בחירות

בחירות

היום פורסמה בגליון " פנאי פלוס" רשימת השירים המועמדים לשיר השנה (+זמר+זמרת+להקה+תגלית). מאחר שהרשימה היא של גלגל"צ ,בערך 99 אחוז מהשירים הם מאוד מוכרים ,ולא כולם ראויים. כשבוחנים את הרשימה , רואים שלמעשה מדובר בקיילי ועוד 99 ,שכן לאף שיר איןצ´אנס לגבור על CAN´T GET YOU... ועכשו ,תעלו על המסך את בחירותיכם . הכוונה היא לא מה אתם חושבים שיקח ,אלא מה הייתם רוצים שיקח . את 3 הגדולים של השנה מבחינתכם ,נניח

rizla

New member
בקשה קטנה ../images/Emo9.gif

לחלקנו אין את "פנאי פלוס" (אני בכלל בעד "רייטינג"), אפשר לקבל פירוט של המועמדים?

לצערי איני יכול להביא פירוט

גם בגלל שאין לי סורק ,ובעיקר בגלל שאני עצלן מדי מכדי לרשום עכשו 100 שמות של שירים. מה שכן ,תחשבי על כל הזבל שהיה השנה ,כזה שגם MTV וגם גלגל""צ היו משמיעים בכיף ,ואני מאמין שתצליחי להרכיב בעצמך את חלק הארי של הרשימה.

בלי לדעת מה כתוב בעיתון...

אהבתי איך שהגדרת את זה!!! ללא ספק... חלק הארי הוא זבל. וזה לא שאני לא שומע את בריטני החדש (או עדיף רואה את הקליפ)... אבל בקטע של מוזיקה איכותית... לא יודע. כמובן גם שמה שאני מגדיר איכותי זה לאו דווקא מה שאתם תגדירו. אבל כל הפופ-טראש של השנה האחרונה באמת וללא ספק נתן זינוק עצבני ומעצבן לאוזן האנושית.

Gloria_Nathan

New member
סליחה???

אם כבר הייתי בוחרת שיר לא ראוי זה היה קיילי! אבל אני לא הולכת לבכור שיר לא ראוי כי לדעתי אין דבר כזה. אולי בעצם שירים של וויטני יוסטון ואנרקיה אגיליס יכולים להיות לא רואיים אבל כל השאר עצם זה שמישהו השקיע בהם ויצר משהו כבר ראוי להיות שיר השנה. ואם לקיילי יש סיכוי זה רק בגלל שהשיר יצא לפני מעט זמן, אם הוא היה יוצא מתי שאינדיפנדד וואן יצא נראה לך שמישהו היה בכלל זוכר את השיר?? מה פתאום!!!!!!

למעלה