בחירת גלשן

tphss

New member
בחירת גלשן

איך אני בוחר גלשן שמתאים לי? איזה מחיר בערך עולה גלשן משומש טוב? איזה חברות מומלצות? (גם של החרבות). לפי מה אני בוחר גלשן בעקרון... לא גלשתי גלים אף פעם רק גלישת רוח (וגם לא ממש הרבה). תודה

BADbob

New member
קח איזה 15 סנטים יותר גבוהה ממך

ואת ההכי עבה ורחב שתמצא לך לאינטרסרף הם יעזרו לך שם

mosquito

New member
אהלן אחי

קודם כל זה שיש לך סנדה ואתה כותב בפורום אופנועים כבר מצוין! עכשיו הגלשן שאתה צריך (הראשון כן?) הוא כעיקרון רחב גבוהה ועבה למה? יקל עלייך את השליטה בגלשן. טווח המחירים אני לא יכול לעזור לך כי זה תלוי בשנה חבר חומר שייפ ועוד (בדיוק כמו אופנוע
) אבל במידות שאתה צריך אני כן: גובהה: 1.95 לפחות רוחב: 47 לא פחות מזה עובי: 3.5 ס"מ מומלץ יותר לא כדאי לך להשקיע הרבה כסף בגלשן ראשון מכיוון שאתה לא תשאר איתו לעד ואיך שתתחיל לשלוט קצת ולקבל מושג אתה תעיף אותו ותחליף אני ממליץ לך להוציא עד ה600 שקל (יש כאלה שיגידו הרבה פחות) ותחפש ישן אבל תשתדל שהמצב שלו יהיה טוב- תשים לב לכמות הפיצוצים ואיך הם מתוקנים, הצבע של הגלשן אם אתה רואה שהוא צהוב מאוד סימן שהוא שתה מים והוא לא אטום כמו שצריך ויש לזה השלכות רציניות. המלח מחליש את החומר הגלשן יכול להשבר לך במים ויקבל פיצוצים בקלות ואפילו לא יציף אותך כמו שצריך (מנסיון) בקשר לחברות יש את: תוצרת הארץ: אינטר סרף, אולטרה וואב (מוסא). גלשנים יותר זולים מבחינת מחיר ויש להם יותר מגוון למתחילים. חו"ל: ספיידר, טאון & קאונטרי, רוקל מוישון, לוסט, בליטס ועוד.... אלה מציעים גלשנים יותר איכותיים ופחות למתחילים יותר מבינוני ומעלה וככה גם המחיר שלהם

mosquito

New member
עוד משהו....

תשים לב טוב טוב לסנונית כי יש לה נטייה להישבר וכמעט כל הגלשנים שאני מכיר מתחת ל2000 עברו סנונית (נשברה, נסדקה ועברה תיקון) תשים לב איך תיקנו אותה גם אם היא נשברה לא סוף העולם אבל כן חשוב זה מה עשו עם זה. בליטס= בליטז (טעות) = BLITZ כעיקרון גלשנים זה בדיוק כמו אופנועים אני לא יושיב אותך שר על R600 כשאין לך שום נסיון בעולם הזה קודם ניתן לך איזה WOLF או RS ישן ושחוט שתשתפשף עליו קצת אחרי זה GPZ שתתרגל לעוצמת מנוע יותר גדולה ואחרי זה לR האגדי ומשם כבר אלוהים גדול

בליטז..

זה חברה מהארץ לא מחו"ל הם מיוצרים באיזה קיבוץ והשייפר שלהם הוא רפי לוי עם כל זה יש להם גלשנים חארות (2 חברים שלי שברו אותם אחריי שבועיים והם יודעים לגלוש) הם אומנם מהירים אבל עדינים לפנים אני ימליץ לך על טאון קאנטרי או על אולטרה וויב

TKone

New member
ההמלצות שלי:

אני יתן גם ציון מ1 עד 10... טאון אנד קאנטרי: 10 אחד הגלשנים הטובים בעולם והוותיק בעולם.. איכות. אל מריק: 10 מהשלישייה הכי טובה... הגלשנים הכי מפורסמים (הרבה אלופים גולשים או גלשו עליהם) ספיידר: 9 גלשן טוב ופחות מפורסם (דרום אמריקה אני חושב) מפורסם בישראל.. אחלה גלשן. DHD: לא יצא לי ממש להכיר אבל אומרים שהוא טוב... ממש לא מפורסם בישראל.. אפילו לא מוכר... אינטר סרף: ישראל. 9 גלשן של ישראלים.. מי לא מכיר את הגלשן הטוב הזה? אולטרה וויב: 6 אומרים שהוא טוב כמעט כמו אינטר-סרף אני אישית לא סובל אותו... זאת דעתי האישית!!

למעלה