בחירת מילת חיפוש

davidel29

New member
בחירת מילת חיפוש

יש לי אתר חדש בתחום די תחרותי. קידום של מילות מפתח נפוצות הוא די חסר סיכוי לדעתי. האם יהיה נכון ללכת על מילים פחות נפוצות? איך אני בוחר את המילים? כמה חיפושים חודשיים יצדיקו קידום של מילת מפתח מסוימת?

duduf18

New member
בחירת מילת חיפוש

הי.
בקידום אתרים באינטרנט זו בהחלט טקטיקה נכונה ללכת במקרה כזה על מילים פחות נפוצות, שהן גם פחות תחרותיות. עדיף לבחור זנב ארוך בתצורה של טקסט עוגן עם תוספת ממוקדת (למשל, אם האתר מפרסם בניית פרגולות, אז אפשר למקד את האזור ובכך להקטין את התחרות: "פרגולות באזור הצפון", או לקדם תחום ספציפי, אם יש לך התמקדות כזו: "פרגולות מעץ אורן". תגיע אמנם לפחות גולשים לעומת שימוש בטקסט עוגן כללי יותר, אך תשקיע פחות אנרגיה בקידום במעגלי לקוחות רחוקים יותר, משם בלאו הכי יש לך פחות קהל יעד, והתחרות מול אתרים במיקום גבוה בגוגל על הביטוי המקודם תהיה יותר פשוטה. צריך כמובן לבדוק כמה חיפושים יש לביטוי שחשבת לקדם. אם מדובר במספר קטן מאוד - אז אין טעם. קשה להגדיר מספר, מה גם שבמיקוד הביטוי אתה מסתמך גם על מזל, אבל נראה לי שאם התחום ממש תחרותי, ובחרת ביטוי ממוקד, אז תחפש משהו שיש לו כמה עשרות חיפושים. אתה גם יכול לשחק עם זה קצת, וללכת על מספר ביטויים (5-6), חלקם טקסט עוגן לא תחרותי מידי, וחלקם זנב ארוך ממקד.
בהצלחה

מומלץ להתחיל מביטויים ארוכי זנב ובהמשך

לאחר שהאתר ירוויח תנועה ויבנה גולשים קבועים, להמשיך במילות מפתח תחרותיות יותר.

מילות מפתח

בכל זירה תחרותית ככל שתהיה אם תהיה טוב יותר מאחרים אז אתה תתפס
אבל כמו שענו לך
בכל זירה יש מילים שאפשר לקדם ולהגיע לקהל יעד מדוייק וממיר.

למעלה