בחירות!

איילת 972

New member
בחירות!

אם הבחירות היו נערכות היום הייתם מצביעים, למה? תצאו מנקודת הנחה שמבחינה טכנית אתם יכולים להצביע..

אממ

אם הבחירות היו נערכות היום והייתה לי האפשרות להצביע אז ברור שהייתי מצביע הסיבה היא פשוטה זה עתיד המדינה שלנו כאן ואסור להיות אדישים לזה..

ביבי לצערי בא עם הליכוד בעע

הליכוד חלקו לא מוצא חן בעיני אבל ביבי לפי דעתי הוא המנהיג שאמור להיות

אביגדור ליברמן

אולמרט חייב לחזור למכור דירות ופרץ לא צרכים אותו כי לא ביקשנו ליצן צריך לתת לאנשים חדשים הזדמנות ליברמן מסוגל להביא גם שלום וזה הרבה יותר בטוח מאולמרט ופרץ

אה והחלק הכי חשוב

הייתי מצביע כי המדינה חשובה לי ואם יש לי סיכוי לשנות משהו אז למה לא?

קקטוסץ

New member
יה יה יה קוקו ג'מבו

ברק הציע להם הכל והם בכל זאת לא לקחו. לא נראה לי שירושלים תחולק...

S h a y D u

New member
את תומכת בברק? ../images/Emo12.gif

כי אם כן, אפשר פשוט למרוח קצת ג'ל בשיער.. יותר אידיאלי בשבילך. ברק אמנם הציע להם "הכל" והם לא לקחו לא כי לא רצו, בגלל שלא הספיקו - אוטוטו שרון עלה לשלטון וניפץ להם את הפנטזיה לרסיסים.

קקטוסץ

New member
לא השאלה במי אני תומכת חשובה כאן

מבחינתך אני יכולה לתמוך בטימון ופומבה לראשות הממשלה. מה שרציתי להראות זה סה"כ שכל ה"ירושלים תחולק" זו פניקה ענקית. יאללה, כוסאומו, אם ריבונות משותפת על י-ם אומרת שלום ופחות חיילים הרוגים אז לט איט בי. עד כמה שאני זוכרת הם לא הסכימו לקחת בלי זכות השיבה, אבל אל תתפוס אותי במילה.

S h a y D u

New member
1.חלוקת ירושלים זו התאבדות לאומית.

2.השלום שאת מציגה מעורר הרבה ספקות. 3.מלחמה לא תפרוץ ולא יהיו הרוגים. 4. כן, צדקת בהנחה שלך, בלי זכות השיבה אין להם טעם לכך.

niv1990

New member
מר"צ או חדש

לא שאחת מהן תואמת את האידיאולוגיה שלי, אבל עוד הצבעה להן נותנת פחות כוח לגורמים הלא רצויים.

S h a y D u

New member
ו"העבודה" היא גורם לא רצוי בעיניך?

מתי אנשים כאן בארץ יתפכחו מעט ויתחילו להבין שהדבר העיקרי שמביא לכשלון בבחירת הממשלה הנכונה מבחינתם נובעת מכך שאנשים מצביעים עבור מפלגה/סיעה שלא משקפת את האידאולוגיה שלהם רק בכדי למנוע מקרה שמפלגה/סיעה אחרת שנחשבת בעיניהם כ'גורם לא רצוי' תעלה חו"ש לשלטון.. .( ואני חוזר בי מדבריי שרשמתי כאן מקודם! ) בדיוק כך זה היה בבחירות הקודמות: אנשים שנחשבים כתומכי אידאולוגיות ימניות החליטו להצביע ל-'קדימה' רק בכדי להמנע מכך שה'ליכוד' יעלה לשלטון ורק בגלל שחשבו וראו באולמרט כממשיך דרכו של שרון.

niv1990

New member
גם, אבל עדיפים על כמה אחרות

בכל מקרה אני מאמין שעוד מנדט למרץ יכול לשנות הרבה יותר מעוד מנדט לעבודה.

למעלה