בחירת מכונית חדשה

לאונרדה

New member
בחירת מכונית חדשה

אני מחפשת המלצה על רכב קטן סדר גודל של פונטו ספייס.אני מוכנה להשקיעה ברכב חדש בלבד אבל מה שחשוב לי הוא שתא המטען שלו יהיה מרווח ולא מצומצם במקום. רציתי גם לשאול האם תיבת הילוכים מסוג טריפטוניק מומלצת או שהיא בעייתית ועדיף ידנית?

רפי לין

New member
המלצה

כתבת בעצמך, הפונטו "ספייס" הנה המומלצת שלי. אישית, אני מעדיף הילוכים ידניים על פני אוטומטיים. תיבת ההילוכים הרציפה בפונטו הנה טובה ואמינה. בברכה - רפי לין

Paragreen

New member
אם תתאזר קצת בסבלנות

אז אמור להגיד מבול של דגמים חדשים של מכוניות סופר מיני אירואיות איכותיות , בטחות ונראות מצוין: פיאט גרנדה פונטו - דור חדש לחלוטין בסט סלר באירופה 5 כוכבי בטיחות. רנו קליאו 3 - כנ"ל(יכול להיות שהיא כבר משווקת בארץ...) פז'ו 207 - המחליפה של ה 206 .

enigo

New member
והיאריס החדשה לא ברשימה כי...?

לא יפה להפלות על בסיס עדתי
ה-207 לא מתוכננת להגיע לארץ בזמן הקרוב, ד"א, בגלל העדר תיבה אוטומאטית "רגילה" מהמבחר.

Paragreen

New member
היאריס החדשה כבר כאן, לא צריך לחכות

היא בהחלט מכונית מעולה, למרות שנראה לי שהיא קצת יותר קטנה.

Guggelager

New member
היאריס החדשה לא כאן, צריך לחכות...

אני הזמנתי את היאריס שלי לפני חודש והיא תגיע בתחילת אוגוסט. מי שמזמין עכשיו יוכל לרסל את הרכב בסביבות אמצע-סוף ספטמבר. מי שהזמין לפני חודשיים ומעלה יקבל את הרכב ביולי, יש רשימת המתנה...

נר3

New member
ידנית קטנה משומשת: פאביה או פולו

במחיר של פונטו מקבלים אוטו ברמה גבוהה יותר בכל הפרמטרים.

נר3

New member
איגניס ? מקווה שאין לך סתימות רופפו

נוחות נסיעה מחרידה, רועשת וסתם לא נוחה , לא לדבר על בטיחות. אז אוטומטי אני מבין אבל ידני ? חילול קודש להשוות לאירופי איכותי.

למעלה