בחירת מיטה

עיריתת

New member
בחירת מיטה

שלום רב, בני בן ה- 17 סובל מכאבי גב בכל הגב, ובעיקר בגב התחתון. האורטופד הציע להחליף מיטה, וחשבנו על מיטה וחצי. איזה סוג של מזרון מומלץ לקנות?

rafagav

New member
כאבי גב לא נובעים מסוג המיטה אלא מ -

צורת השכיבה עליה. אם הוא ישכב נכון הגב לא יכאב בשום זוג של מזרון!! הסיסמא: "מזרן אורטופדי" = תכסיס שיווקי שמכניס מליונים ליצרניות המזרונים וממול - מותירות את הצרכנים מרוששים וסובלים...

עיריתת

New member
בדיוק בגלל זה אני שואלת

אני לא רוצה להוציא אלפי שקלים בגלל תכסיס שיווקי, ולכן לא מחפשת "מזרן אורטופדי". רוצה מזרן טוב. המזרן הנוכחי שלו כבר מתפרק, ואני יודעת שצריך להחליף. השאלה לאיזה סוג מזרון. תודה, עיריתת

rafagav

New member
קני מזרן רגיל... שיהיה מעט קשה

לא יותר מדי. ו - למדיהו לשכב נכון על המזרן - אם הוא שוכב על צידו עליו לשמור על הרווח, הקיים בין ברכיו כשהוא עומד... (כרית בין ברכיו). אם על גבו - כרית עבה תחת ברכיו. אם על בטנו - כרית דקה תחת אגנו!!

עיריתת

New member
כלומר, כשאני רואה מיטה באתר האינטרנט

שכתוב שם שהמזרן הוא גומאויר, או אם כתוב שם אורתופדי, אז זה בסדר? אני יכולה לקנות? על מה לשים לב? מה לא לקנות? באינטרנט יש מיטות ב= 1500ש"ח ואחרות ב- 4000 ש"ח. מה ההבדל?

rafagav

New member
לכי איתו לחנות...

בידקו מה נוח לו. נכון - הנוחות היא ברגע ויכול להיות, שברגע הבא יהיה לו פחות נוח. אך - נוחות היא עניין סובייקטיבי לחלוטין. העיקר - עיבדי איתו על אופן השכיבה על המזרן. זה העיקר. ולכן מספיק מזרן בהרבה פחות מ - 1,000 ש"ח. אני בטוח, שבמאות ש"ח בודדות ניתן להשיג מזרן, שיהיה מצויין בשבילו. * אם יש לך עודף כסף - מבטיח להעניק לך כתובות של שלל ארגוני צדקה, להם את יכולה לתרום אותו. זה יתרום לבנך יותר מאשר אם תקני מזרן עם שם מוכר...

למעלה