בחירת חליפה

Omereil4

New member
בחירת חליפה

היי, אני בתהליכים של קניית חליפה- בחרתי אחת שמתאימה לי. את הקנייה אני מבצעת באינטרנט כי פשוט אין לי זמן ללכת ולמדוד. י
שבתי עם טבלת המידות של כל חלקי הגוף ואני נמצאת במידה ממש גבולית, השאלה היא- האם שווה לקנות את המידה הקטנה או הגדולה? כי אני נמצאת ממש באמצע ביניהן.
במקרה הגרוע אני יכולה להחליף מידה, רציתי לשמוע פשוט חוות דעת של מישהו שמבין :)

עדיפות לקטנה:

יתרונות:
בשל היותה מהודקת לגוף כמות קטנה יחסית של מים חודרת פנימה, חום הגוף נשמר לאורך זמן.
חסרונות, בהנחה שזו חליפה מלאה: סירבול בלבישה והסרה שלה.
אם את רגישה לקור כדאי מאד לשקול חליפה בעובי המתאים - 4 או אפילו 5 מ"מ - היא תגן עליך היטב בצלילות חורף בים התיכון.
אישית אני צולל עם חליפת פלקסה 3-4-5 -גם מגינה היטב מקור וגם נוחה מאד בתנועה.
בהצלחה.

is99

New member
חליפה לא רוכשים באינטרנט

גם אם לפי טבלת המידות את מתאימה 100% למידה כלשהי את בסבירות די גדולה תגלי שבפועל היא לא מתאימה לך וחליפה חייבת להתאים כמה שיותר טוב אחרת היא פשוט לא עובדת
אפילו אצל אותו יצרן דגמים שונים "יושבים" שונה על הגוף

Omereil4

New member
לגבי האינטרנט

אני יודעת שחליפה לא מומלץ לקנות באינטרנט אני פשוט חיילת כך שאני לא רואה איך יהיה לי זמן ללכת ולמדוד. בגלל זה אני מזמינה מחנות בארץ עם אפשרות להחליף במידת הצורך, השאלה היא רק על מנת לחסוך זמן ודמי משלוח.

niry26

New member
לא ממליץ לקנות כך . . . אך אם אין ברירה:

ממליץ על sepa. חליפות מעולות ונתפרות בארץ.
ניתן להתקשר לפני ולהתייעץ ושנה ראשונה הם נותנים תיקונים במידת הצורך כך שאת תהיי מכוסה אם פספסת יותר טוב.
באופן עקרוני חליפה צריכה להיות קשה ללבישה, כלומר מעט קטנה. לא יודע כמה זה תופש בטבלת מידות באינטרנט.

למעלה