בחירת אמנות לחימה

ForumMember

New member
בחירת אמנות לחימה

שלום, אני בתחילת שנות השלושים ומעונין להתחיל (לראשונה) להתנסות באמנות לחימה כלשהי. הזמן שאני יכול להקדיש לצורך כך הוא לא יותר מ 3 עד 4 שעות שבועיות. הצפיות שלי הן בעיקר למצוא חוסן מנטלי, פסי ושיפור הכושר הגופני. מהחומר שאספתי ברשת, איגרוף תאילנדי נראה לי כאופציה ראלית ביותר, ושאלתי היא האם לאור הצפיות והנתונים שניפקתי, זה עתה, ענף זה יתאים לי? תודה מראש

בחירת אומנות לחימה

חלק מהמתאמנים אצלנו הם בגילך. אולי שווה בדיקה בודו נין ג'יטסו. אגב, אגרוף תאילנדי אומנות לחימה מעולה שדרכה עברו רבים מוותיקי הארגון שאני מתאמן בו.

nage

New member
אולי זה יעזור לך

יש המון פקטורים אף אחד לא יכול להגיד לך מה טוב בשבילך מבלי להכיר אותך הכרות מעמיקה, אבל תקרא את המאמר הז ואולי זה יעזור לך במשהו.

zoti

New member
יתאים ביותר כמו הרבה אופציות אחרות.

לא תהיה לך בעיה מבחינת הדרישות שלך כמו זמן, חוסן פיזי ומנטלי ושיפור הכושר הגופני. קח בחשבון שאיגרוף תאילנדי היא אמנות פשוטה יחסית. זה יתרון אם אתה מחפש משהו שבו תוכל להרגיש שאתה מתקדם מהר אבל זה חיסרון אם אתה מחפש משום שבו מעניקים חגורות ושיש בו מבחנים. אם תגלה לנו היכן אתה גר נוכל גם להמליץ לך על מאמן.

ForumMember

New member
תודה על העזרה

ראשית תודה על התגובות המהירות. אני גר ברמת גן ואשמח לקבל המלצות על מקומות בסביבתי שבהם לומדים איגרוף תאילנדי.

zoti

New member
יש לך כמה אופציות אבל לא ממש קרוב.

הכי קרוב כנראה יהיה בועז פולני שמלמד בדיזינגוף סנטר. כתובות וטלפונים תוכל למצוא פה: http://www.muaythai-il.com/ תחת מכונים.

Titanium

New member
אני לומד בקרית אונו

אצל ארז לוקוב ואני מרוצה הרבה מעבר לציפיות הכי אופטימיות שלי!!! האוירה מעולה וסוחפת ואני חש התקדמות אדירה. אני מכור. רק קח בחשבון שיש פציעות לעיתים לא ממש נדירות, אבל זה קשור (לעניות דעתי) לאיגרוף תאילנדי תמיד, או לפחות כאשר מתאמנים "מגע מלא".

lironmarko

New member
טיטניום אתה רואה את ישראל <?

תמסור לו ד"ש מלירון ממכון סאי בפ"ת ותשאל אותו מה קורה עם הקורס מד"א אם הוא עשה כבר ...ותן צ'פחה לאמיר ולערן הגוואד הזה תגיד לו כל הכבוד ממני !

lironmarko

New member
לנו במכון יש 5 בני שלושים ככה

הם הכי נהנים נראה לי מכולם .... חוזרים מפסוטים לנשים :)

איגרוף תאילנדי-רמת גן.....

המכון נמצא ברחוב ראול ולנברג ליד איצטדיון רמת גן. טלפון אין לי אבל לירון אולי אתה יכול להשיג לו כי אני ממש לא יודע מאיפה.. אבל אתה תנסה אולי ספר טלפונים..! המאמן אודי סלמה הוכתר בעבר אלוף ישראל באיגרוף תאילנדי בסינרמה בתל אביב ! מומלץ. תהנה..

lironmarko

New member
אודי התחרה גם בחו"ל

אני אנסה לברר פרטים עליו ..

jossel

New member
לא תוכל לדעת..

עד שלא תנסה.וגם אחרי שתנסה תוכל להחליף...

למעלה