אהלן אחי
קודם כל זה שיש לך סנדה ואתה כותב בפורום אופנועים כבר מצוין! עכשיו הגלשן שאתה צריך (הראשון כן?) הוא כעיקרון רחב גבוהה ועבה למה? יקל עלייך את השליטה בגלשן. טווח המחירים אני לא יכול לעזור לך כי זה תלוי בשנה חבר חומר שייפ ועוד (בדיוק כמו אופנוע
) אבל במידות שאתה צריך אני כן: גובהה: 1.95 לפחות רוחב: 47 לא פחות מזה עובי: 3.5 ס"מ מומלץ יותר לא כדאי לך להשקיע הרבה כסף בגלשן ראשון מכיוון שאתה לא תשאר איתו לעד ואיך שתתחיל לשלוט קצת ולקבל מושג אתה תעיף אותו ותחליף אני ממליץ לך להוציא עד ה600 שקל (יש כאלה שיגידו הרבה פחות) ותחפש ישן אבל תשתדל שהמצב שלו יהיה טוב- תשים לב לכמות הפיצוצים ואיך הם מתוקנים, הצבע של הגלשן אם אתה רואה שהוא צהוב מאוד סימן שהוא שתה מים והוא לא אטום כמו שצריך ויש לזה השלכות רציניות. המלח מחליש את החומר הגלשן יכול להשבר לך במים ויקבל פיצוצים בקלות ואפילו לא יציף אותך כמו שצריך (מנסיון) בקשר לחברות יש את: תוצרת הארץ: אינטר סרף, אולטרה וואב (מוסא). גלשנים יותר זולים מבחינת מחיר ויש להם יותר מגוון למתחילים. חו"ל: ספיידר, טאון & קאונטרי, רוקל מוישון, לוסט, בליטס ועוד.... אלה מציעים גלשנים יותר איכותיים ופחות למתחילים יותר מבינוני ומעלה וככה גם המחיר שלהם