בחירת חברים

מאמנת3

New member
בחירת חברים

בשלב זה בחיים אני מרגישה שאני בוחרת להיות בקשר רק עם מי שכיף לי יש אנשים רבים שרוצים לשמור איתי על קשר אך הם מתחלקים למספר סוגים יש אנשים שמתקשרים בביל עצמם כדי להגיד עשיתי יש אנשים שמתקשרים ורוצים שאני אנחם אותם לשני הסוגים הראשונים אני החלטתי שאני יותר לא עונה כי הם שואבים ממני כוחות שאין לי אותם כרגע לעומתם יש חברים שמתקשרים ואני מרגישה שהם מטעינים את הסוללה של החיים שלי ואיתם החלטתי לשמור על קשר אני מרגישה כמו סוללה שמתרוקנת טרק דברים מעטים ממלאים אותה החלטתי לדאוג לעצמי, אולי אני אגואיסטית אבל אין לי כוחות להכיל את כולם בברכת שבת שלום

yamkachol

New member
../images/Emo201.gif

כל הכבוד לך מאמנת יקרה. את מתמודדת, ומפלסת לך את דרכך בג'ונגל של החיים האחרים... יופי את שומרת על עצמך. שבת שלום ומבורך, עם רוגע ושלוה. חגי

לבנדר3

New member
למאמנת3 שלום

כן מכירה את ההתנהלות התקשורתית הבעיתית היות ולא ניתן להסביר ולהעביר את התחושות שבעצם רקהאנשים שחובים אותם מבינים וגם לפעמים לא אז אנחנו מוצאים את עצמנו מבזבזים אנרגיה יקרת ערך שבלוו הכי שואפת לדרגת אפס לכן שמירי על עצמך והתחברי לאנשים שיתמכו בך ויענקו לך כוח את עושה נכון מאוד כאשר את דואגת לעצמך את לא אגואיסטית את מנסה לשרוד מנסה לנשום כל טוב חזקי ואמצי

מבינה אותך יקרתי

חוויתי בדיוק זאת!!! ואף אני בחרתי להיות להגיב רק למי שמטיב איתי .. בהמשך גם בנתי לי חיי חברה חדשים , היה קשה לי להגיע לחברים שהיכרו אותו ... הזכירו את המפגשים שהיו איתו .. הזכירו אותו ..שפטו אותי .. זאת אינה אגואיסטיות . זאת השרדות!!! היום כל חבריי לא הכירו את המלאך שלי .. עשי מה שמחזק אותך למענך ולמען משפחתך הקרובה ..
טלי ..

מאמנת3

New member
../images/Emo140.gif תודה

תודה על המילים התומכות אני מוצאת את עצמי מדי יום פותחת את הפורום וקוראת על חוויות שעוברים עליכם ואני מרגישה לא לבד זה נתן לי המון כי הרגשת הבודד במערכה היא הרגשה קשה למרות שיש לי משפחה מחבקת וחברים מקסימים כאן הרגשתי שסוף כל סוף אני יכולה לכתוב מה שיושב על ליבי בלי לחשוש מהמשפחה ששומעת את אשר בליבי ואז דואגת לי כל כך בלי חברים שאני מרגישה שהם לא במקום שיכולים באמת להבין כאן נמצאים האנשים שחוו כל אחד ואחת פה נמצא תקופה אחרי אבל ההרגשה שלי שאלמנ/ה תמיד ישארו כך אפילו אם ימצאו זוגיות חדשה כי זה משהו שנלקח לא מרצון וזה האבא של הילדים שלנו לכן הזמן לא גורם לכך שההגדרה תעלם כי זה תמיד איתנו. אני מתגעגעת אלייך אהובי תמיד תהיה בליבי }{

את אשה חכמה

הוא תמיד יהיה איתך חלק מחייך , א5ת עושה נכון בונה את חייך מחדש ואנחנו פה תמיד כדי לחבק ולהקשיב למה שאת רוצה להשמיע שולחת לך ים של כוחות להטעין את המצברים ומפה שולחת לך חיבוק ענק מלא אהבה לעטוף אותך אני פה תמיד עבורך ועבור על מי שרוצה את ההקשבה והאהבה שלי

למעלה