בחירות!

JO250

New member
מרזל תומך לגרש ערבים

אז צאי מהבועה שלך. את תומכת בביבי
ביבי חילק 80% מחברון להיטלר הערבי יאסר עראפת. וגם הצביע "בעד" ההתנתקות החד-צדדית לטובת חמאס !!

JO250

New member
את התמימה כאן .

מרזל שהה במעצר בית למעלה משנתיים, הוגשו נגדו כתבי אישום, מרזל בנה עשרות מאחזים יהודיים. הוא לא "פוליטיקאי", הוא אדם שעשה ועושה למען ארץ ישראל בשטח. וזאת בניגוד לביבי והשאר שהם באמת עסקנים.

רוני13

New member
אני...

חושב שלאיחוד הלאומי-מפד"ל. אבל הליכוד יותר סביר שיהיה בשילטון. אני מסכים עם שתי המפלגות(פחות או יותר) אבל אם יש לאחת מהן יותר סיכויים להגיע לשלטון אז אני מעדיף לבחור בה.

S h a y D u

New member
אם תצליח

לשכנע הרבה אנשים, לאיחוד הלאומי יהיו יותר סיכויים.

princes15

New member
ברור שבאיחוד לאומי-מפד"ל

הם המפלגה שמשקפת את הדעות שלי...

קקטוסץ

New member
אוח נו כוסאמק

נראה שמלבד ביבי אין אלטרניטיבה. פרץ בדיחה. ליברמן בדיחה. ברק פאדיחה. רק ביבי השכיל יחסית ולמד מטעויות העבר. ציפי לבני לשלטון!!

שאלה קשה. ../images/Emo163.gif

כל מפלגה תמיד מנסה לרצות אותך יום לפני הבחירות, אבל ביום שבו היא מקבלת כיסאות היא לפתע נהפכת לכלבלב פוליטי ואי-מוסרי/מושחט. קשה לי לחשוב על מפלגה שבאמת הייתה גורמת לי להצביע לה, אפילו הגמלאים שהיו ללהיט, התבררו בסופו של דבר כדואגים-רק-לתחת-של-עצמם, וגם זה בעירבון מוגבל. אפילו עלה ירוק כבר לא באים בחשבון. מצד שני, לא קראתי מצע של שום מפלגה כבר הרבה זמן.

JO250

New member
ברור שברוך מרזל

הוא היחיד שיש לו מה להציע. ביבי כבר ישב עם אסד ותמך בהתנתקות. כנ"ל איחוד לאומי (אפי איתם: "על החיילים לא לסרב פקודה") אז , רק מרזל

קקטוסץ

New member
אז נוח לך שחיילים ייסרבו פקודה

כשצריך לפנות התנחלות אבל לא נוח לך שהם ייסרבו פקודה כשצריך לירות ב, נגיד, ילד פלשתינאי במחסום? כיפאק היי לצביעות!

JO250

New member
יש להם 22 מדינות

שיחפשו להם מדינה אחרת. אני רוצה מדינה של יהודים בלבד. זכותי לא? מדינה קטנטונת לעם היהודי בלי מוסלמים. יש להם פי 600 אדמה. זה לא מספיק ?!

princes15

New member
מה הקשר??

למה שהם יסרבו לירות במי שמנסה להרוג אותם? מה אתה משווה סירוב פקודה בפינוי האחים שלך מהבית שלהם מהארץ שלהם כדי לתת את השטח לערבים, לבין להרוג פלשתינאי?!? זה נשמע לך אותו דבר?

למעלה