בחירת מסלול

שירה30001

New member
בחירת מסלול

שלום בנות,

כקוראת סמויה בפורום התומך הזה, החלטתי לצאת מבעד למחשב ולהעלות שאלה. תחילה אציג את עצמי בקצרה. עברתי מספר לא מבוטל של IVF-ים. את התהליך אני עושה יחד עם בן זוג למסע. כעת הגיע שלב לעלות מדרגה ולעבור לתרומת ביצית.
איני יודעת באיזה מסלול לבחור. אשמח אם תוכלו לשתף אותי כיצד קיבלתן את ההחלטה לבחור במסלול בו בחרתן ומהו המסלול.
מה חשוב לכן בכל תהליך בחירת המסלול.

ניתן לשלוח לי גם במסר פרטי.

תודה רבה ובהצלחה לכולן

פנדה30

New member
אישית בחרתי במסלול שהיה לי הכי נוח

כלומר פחות עניינה אותי הסטטיסטיקה וכו', לי אישית זה היה פחות שיקול- בארץ כל מרכזי הפוריות נחשבים מהמויבילים בעולם.
אני לא רציתי לטוס לחו"ל, כך שפסלתי חלק מהמסלולים על זה.
את הIVF עברתי אצל בר חווה, והיה לי ברור שאם וכאשר אעבור לתרומה- אעשה את זה איתו. היה לי נוח לעבוד מולו ומול המזכירות שלו, האמנתי בו, והתרגלתי.
אם יש לך שאלות ספציפיות-בשמחה.
בהצלחה!

שירה30001

New member
תודה רבה

על התשובה. קיבלתי את הצעתך ושלחתי לך בפרטי עוד שאלות קטנות
.

תודה רבה ובהצלחה

אשרת 1972

New member
כמו שכבתי פה בעבר צריך לעשות רשימה עם

סדרי עדיפות , האם את רוצה לעשות את ההחזרות בארץ , האם את רוצה לעבוד עם רופא ספציפי , כמה את רוצה לדעת על התורמת לפני כי בכל מסלול מקבלים מידע אחר איזה אופי טיפול את רוצה לקבל במסלול הדסה הטיפול שונה מהרופאים האחרים ופחות גמיש לפחות ממה שקראתי כאן וכולל דיכוי מסיבי לפני הטיפול בעוד שמרבית הרופאים האחרים אינם משתמשים בדיכוי שכזה .

לעצמי רציתי לעשות החזרה בישראל לא התאים לי לטוס לחו"ל כדי לבצע החזרה, התורמת לא עניינה אותי לא ביקשתי שום דבר בנוגע אליה , המשכתי עם הרופא שלי משלב הIVF הוא עובד עם שני מסלולי האסותות של בידר בתל אביב ושל מנור בראשון , התקשרתי עם מנור באסותא ראשון הריתי בתרומה השנייה שקיבלנו ( החזרה שלישית ) .
מאחלת לך המון בהצלחה .

שירה30001

New member
תודה. לגבי רופא ספציפי

אין מישהו מיוחד. אם אעשה זאת בראשון הייתי מעדיפה לעשות אצל ד"ר באום.
מי היה הרופא שלך?. לגבי התורמת: כאן דוקא מאוד חשוב לי לקבל כמה שיותר פרטים ושמה שאני מבקשת יהיה עד כמה שאפשר קרוב.
עוד שאלה: מתי קיבלת את המידע על התורמת (למרות שזה פחות עניין אותך)?. האם לפני ההחזרה, ביום ההחזרה או שבוע לאחר ההחזרה?.

תודה רבה והמשך אימהות כיפית

אשרת 1972

New member
הרופא שלי הוא ד"ר ערן הורוביץ עובד עם מכבי

מאוחדת ובאופן פרטי , את המידע על התורמת את מקבלת בהחזרה , בפעם הראשונה בכלל לא שאלתי על פרטיה וקיבלתי אותם בטופס שנשלח הביתה , בתורמת השניה שאלתי ( מנימוס ) וקיבלתי תשובה, את צריכה לדעת שבמסלול של מנור את יכולה לבקש צבע עיניים גוון עור וכו אבל הם לא מבטיחים התאמה מלאה , מעבר לכך נוכח העובדה שבאוקראינה יכולה לתרום רק מי שילדה כבר התורמות הן מבוגרות יותר ( התורמת הראשונה הייתה בת 32 והשנייה בת 28 ) , אם את רוצה פרטים לפני את צריכה לבחור במסלול הדסה או במסלול פדיוס בקפריסין .

אשרת 1972

New member
אסטרופם וגינלי אחת ליום גסטון כל יומיים

קרינון פעמים ביום ואני מקבלת גם קלקסן לפי המלצת המטולוג

עוגי555

New member
ברוכה הבאה

אני בחרתי בהדסה בראש ובראשונה בגלל האמינות והשקיפות והסדר המופתי בו מתנהלים העניינים.
כמובן שאין מושלם, אבל זה די קרוב.
ייעוץ הפוריות שאני בחרתי בו כמכריע - נלך על זה או לא לפי מה שיאמר הרופא - היה שם, עם פרופ לאופר שהיה מעולה לדעתי ונראה לי מתאים להמשיך איתו.
כמו כן, אני גרה יחסית באיזור זה גם היה נוח.

מעבר לזה כמו שנכתב לך, יש את השיקולים הטכניים, מה חשוב לך ומה פחות.
אני חולת שליטה בתכנית גמילה מתקדמת, ידעתי שבהדסה אני אדע מראש וכמה שיותר. תורמת פתוחה לא מעניין אותי, אבל את שאר הפרטים רציתי לדעת, ומראש.

כמו כן, נראה היה לי צ'כיה על פני שאר המדינות.
גם בגלל שיש להן איזה לוק שנראה ישראלי.

אשמח לעזור לך הלאה אם תרצי.

בהצלחה!

ענת 68

New member
לי היה חשוב לעשות הכל בארץ

לכן הבחירה היתה בין אחת האסותות.
בחרתי באסותא רשל"צ כיוון שעשיתי את הטיפול עם רופא של הקופה (מאוחדת) שעובד שם + חברת מנור.
הריתי בנסיון השלישי מ 2 מוקפאים.

rabbitm

New member
ברוכה הבאה גם ממני

אני התחלתי תרומה באסותא תל באביב, המשכתי עם הרופא שהיה לי.
לקחתי בחשבון שזה בארץ, בשפה שלי ואני אחזור לנוח בבית שלי. לצערי, היחס שם היה מתחת לכל ביקורת.
העוברים היו באיכות גרועה ועל התורמת נתנו לי מידע במזדרון, לאחר ההחזרה.
רק רוצה לציין שזה היה לפני שנתיים ויתכן שדברים השתנו מאז.

בהמלצת חברה עברתי להדסה עין כרם. עבורי זו היתה חוויה מתקנת.
נתנו לי 4 תורמות מהן בחרתי אחת. זה נתן לי סוג של שיתוף, שלא מחליטים עבורי.
כמו כן העוברים היו ברמה טובה מאוד.
אז נכון שנסעתי לברנו, אבל שילבתי את זה עם טיול לוינה ולקחתי את זה כטיול לחו"ל כייפי. אני חושבת שלי זה קצת הוריד לחץ.
פגשתי נשים מאוד נחמדות ואף נשארנו ארבע נשים בקשר עד עצם היום הזה

דרך אגב, אני גרה בחיפה ומגיעה לירושלים מעט מאוד.

אני חושבת שאת צריכה לעשות בעד ונגד לכל מסלול, הצלחות יש בכל מקום, אפילו ללכת לפגישה ולהרגיש את היחס.
מאחלת לך קליטה מהירה בכל מסלול שתבחרי

למעלה