בחירת בית השקעות

מצב
הנושא נעול.
בחירת בית השקעות

בחירת בית השקעות
למישהו יש המלצה על אחד מהם? או שרובם ככולם אותו דבר?? טלנירי BETRADE כלל פיננסים מיטב ברוקר טוב ואולי יש עוד כמה?

new21

New member
איפה כדאי לסחור ?

בחירת בית השקעות
למישהו יש המלצה על אחד מהם? או שרובם ככולם אותו דבר?? טלנירי BETRADE כלל פיננסים מיטב ברוקר טוב ואולי יש עוד כמה?
איפה כדאי לסחור ?
אני חדש בעניין ועד היום אני סוחר באתר של בנק לאומי. באיזה אתר אתם ממליצים לסחור גם מבחינת עמלות אבל גם מבחינת איכות האתר. האתר של לאומי נראה לי ממש מתקדם ונוח לשימוש.

biz man

New member
אלה לא בתי השקעות

בחירת בית השקעות
אלה לא בתי השקעות
טלנירי, ביטרייד, ברוקר טוב וכו'.. הם סוכנים של בתי ההשקעות (מגדל, הראל, ישיר השקעות).

אוקי.. בגדול

אלה לא בתי השקעות
טלנירי, ביטרייד, ברוקר טוב וכו'.. הם סוכנים של בתי ההשקעות (מגדל, הראל, ישיר השקעות).
אוקי.. בגדול
אני כרגע בלאומי ומשקיע דרכם, אבל דיי נמאס מהעמלות השונות ומשונות... ולכן אני חושב לעבור.. אני ימקד תשאלה יותר.. איפה אני יכול לסחור בצורה נוחה מבחינת הממשק באינטרנט, וגם שיהיה לי למי לפנות ולהתייעץ, אני בעקרון לא סוחר מידי יום אלה לתקופות ומידי פעם עושה שינויים במידת הצורך, אלא אם יהיה מישהו מטעמם שיסחור עבורי אם יש אופציה שכזו והשאלה כמה היא עולה אם אתם יודעים?? אז לא כךכך חשוב לי אם יקראו לזה בית השקעות או סוכנים (מניח שאין הרבה הבדל) העיקר שהכסף יהיה בטוח איכשהו ולא יעלם אם החברה תקרוס מסיבה כלשהיא? יש המלצות מסויימות??

Warren Buffett

New member
מה גודל התיק?

אוקי.. בגדול
אני כרגע בלאומי ומשקיע דרכם, אבל דיי נמאס מהעמלות השונות ומשונות... ולכן אני חושב לעבור.. אני ימקד תשאלה יותר.. איפה אני יכול לסחור בצורה נוחה מבחינת הממשק באינטרנט, וגם שיהיה לי למי לפנות ולהתייעץ, אני בעקרון לא סוחר מידי יום אלה לתקופות ומידי פעם עושה שינויים במידת הצורך, אלא אם יהיה מישהו מטעמם שיסחור עבורי אם יש אופציה שכזו והשאלה כמה היא עולה אם אתם יודעים?? אז לא כךכך חשוב לי אם יקראו לזה בית השקעות או סוכנים (מניח שאין הרבה הבדל) העיקר שהכסף יהיה בטוח איכשהו ולא יעלם אם החברה תקרוס מסיבה כלשהיא? יש המלצות מסויימות??
מה גודל התיק?

new21

New member
בדיוק כמוני

אוקי.. בגדול
בדיוק כמוני
הי, אני נמצא בדיוק באותה הדילמה כמוך, אם לא אכפת לך שלך לי מייל אם מצאת משהו מעניין. [email protected]

pink mushroom

New member
פורסמה כתבה וטבלת השוואה בין בתי

בחירת בית השקעות
פורסמה כתבה וטבלת השוואה בין בתי
השקעות באתר חדש. תוכל לראות את כל הנתונים שם ולבחור את מה שטוב בעיניך. בהצלחה.

croop

New member
בענין הממשק

בחירת בית השקעות
בענין הממשק
כל בתי ההשקעות מספקים את אותו ממשק למסחר בארץ. הוא די פרימיטבי (ומחוויר ליד הממשק הטוב מאוד של לאומי-טרייד) אבל בסך הכל נוח. לאור ההבדל בעמלות זה כמובן לא שיקול אפילו.

שני74

New member
פורסם סקר להשוואת עמלות

בחירת בית השקעות
פורסם סקר להשוואת עמלות
פורסם סקר להשוואת עמלות באתר חדש שעלה לאויר www.tradetalk.co.il נראה שהאתר מתמקד בניתוחים טכניים - יש שם עבודות יפות

מצב
הנושא נעול.
למעלה