בחירת זוחל ראשון

BabaGee

New member
בקטנה NAJA

שם למטרה או לא שם למטרה זה לא משנה. אתה לפעמים מדפדף לראות מה קורה שם? בו נאמר שיש פתגם נחמד שמתאר את המצב "הכורה בור בו יפול" (או משהו בסגנון אני לא ממש זוכר). שישים קישורים לאן שהוא רוצה ותן לזמן לדבר.

naja

New member
אז עכשיו אני צריך להגיב גם לפה?

אפשר להשתמש באותו פתגם או לחפש אחד אחר?

BabaGee

New member
אתה חייב !

ואתה חייב פתגם אחר . אם אני השקעתי בלעשות טעות וללחוץ על השלח פעמיים אז אתה חייב למצוא 2 פתגמים

naja

New member
איסטרא בלאגינה קיש קיש קריא!!!!

זה גם מתאים לנושא, זה גם באראמית וזה גם הדבר היחיד שזכור לי מהפסיכומטרי........

BabaGee

New member
הוצאת את הארטילריה אני רואה

מול ארמית אין לי תגובה.
והמנצח בפינה שמימיני בשורט'ס הכחול הוא.......... naja

אני מצטרף להמלצות שכבר קיבלת בנוגע

לנחשי מלך, כרכני תירס, פיתונים מתכדרים וגם נחשי גופר הם נחשים מומלצים ביותר. על נחשי בירית לא הייתי ממליץ במיוחד מכיוון שהם נחשים לא ידידותיים במיוחד להחזקה על היד ורוב הפרטים שנמכרים בארץ הגיעו מלכידות בטבע ונושאים בתוכם טפילים רבים. את הנחשים שציינתי למעלה קל למצוא כשהם צברים (בקעו בארץ) אצל מגדלים שונים.

who me444

New member
תודה!!!

תודה רבה על העזרה.. מכל סוגי הנחשים שציינתם אהבתי מאוד את הפיתונים המתכדרים...מישהו פה בפורום מוכר כאלו..?

רן333

New member
חיובי

בקעו לי פיתונים מתכדרים באוגוסט, וכמה מהם עדיין מוצעים למכירה. תוכלי לראות תמונות שלהם בפורום. שלחתי כמה תמונות האכלה לפני שבוע-שבועיים. רן

who me444

New member
רן..

לא מצאתי את התמונות ... אני עדיין מתלבטת..עד איזה גודל אתה חושב שהם יגיעו(אני רוצה זכר)..?וכמה הם עולים.?

רן333

New member
האורך של פיתון מתכדר בוגר הוא

בד"כ בין 100 ל-140 ס"מ. האורך של הזכרים קטן בד"כ מזה של הנקבות. הייתי מעריך ש-120 ס"מ, ואולי טיפה יותר, זה גודל סביר עבור זכר בוגר. עם זאת, יש לזכור ש-120 ס"מ של פיתון מתכדר זה לא 120 ס"מ של זעמן; פיתונים מתכדרים הם נחשים מסיביים יותר. אני לא בטוח שהפורום הוא המקום הראוי לדיוני מחירים ומכירות. מכיוון ששאלת, אענה: המחיר של נחש כזה הוא 500 ש"ח. אבל אם יש לך שאלות נוספות, אנא פני אלי בהודעה פרטית, או במייל: [email protected]. אנסה לצרף קישור לשרשור שכולל את התמונות האמורות. אגב, פתאום שמתי לב לכך ששגיתי בכתיבת ההודעה הראשונה בשרשור הנ"ל: כתבתי בטעות שהנחשים בקעו ביוני. יוני היה חודש ההטלה, ולא חודש הבקיעה. נראה שאני מתחיל להיות סנילי. נקווה שזה לא יחמיר.

t a m i r 3

New member
את יכולה לקנות..

פיתון מתכדר מגיע בממוצע עד 1.20 לי יש נקבה אז מניסיון זה נחש טוב מאוד אבל אם תחליטי לקנות תיבדקי שהוא אוכל כי לפעמים יש להם בעיות עם אוכל ועדיף יליד שבי ולא טבע

dreaming h

New member
בחירת זוחל ראשון

קיבצתי כאן כמה פניות אחרונות לגבי בחירת זוחל ראשון. בנוסף, יש בשאלות נפוצות ובטאגליינס קישורים של אסף שהם תגובות לשאלה זו.

000יובל000

New member
שלום ../images/Emo13.gif

כבר כמה זמן שאני מעונינת לקנות נחש. אתמול ההיתי בחנות חיות ומוכרים שם נחשים קטנים (הם עוד יגדלו, בינתיים הם קטנים), הם אוכלים דגים ולא צריכים חימום מיוחד. אני לא זוכרת איזה סוג זה. מישהו יודע לאיזה סוג אני מתכוונת? אתם יכולים לתת לי קישורים עם מידע עליהם? תודה.

BabaGee

New member
שלום וברוכה הבאה

הנחש שאת מדברת עליו הוא בירית - garter snake צרפתי לך דף טיפול (באנגלית) לנחשי בירית. (אם את מעוניינת בעוד מקורות מידע אז פשוט תריצי חיפוש על הערך "garter snake" בגוגל). אני ממליץ לך לדפדף קצת בפורום ולהתרשם לגבי נחשים אחרים שיכולים להיות נוחים מאוד למגדלת מתחילה ואפילו מעט יותר מהנים (כמו כרכן תירס,קינג קליפורניה ועוד) יש שרשור מממש לא מזמן שמאגד בתוכו כל מיני דברים שצריך לקחת בחשבון כשמתחילים לגדל זוחלים, חוץ מאשר סוג הנחש. ממליץ לך לעיין גם בו (ואני עוד יותר ממליץ לך להתעלם מהפתגמים שלי ושל naja באותו שרשור
)

שובל09

New member
קר משהו אחד..

גם לי אמרו שהם לא צריכים חימום מיוחד, וברגע שפעל המזגן הם מתו (נקבה שהייתה צריכה להשריץ יומיים לאחר מכן... ועוד זכר). מעבר לזה, ברגע שיתיל החורף, שהוא כבר לא רחוק, הן ימותו אם לא יהיה חימום.

Grotesque

New member
מצאתי נחש מתאים!

יש נחש שנקרא פיתון צ'ילדרן, זה פיתון שאורכו 60 ס"מ עד מטר, אך הממוצע שלו הוא 69 ס"מ לזכר ו72- ס"מ לנקבה, נקרא גם פיתון דוהה, כי הדוגמא שלו דוהה עם הזמן, הם חיים במגוון אזורים שונים ומסתגלים לכל סביבה כמעט, נוחים מאוד ורגועים, ולכן מושלמים למגדל מתחיל

למעלה