בחירת מכשיר חדש

zeevbit

New member
בחירת מכשיר חדש

ברשותי palm505 מזה שנים.ברצוני להחליף למכשיר חדש.זקוק במכשיר א. יומן פגישות ב.טלפונים ג.דסטיניטור ד. גלישה מיילים hp 6300 imate2 ,hp4700 תודה מראש זקוק לתשובות מהירות טס לאנגליה מחפש גם כתובת ליקנות?

mikeoreli

New member
תשובה

אתה נתת 3 מכשירים: 4700 - עדיין לא יצא לשוק ולא ידוע מתי ייצא. 6300 - זמין רק בארה"ב שכן מכשירים כאלו לרוב מסופקים יחד עם קו של חברה סלולארית, במקרה זה - T-Mobile. נשאר לך רק הI-Mate 2 שהוא מכשיר מעולה. לגבי אפשרויות סלולאריות, רק הI-Mate 2 והI-Mate מאפשרים זאת. יש מכשירים נוספים אך הם פחות ידועים. בכל מקרה, כל מה שציינת אפשרי בכל פוקט פיסי כבר כמה שנים אך אם אתה רוצה מכשיר אחר מתקדם בלי סלולאר, אני יכול להמליץ על הDell Axim X30.

zeevbit

New member
תודה האם אפשר לירכוש את ה6300

simfree בארה"ב .והאם עדיף dellaxim 30 עלhp 4150.

4700 ?

היי שוב, ראיתי שה-IPAQ HX4700 מוזכר הרבה לאחרונה - איך הוא בהשוואה ל-DELL X30? בגדול נראה לי שהם מאד דומים (ה-DELL לא כבד כ"כ כמו ה-4700) מלבד מסך עדיף ל-4700. יש למישהו מידע נוסף? האם שווה לחכות לו במקום לקנות X30? ד"א, יש הבדל ניכר גם במחיר,היות ונראה כי ה-4700 נמכר באיזור ה-$650, אבל שימו את זה לרגע בצד. בתודה מראש, דודי.

2cookie

New member
אין מה לעשות, זה המסך.

אם אתה רוצה VGA (שזה לוקסוס אדיר...
) אתה צריך לשלם.

אבל האם יש הבדלים נוספים?

בהפרש אני קונה מסך LCD "17 ומחבר אותו, יהיה לי יותר מ-VGA...
אבל ברצינות, יש לדעתכם עוד הבדלים שמצדיקים את ההמתנה? דודי.

2cookie

New member
אז זהו, שאתה לא יכול לחבר מסך

חיצוני לPPC... יש לHP טאצ'פד אבל זה לא משמעותי כלל, ויש לו חריץ CF- האם אתה צריך? זה תלוי בך. בנוסף, יש לו אחריות בינ"ל של-DELL אין.

2cookie

New member
זה קומפאקט פלאש

לX30 אין חריץ כזה. מה גם שהעלאת הרזולוציה לVGA תתבצע באמצעות תוכנת צד שלישי והביצועים יהיו על הפנים...

שוּלה

New member
לוקסוס שמוקסוס - זה גנב בטריות אדיר

בתור אחד שיש לו VGA (שזה לוקסוס שמוקסוס אדיר, אני חייב לציין), אז: 1. הבטריה נגמרת די מהר (יחסית) 2. הפונטים הרבה יותר קטנים, כי יצרני התוכנות מצפים לרזולוציה של 12 DPI לכל היותר, ולך יש 144 - אז כל אות נראת כמו נמלים 3. יש לזה יתרונות, אין אפס
, אם אתה מתכנת, או מתעסק עם כמויות, רשימות וניהול קבצים יומיומי, עובד עם אקסל או מסדי נתונים אחרים - בקיצור- - משתמש בזה בתור מחשב.

2cookie

New member
הבטריה נגמרת מהר? תוסיף עוד אחת../images/Emo3.gif

אבל עכשיו ברצינות- זה באמת, אבל באמת לא קשור לבטריה. צרכן הסוללה הגדול במסכי ה-LCD הוא כמובן גוף התאורה, כך שגם אם יש לך מסך XIUWTVGA או משהו כזה, כל עוד הוא בגודל 3.5", הוא יצרוך חשמל כמו מסך PPC סטנדרטי. (אני לא מדבר על המשאבים שנדרשים כדי לתמוך במסך כזה, זה כבר עניין אחר- אבל גם הוספת מסך VGA לא מורידה ביצועים בצורה דרסטית) זה היגיון מאד פשוט- במסך VGA, נורת LED אחת תשתקף דרך פי 4 פיקסלים מאשר במסך QVGA באותו גודל (4", 3.5".... לא רחוק).

mikeoreli

New member
יש אפשרות

להגדיל את הפונטים באופן מערכתי, כך שבעיה זו נתנת לפיתרון. בקשר לסוללה. השאלה איזו יש לך. לכל המכשירים שיבואו עם מסך VGA יש סוללה חזקה, לפחות 1500mAh.

zeevbit

New member
dell axim 30

היכן אפשר ליראות ויזואלית.ולמי שיש האם הוא יותר עבה מhp . 4150

Blueye1

New member
מדוע ישנם אתרי אינטרנט ישראלים אשר

טוענים שהם יכולם לספק את ה 4700 תוך 21 יום ??

למעלה