בחירת כלי סניטציה

אשבורן

New member
בחירת כלי סניטציה

אני צריך לקנות כלי סניטציה לשלושה חדרי אמבטיה. תוצרת חוץ, כמובן, הרבה יותר יקרה. א. האם איכות תוצרת חוץ באמת יותר טובה? ב. האם הציפוי נגד חיידקים שיבואני האסלות והאמבטיות מגרמניה טוענים לו, באמת נשמר לאורך זמן? ג. האם ניקוי אסלות מחו"ל באמת קל יותר מאסלות ישראליות? ד. האם מישהו מכיר אולם תצוגה של חרסה? בקטלוג שלהם יש הרבה יותר דגמים מאשר בחנויות. ה. האם יש יצרנים ישראלים נוספים? ו. איך משווים את האיכות של כיורים, אמבטיות ואסלות בין יצרנים שונים? ההיבט של עיצוב נמצא אצלי בסוף סדר העדיפויות. ו. איך משווים בין האיכות של ברזים ישראלים (חמת, מדגל) לברזים מיובאים? תודה רבה !

אשבורן

New member
בחירת כלי סניטציה וברזים

אשמח לקבל התייחסות של משתמשים ומקצוענים בהשוואה של כל סניטציה וברזים מתוצרת הארץ (חרסה, חמת, מדגל) עם יבוא מחו"ל. האם תוצרת הארץ באמת מיוצרת בארץ? תודה רבה

ציפוי נגד חיידקים

אשבורן

New member
ציפוי נגד חיידקים על כלי סניטציה

חברים יקרים, תמשיכו ללגלג, ואחר כך לכו לנגב קרמיקה ושם יסבירו לכם. האם ההסבר משכנע? אותי לא.....

fireman

New member
תשובות

א. לא תמיד ב. את מתכננת לא לנקות את האסלות והאמבטיות? ג. אני מתלבט איך לענות על השאלה הזו מבלי להשמע בוטה מידי..... אבל אם מי שמשתמש בשירותים משאיר אחריו שלל "ציפויים" על האסלה וישאיר את זה במשך חודשיים, גם אם האסלה תהיה עזויה מזהב יהיה קשה לנקות אותה. אצלי בבית יש אסלות של חרסה, גם בבית הקודם וגם בזה שלפניו....ואני מבטיח לך שגם בבית הבא יהיו. את המסקנות תסיקי בעצמך. דץחרסה עד כמה שידוע לי לא מחזיקה אולם תצוגה במפעל (שנמצא בב"ש) הדגמים הנפוצים נמצאים באולמות התצוגה (ולא חסרים כאלו) ה. בתחום האסלות אני לא יודע. באמבטיות יש את אל-גל למשל, ג'ט אייר וכוליי....חלק מהיצור מקומי וחלק מיובא. ו.פרקטיקה, הכי טוב לדעתי אמבטיות עם מינימום "קיפולים" בלי שקעים לסבונים, בלי מגרעות ובלי כל השטויות האלה, כל אלו צוברים אבנית בטירוף ומתלכלכים. אני ממליץ על בחירת אמבטיה ובכלל כלים סניטרים בצבע פרגמון ולא לבן או אפור רחמנא ליצלן. לאמבטיה מומלצת אמבטיה אקרילית ולבצע התקנה עפ"י הוראות היצרן. ו. רק חמת. (למרות שלא מעט מהמוצרים של חמת מיובאים גם הם.)

אשבורן

New member
קניית כלי אינסטלציה

תודה רבה על התשובה המפורטת והסבלנית. היא בהחלט נותנת לי עקרונות לבחירת הכלים. בינתיים הייתי במפעל של חרסה. אין להם אולם תצוגה לקהל הרחב, אבל לאחר פנייה אליהם, הזמינו אותי למפעל וראיתי את מבחר הכלים שהם מייצרים. יש להם הרבה יותר מאשר מוצג בחנויות. לזמן מה התבלבלתי, היות ובשש חנויות שונות (!) ניסו לשכנע אותי לקנות תוצרת חוץ (כנראה שהרווח שלהם הרבה יותר גבוה). התשובה שלך, יחד עם הביקור בחרסה, החזירו אותי לתוצרת הארץ.

moti789

New member
למה פרגמון

האם יש להם יתרון חוץ משיקולי "טעם וריח"

למעלה