בחירות

soyerj

New member
בחירות

אני אוהב את "תוכנית הערב" ז"ל ששודרה בזמנו ברדיו תל אביב עם שרון טייכר וערן זרחוביץ'. מכיוון שהתוכנית כבר לא משודרת, אני מוריד לעצמי פרקים בתור פודקאסטים, ושומע אותם באוטו, נטולי פרסומות כמובן. כל ההקדמה הזו באה כדי לספר על קטע ששמעתי בתוכנית אתמול (שודר מתישהו ב-2009). הרעיון היה להזמין מאזינים להתקשר ולספר על אהבה גדולה שנולדה מתוך בגידה של אחד מבני הזוג, כלומר בין הבוגד/ת למאהב/ת. ואכן התקשר זוג, שלטענתו, ביום חתונת האשה, נפגשו הכלה ומי שהפך להיות מאהבה, בשירותים (!) של גן האירועים, ושם נדלק הניצוץ ביניהם. המאהב, היה חברו של החתן, דרך אגב. על כל פנים, הסיפור המשיך בכך שהנישואים של האשה התפרקו תוך שבועיים (!) והיא מצאה עצמה בזוגיות חדשה עם המאהב, זוגיות שבה שניהם מאושרים ומרוצים. מיותר לציין שהקשר עם האקס התנתק... אני מעלה את זה כאן משום שלמרות הבחילה הראשונית שתקפה אותי למשמע הסיפור, אני חייב להודות שיש במעשיה של האשה מידה מסויימת של אומץ. האומץ להכיר בכך שהחתונה עם האקס לא הייתה הדבר הנכון בשבילה, והיא בחרה לסיים אותם ולהיות עם מי שהיא באמת רוצה, במקום להישאר מ"חוסר נעימות" או מ"מה יגידו". מה דעתכם?

Rtitan

New member
אם כבר בחירות...

בבחירות הבאות בוחרים ח"כיות!!! וכמה שיותר! בפינת המליאה בונים בריכה, ממלאים אותה בשמן שיזוף בריח קוקוס או שוקולד מומס...
ולתת להן ללכת מכות שם... המממ... רק בבקשה - את סופה לנדוור לא בביקיני בבקשה.

למעלה