בחירת כלי!!!

locos3

New member
בחירת כלי!!!

שלום לכולם! חודש הבא בע"ה אני מוציא רישיון על קטנוע..(אני בן 16) עכשיו אני מעוניין לקנות 125 אך אין לי מושג איזה ... אני אשמח אם תעזרו לי למצוא את הכלי המתאים בשבילי!!! תודה!

locos3

New member
קראתי אבל...

קראתי אחי... אני מתלבט בין סופר ג'וקי ,סופר דיוק,דיוק... אני לא יודע מה הכי כדאי לי .. אני מחפש כאילו כלי שיהיה אמין וחזק

אהוד א1

New member
ברוך הבא לפורום קטנועים.

קרא בבקשה את כללי הכתיבה בפורום. מעבר לכך - כדי שיוכלו לסייע לך תאלץ להגדיר תקציב וצרכים. אין הבדל רציני בין שלושת הדגמים שציינת,שלושתם כלים מאוד דומים ואפילו חולקים מכלולים רבים.

locos3

New member
למה דווקא...

למה דדוקא אני אוהב את זה אפילו עכשיו יש לי קטנוע 50 גם אבא שלי אופנוען ואני חולה על זה!!! אני צריך שתעזרו לי כאילו איזה קטנוןע הכי אמין וחזק כאילו אחד שיהיה איתי שנה ללא בעיות קריטיות! שוב אני מתלבט בין סופר ג'וקי,סופר דיוק,ודיוק

locos3

New member
אולי שארק<?

אולי כדאי לי השארק השאלה איך הוא?

locos3

New member
בעניין התקציב והצרכים...

אני יכול לשלם עד 6 אלף הצרכים כאילו אתם יודעים אני נער רוצה משו ספורטיבי אמין חשבתי אולי בכיוון של השאארק אבל אני לא מכיר אותו כל כך טוב...

ויטאל

New member
אפשר גם לקנות 150 לא?

עכשיו שינו את הרישיון וסופרים לפי כוחות סוס והרישיון הוא עד 14 כ"ח, לפי כך אפשר גם לחפש 150 סמ"ק עם 14 כ"ח ומטה... האמנם? האם יש כאלו שהם מומלצים? אני גם בדרך להוציא רשיון A2 עד 14 כ"ח ואני מחפש קטנוע... עד עכשיו התייעצתי על 125 אבל בעצם... למה 125 כשאפשר 150? אני מחפש כלי עם אחזקה זולה ונוחה ושתהיה לו סחירות גבוהה בשוק מכיוון שאני מתכוון בשנה הקרובה לעבור ל A1 לבנתיים אני מחש כלי זול אמין ונוח שיעשה את העבודה בתוך העיר אני 1.78 במשקל 55 ק"ג אם זה משנה ... אם יש רעיונות רשמח לשמוע נ.ב ראיתי מודעה מישהי שמוכרת קטנוע שנת 99 עם 7000 ק"מ. זה נראה לכם הגיוני?! ימאהה סיגנוס 125 יד שניה במחיר 2000 ש"ח... נשמע מוזר לא?

locos3

New member
תשובות

ויטאל החוק אומר מותר עד 125!!!ושיגיע עד ל14 כוחות סוס!!זאת אומרת שאי אפשר לרכב על 150

ויטאל

New member
אבל הרישיון לא בודק סמ"ק

אלא כוחות סוס אז זה לא עניינו כמה סמ"ק זה על הטופס כתוב "עד 14 כ"ס" ולא "עד 125 סמ"ק" טוב אני אבדוק ואעדכן בכל אופן, אחרי חיפוש ראשוני הבנתי שהכלים העיקריים שניתן למצא בשוק היוםהם של סאן יאנג דיוק / ניו דיוק/ סופר דיוק לוח המכירות מוצף בכאלו וכמעט רק בכאלו מה אנחנו אומרים עליהם בכלל ומה אנחנו אומרים עליהם לעומת הדגמים האחרים של סאן יאנג?

אבן חצץ

New member
ויטאל, אתה קצת טועה

החוק אומר עד 14.6 כ"ס ועד 125 סמ"ק, גם וגם, קטנוע 100 סמ"ק עם 15 כ"ס לא טוב, קטנוע 150 סמ"ק 13 כ"ס גם לא טוב, וזה לא משנה מה כתוב או לא כתוב על הטופס

למעלה