בחירות!!!

wanna get high

New member
בחירות!!!

אוקי אז אחרי הרבה שנים הגיע יום הבחירות!!! המועמדים הם: kyle, richer, memememem (או איך שלא קוראים לו...) ואני. אני אנהל את הבחירות (לצערי אין מתנדבים אבל אני מבטיח לא לרמות.) הבחירות יתבצעו בצורה הזאת: לכל אחד פה יש זכות הצבעה לא משנה אם הוא גבר או אישה שחור או לבן או אולי סתם חום צהבהב... כל קול ישלח לתיבת הדואר האישית שלי... המועד האחרון הוא יום שישי הבא. ביום שבת יפורסמו התוצאות ואז יכתב מכתב מצד הנציג להנהלה. אז יאללה לשלוח!!! ושמישהו יסתכל על החידות שלי בשירשור טריוויה למתקדמים!!!

richter

New member
Richter ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

זה לא כזה שם קשה

wanna get high

New member
הגיוני...

טוב אז לכל אלה שלא מכירים אותי, קוראים לי יובל יוגב בן 14 מירושלים. לצערי לא ראיתי סאות'פארק כל הזמן בערוץ שתיים אבל זה הפך אצלי לפולחן ברגע שהגיע ביפ. היית בפורום הזה לפני הרבה זמן ופרשתי בתקופה חלשה במיוחד. לאחר מכן חזרתי וגילית שלא הרבה השתנה, לכן אני אפעל למען העלאת רמת הפורום ושטף הדיבור. אני לא הולך לשעמם אותכם בפרטים טכניים אבל אני מתכוון לעשות הפרדה מיידית בין קללות מכוונות (שלפי דעתי יהיו אסורות) לבין קללות סאות'פארק כמו: "eat pinguins shit you ass p-honker". אני גם חושב שכל ההודעות המטומטמות כמו "הי אני אוהב סאות'פארק" ימחקו. לגבי מצטרפים חדשים אני אשאל את תפוז אם יש להם דרך לרשום בתחילת העמוד את המשתמש החדש ביותר כדי שלא חצי מהפורום יהיה "הי אני חדש בפורום". טוב אין לי עוד מה לומר אז בי!

richter

New member
../images/Emo124.gif אז על עצמי ../images/Emo124.gif

אז ככה, קוראים לי עידו ואני מאיזור המרכז ואני עוד מעט בן 16. וסאות'-פארק זאת בערך הסדרה הכי אהובה עלי מכולן. אני מלווה את הפורום הזה מן היום הראשון שלו (זוכרים את IC4 ואת-CarpetCrawler
) ואני לא מדבר מאז שאייסי מחק את הפורום אלא ממש מן היום הראשון שלו. אני חושב שלפורום הזה יש פוטנציאל ע-נ-ק-י להצליח ולא רק בגלל העובדה שיש לסדרה קהל מעריצים ענק בארץ וגם יש לנו כאן אחלה חבר'ה שרובם פעילים מאוד בפורום. קבלו ח"ח
פעם כבר כתבתי איך כל העניין של סאות'-פארק התחיל אצלי אבל זה כבר נמחק גם מהארכיון אז אני אכתוב קצת בקצרה: פעם ראשונה שראיתי סאות'-פארק זה היה בחופש הגדול לפני מספר שנים כאשר הסדרה הגיעה לראשונה לארץ ושודרה בערוץ 22 (זוכרים, זה היה אחרי דארמה וגרג.) ראיתי את הפרק הראשון אז והתאהבתי בסדרה ומאז אני ראיתי את כל הפרקים שהיו (חוץ מכמה פרקים בעונה השישית שאני עכשיו עושה השלמות
) אני מעוניין לנהל את הפורום ואין לי בעיה (ואפילו רצוי) שיהיה עוד מישהו שינהל יחד איתי ואני אעשה חידונים ותחרויות וכל מיני דברים שתמיד יהיה מה לעשות בפורום ולא יהיה לנו משעמם אפילו לרגע אחד
. כמו-כן אני מקווה להכניס סדר לפורום (אל תדאגו, יהיה מותר לקלל
) והכוונה היא שלא יהיה הודעות זבל וכל זה. גם נעשה דף ראשי לפורום ואם תהיו בעד ותעזרו אז נוכל להקים אתר קטן לפורום שבו נרכז לינקים וכל מה שנצטרך בשביל הפורום (אני יודע גם לעצב קצת ולתכנת). וביחד נעשה לנו פורום סאות'-פארק הכי טוב בארץ! ובסך הכל אני מאחל הצלחה לכל המתמודדים! ומקווה שתבחרו בי

30על30

New member
אנחנו רוצים גם פורום מתקדם

לא פורום בסיסי כמו עכשיו...

kyle

New member
חחח...go richter! ../images/Emo6.gif

עדיף שכבר הוא לבד יהיה המנהל!
(העובדה שהוא בן 16 עוזרת...)

richter

New member
אני דווקא מעדיף עוד מנהל לצידי

שניים תמיד עדיפים על האחד

kyle

New member
אוקי, עכשיו אני רואה שיש מועמדים...

אז אני מכריז על פרישה, ותומך בריכטר!

memememe

New member
טוב אני מעומד

אני בן 15 וחצי אוהב את הסידרה סאות-פארק. עוד כאשר הסידרה היתה בערוץ 22 ראיתי כל יום שבת לאחר מכן התחלתי לראות אותה בביפ הזמנתי את הערוץ הזה בניוחד בשביל זה. כמו כן אני אוסף את כל הסידרה על משהו כמו 10 דיסקים עד היום, בהורדה מהאינטרנט. התחביבים שלי זה: טלביזיה,מחשב הרבה מאוד,ספרים,סאות פארק גם זה חלק מסדר היום. ועוד... בקיצור יהיה פה אחלה אני רואה את עצמי אחלה מנהל מאפשר לקלל(לא מבין למה זה כזה חשוב). מותר לכתוב הודעות קצרות העיקר מעניינות וסאות פארק בכלל אתם יודעים... כל הקשור. ישמח אם הפורום יגדל ויכנסו אליו עוד ועוד אנשים טובים כמו עכשיו. בקיצור אני חושב שאני מתאים למנהל יכול למלות את תפקידי גם עם עוד מנהל בשמחה. אז בקיצור זה אני. אם יש שאלות תשאלו אז ביי

omer789

New member
אני והוא היחידים שהם

בני 16? אני למעשה 16 וחצי... אני לא רץ לניהול מכיוון שהתחרות קשה...

memememe

New member
זה כמו ההודע למעלה.

אולי פשוט נגיש מכתב למערכת הפורמים ונבקש שנינו כאחד לנהל את הפורום שלנו, כך שגם במלה כולם רוצים שני מנהלים. מה דעתך? richter אנחנו יכולים לדבר גם באי סי קיו.

למעלה