בחירת אמנות לחימה

australia1770

New member
בחירת אמנות לחימה

שלום,

מזה זמן מה אני מחפש להתחיל ללמוד אמנות לחימה.

אני מחפש אמנות לחימה לצורך הגנה עצמית, עם אלמנטים ברורים של תקיפה, ומעדיף משהו שמשלב בתוכו גם מסורת ורוחניות (עד עכשיו התמקדתי בעיקר בנינג'יטסו).

חשוב לציין שאני בן 34 ואב לשניים- אז אני חייב משהו באזור שלי (יד-אליהו, ת"א) בשעות הערב המאוחרות/לילה.

אשמח אם יש למישהו/מישהי המלצות- לאו דווקא על נינג'יטסו- כל המלצה מנומקת אחרת תתקבל בברכה ובתודה.

תודה מראש,

גיא.

amir_aikido

New member
מספר מקומות קרובים יחסית

איזור מסחרי כורזין בגבעתיים - מועדון סמוראי - הרבה מאוד אפשרויות. אני ממליץ שם על שלמה דוד כמובן. במקרה שלך, יחד עם דובי בקראטה (אמנות שיש בה אלמנטים ברורים של תקיפה ונדמה לי גם שהאימון קראטה הוא המאוחר יותר) אבל יש שם גם עוד הרבה אפשרויות אחרות.

איציק כהן מחזיק מועדון קראטה לא רחוק ממך, האתר שלו:http://teishinkan.co.il/KarateForKids.aspx

אמיר

אתה בהחלט מוזמן לנסות אצלנו

אנחנו מתאמנים בקראטה אוקינאווי מסורתי. בהחלט יש שילוב של האלמנטים שהזכרת.
האימונים בימי שני וחמישי בערב מאוחר בצפון ת"א.
יפתח 054-5643655.

NetaSher

New member
אנחנו קרובים אליך

בשכונת ביצרון בתל אביב - אמנות לחימה פיליפינית בשם לייטנינג ארניס, אתה מוזמן לעיין באתר:
http://www.lsai.co.il/
מה שכן, רוחניות זה לא כל כך אנחנו, אבל לאנשים שונים הגדרות שונות, אז אתה מוזמן להגיע ולראות אם מתאים לך. יש גם שיעור שמתחיל ב-20:30 אם זה מספיק מאוחר עבורך.

ELIELI22

New member
בהצלחה!

לך ברגל תגיע למועדון תבדוק תראה נסה. אני מכיר את יפתח ויכול להמליץ עליו.

בהצלחה!

yarivdamo

New member
וין צ'ון קונג פו

שלום לך

ממליץ לך מכל הלב על התאחדות קונגפו וין צ'ון ויאטנמי
תוכל לקבל רושם ראשוני באתרינו:
www.wingchun.co.il
בהצלחה

Nogativa

New member
קפוארה בתל אביב

הי גיא,
רוצה להמליץ על קפואירה בתור אומנות לחימה (קצת אחרת).
גם אני מגיעה מעולם אומנויות הלחימה המזרחיות (ג'ודו), וגם אני אמא לשניים - ואין דבר שהתחברתי אליו יותר מהאומנות הזאת.
רוחניות מגיעה בצורות רבות - במקרה של קפוארה בתיפוף ושירה (וגם אלמנטים תקיפתיים).
יש לנו קבוצה מדהימה של בוגרים (גילאי 25-45) בתל אביב:
https://www.facebook.com/cdotlv
נגה

fitted

New member
פעם חבר התאמן בקבוצת קפוארה בבן יהודה תל אביב

זו הקבוצה הזו ?
היכן הם מתאמנים כיום ?

Nogativa

New member
לא, קבוצה אחרת..

בעבר התאמנו באיזור כיכר רבין, כיום יש לנו סטודיו משלנו ברח' קיבוץ גלויות.
מומלץ בחום - אחלה סטודיו ואחלה קבוצה :)

ש מים

New member
נינג'וצו עם פנימיות

(אתה יכול לקרא לזה "רוחניות". אני מעדיף לא להשתמש במילה הזו, בעיקר עקב זילותה בעקבות שימוש נפוץ מידי).
עם שיהאן דני ווקסמן, בימי שישי בבוקר, ברמת-חן.

בוא בברכה.

ש מים

New member
אגב, לעניין "אמנות התקפית"

מנסיוני, עם מספר רב של מורים ושיעורים, "תקיפתיות" הינה יותר תוצר של אופי/סגנון המורה ולא כ"כ קשור לשיטה.

חייב לשתף

בקריאה מהירה הבנתי שמדובר בנינג'ות עם פיג'מות
אני והADD
דווקא יצא מוצלח לטעמי.

superuser2008

New member
לפותח השרשור אני אגיד לך מה אני הייתי ממליץ

אני הייתי ממליץ לך:
אם אתה רוצה משהו מוחלט שיתן לך מענה טוב בהגנה עצמית, משהו שיחסית לומדים אותו מהר הייתי ממליץ לך על JKD זה מעולה יש לך את בועז בר שהוא מורה מטורף אני לומד אצלו ואתה מוזמן להגיע לאימון ניסיון
אם אתה לא מתחבר אז הוינג צ'ון אסף אגמי מעולה או על אגרוף תאילנדי של בועז פולני או רועי הייזלר שניהם מעולים(אני לא מכיר איגרוף תאילנדי אחר) או קרב מגע או ארניס\קאלי

כל אלו יתנו לך מענה מהיר לקרבות רחוב \אם מישהו מנסה להתעסק איתך..

מצטער אבל שאר הדברים לוקח להם יותר מדי זמן ללמוד.

בהצלחה:)

למעלה