה קרה לכתוב פה לא מכבודך שמת לב שאתה היחיד שטוען שכולם מורחים כאן לא יזיק לך מעט צניעות אז יש לך ידע בצלחות ממונעות ופריצת קודים אבל תחומים אחרים לא רק אתה מבין בהם כמו LNB אם מתקינים מתייעצים איתי ומזמינים אותי להשוות נתונים בין אינווקום 03 ל LNB אחר או מתייעצים לגבי כיוון צלחת ללווין מסוים אז זה מראה על הידע שלי בנושא LNB בודקים בכל התדרים ובכל הלווינים החלשים ורק כך יודעים מה שווה הLNB ולא לפי עוצמת קליטה ואיכות קליטה גבוהה בתדרים חזקים עם גולדסאט 05 או אינטרסאט 05 או זינוול 05וגם איכות התמונה המתקבלת בדיגיטל ואנלוג חשובה בדרך כלל LNBF הוא באיכות נמוכה בהשוואה ל LNB ובדרך כלל אין קשר בין מדבקה שרשום עליה 05 לנתוני הקליטה האמיתיים שמתקבלים בLNB רגיל במיוחד כשמדובר בציוד ללא יצרן מוכר ומהמזרח הרחוק בעיקר מסין

mr dish

New member
|תומר - אתה מספיק ותיק כאן כדי לדעת

שתמיד, אבל תמיד! עזרתי בכל שאלה ופניה, אפילו עזרה פיזית לחברים בפורום!!!אתה גם יודע בדיוק את סיבת העזיבה ההמונית של רוב-רובם של יודעי הענייןמכאן, ופתיחת הפורום החדש, אז למה להתמם ולגלגל עיניים??? אתם חייבים להבין את ההבדל הברור בין שני הפורומים! כאן זהו פורום צ י ב ו ר י הפתוח לכל ומתנהל ע"פ עקרונות כלליים של "תפוז", אלו מחייבים את כולם כאן, גם המנהל, ואילו הפורום החדש הוא פורום פ ר ט י , אשר מתנהל רק ע"פ עקרונות המנהלים שלו, בהסכמתם של כל חבריו!!! אני רשאי לכתוב כאן ככל העולה על רוחי, כולל על הפורום אותו אני מנהל, כל עוד זה נעשה ע"פ כללי "תפוז"... שבת שלום.

תומר

Member
אין לי שום בעיה שתכתוב כאן אבל

אם אתה רוצה לעזור כאן למישהו אז מדוע לא לכתוב כאן את תשובתך או במסר אם אינך רוצה לכתוב כאן בגלל המטרידים כאן שגרמו לעזיבה של כמעט כל הותיקים בפורום שזו הסיבה שאינך מעוניין לכתוב כאן אין לי שום בעיה אם אתה רוצה להגיב כאן למישהו על ידי הפנייה לפורום החדש שיקרא שם את תשובתך לא נראה לי מתאים לכתוב כאן כדי לקבל תשובה בפורום אחר שבת שלום

למעלה