בחירות...

בחירות... ../images/Emo40.gif

בעוד שבועיים את נוסעת שוב. בוחרת לבלות את חג הפסח, חג החירות, דווקא איתה כמו בכל שנה. שוב אני ארגיש בודדה בחג למרות כל אלה שסובבים אותי, שוב אני ארגיש שבחרת אותה, שהיא המיוחדת כי את נוסעת אליה. שוב הכל יעלה מחדש, שוב אני ארגיש כלום, שוב אני ארגיש שבחרת אותה- כרגיל. גם השנה את נוסעת לשם, נוסעת אליה, ושוב כשתחזרי את תתלונני על מה שהיה, תחפשי אוזן קשבת, ואני כמובן אתן אותה, ובלב אני ארגיש כל כך כלום, כי את בחרת בה.

nutmeg

New member
גם את בחרת...

באחת שבוחרת להיות עם מישהי אחרת. כולנו בוחרים. משום מה דווקא כשמסתכלים על בחירות של אחרים רואים אותן יותר טוב מאשר את שלנו.

nutmeg

New member
לא יודעת

אני תמיד רואה בחירות לנגד עיני. גם אם נולדים להורים - ואת זה לא בחרנו (למרות שיש כאלה רוחניים שיגידו אחרת), עדיין בבגרות אנחנו בוחרים את התגובות ואת ההתנהגות שלנו. גם קצת כמוך, כנדמה לי. בוחרים את מידת הקירבה, בוחרים להיעלב, בוחרים לסלוח, בוחרים לעבור את החיים בתחושת קרבן... בוחרים.

עכשיו הבנתי.....אז היא לא בחרה בה , היא בחרה

את התגובות שלה עצמה. טוב, אני חייבת לרוץ וניסחפתי פה עם הזמן.........

m i c h a l 6 1

New member
בוקר נפלא../images/Emo142.gif

שימי לב יקירה למילים... חג החירות... חירות לבחור היכן להיות ועם מי... אל תתעצבי.. תמיד לפני חגים יש את ההרגשה הזו הרבה לחץ ותיסכולים ומשקעים שעולים וצפים.. שחררי.. ההרגשה היא נהדרת .מאחלת לך חג נפלא

תודה,גם לך ../images/Emo13.gif

כן, מניחה שהכל צף ועולה בגלל זה. פשוט פעם אחת, פעם אחת הייתי רוצה להרגיש שהיא שם באמת בשבילי, ולא תמיד בשביל אחותי. פעם אחת הייתי רוצה שהשיחה באמת תהיה עליי ואחותי לא תוזכר. כנראה שזה לעולם לא יקרה.

איזו חמודה את ../images/Emo24.gif

אני חוגגת עם המשפחה של הבחור, כמו בשנה שעברה. אבל תודה על ההצעה. זה פשוט חורה לי שכל שנה החג הזה נדפק ולא מרגישה משפחתיות עם המשפחה שלי, אלא עם המשפחה של הבחור שמזל שיש אותם.

זה כבר לפורום שלי- להיות אחים ואחיות../images/Emo3.gif

בואי נאמר שכמה שיותר רחוק מאחותי יותר טוב לי כרגע. וגם נסיעה עם ההורים שלי זה לא בדיוק כיף, מניסיון
וגם לא ממש הוזמנתי...

כן....עצוב ../images/Emo4.gif

הרבה חושבים שזה סתם קנאה בין אחים ושאני סתם מדמיינת אבל עובדה שאני לא היחידה ששמה לב- גם חברות שמכירות את ההורים שלי שמו לב והבחור- אחותי במרכז העניינים תמיד, מדברים עליי או על אחי, ישר הם יעברו לדבר על אחותי, אחותי תמיד המסכנה, המיוחדת, הכי טובה, הכי נפלאה ואני... כלום.

ובל נשכח שיש מקדש שלם של

תמונות שלה ושל הילדים שלה. אני מבינה את ההורים שלי שמתגעגעים כי היא גרה רחוק וגאים בנכדים שלהם, אבל המינימום זה גם לשים לפחות תמונה אחת של אחי ושלי...

זה יכול להשתנות כשלך יהיו ילדים

אצל אמא שלי למשל היא התחילה לשים תמונות רק כשנתנו לה תמונות שלנו עם הנכדים.

קרוסלה

New member
לצערי אצלי זה לא השתנה

וגם אם יש תמונות של הנכדים, תמיד מורגש מי הבת המועדפת. היו שנים שזה מאד הפריע לי, היום פחות.

בארץ....

זה עסק די יקר ויוצא שאחותי בארץ בראש השנה בד"כ ואז כמובן זה גם סובב סביבה...

למעלה