בחירות 2015 - פוסט דעה

Uri04

New member
זה לא מפתיע

אני אודה שהייתי היום פעיל שטח של מרצ בקלפי, ועקבתי אחרי ההתנהלות ההזוייה של חברי "המחנה הציוני". בעוד ששאר נציגי המפלגות דאגו להראות נוכחות ולדבר עם המצביעים, אנשי המחנ"צ פשוט עמדו בצד כמו ילדים בעונש, לא דיברו ולא התערבו, ניסו להתמזג עם הרקע ולא לבלוט בכלל. חשבתי שזה מקרה נקודתי, אבל נוכחתי לשמוע ממקומות אחרים שזה בדיוק אותו הדבר. אני לא יודע אם ההנחייה הזו הגיעה מבית מדרשו של האסטרטג החדש שלהם, כי אם כן
כל כך הרבה קולות פוטנציאליים המחנ"צ איבדו היום, אבל היי - עושה רושם שעדיין הרבה מצביעים למרצ
אז זו חצי נחמה. מקווה שלא אוכל את הכובע בעוד שעה וחצי.

aשרון

New member
מקווה שעבר עליך יום טוב...

לדעתי העמדות של המפלגות השונות בכניסה לקלפי מיותרות לגמרי.
הרי מי שבא להצביע כבר מגיע מוכן עם כוונה ברורה למי להצביע, שום "נציג" או פעיל שטח לא יוכל לשנות דעה של אף מצביע, זה ממש מיותר. היו כאלה שניסו לחלק לי עלון פרסומת של המפלגה בשבילה הם עובדים, דחיתי אותם בנימוס. זה באמת באמת מיותר ובזבוז של כסף שיכל ללכת על דברים אחרים בקמפיין.

Uri04

New member
סורי לאכזב, מרצ עוד קיימת בכנסת

ביבי שלך יצטרך להמשיך לסבול אותנו כעצם בגרון

Acoustic 3

New member
נראה לי שהתכוונת אלי

אבל כן, ביבי שלי, עם 30 המנדטים יצטרך לסבול את ה4 שלכם

אבל בלי שום קשר - לא הייתי רוצה שמרצ לגמרי תמחק. יש במפלגה הזאת הרבה דברים טובים, אבל הייתי רוצה שהיא תלמד את הלקח.
ויפה שיעשו זאת בלי זהבה גלאון (רק חבל שעם תמר זנדברג שעלתה לקברו של ערפאת).

Uri04

New member
כן, התכוונתי אליך

אני לא מבין על איזה לקח אתה מדבר, ומי שמך ללמד אותם לקח.

Acoustic 3

New member
מי שם אותי? אני הציבור!

אני ההבוחר לשעבר או הפוטנציאלי, מי עוד צריך ללמד אותם לקח אם לא הציבור?
ציבור הבוחרים שלהם נטש אותם - אתה לא חושב שהם צריכים ללמוד לקח?
&nbsp
אז מתי הם כן צריכים?
&nbsp
&nbsp
&nbsp
(גילוי נאות: כתבתי את זה לפני כמה שעות ועכשיו כשחזרתי הביתה אני מגלה שכלל לא שלחתי)

Uri04

New member
סליחה, ואני לא הציבור?

ציבור הבוחרים בגדול לא נטש אותם, הם גם ככה היו במצב לא משהו מלכתחילה וזה היה עניין של כל קול חשוב על מנת להבטיח שלא יפלו מתחת לאחוז החסימה. הרבה מצביעים פוטנציאליים בחרו להצביע "אסטרטגית" למחנ"צ מתוך רצון להחליף את ביבי ותו לא. זה לא עבד להם ומרצ הצטמצמה (אבל תודה למצביעים שכן הצביעו, עוד עומדת)

Uri04

New member
לא ממש מסכים איתך, אבל התייחסתי לכל הקמפיין שלהם

היו להם בעיות היסטריות עם הקמפיין מלכתחילה. הם החליפו אסטרטג לפני שבועיים(!), הקמפיין לא המריא. בוז'י לא חשב שהוא עושה משהו לא בסדר ושיש שם איזושהי בעיה (הייתי בכנס בחירות שלו, הוא היה דיי מנותק), וההתנהלות אתמול של הפעילים שלהם רק חידדה את זה. ככה לא מנצחים בחירות, ואכן זה באמת לא היה מספיק.

aשרון

New member
אני מתייחס לגישה הכללית של כל המפלגות

מה הטעם לשים דוכן ופעילים בכניסה לקלפי?. זה מיותר לגמרי.

Uri04

New member
לשכנע את המתלבטים

למתלבטים כוח רב בבחירות אצלנו... העבודה ההסברתית תרמה רבות להצלת מרצ בבחירות האלה.

Acoustic 3

New member
חחחח לא קבלת את ההודעות בגריינדר?

"כמו בגריינדר, גם בפוליטיקה, כיף להשתעשע עם מפלגות מידי פעם.. אבל עכשיו צריך להצביע מרצ" (או משהו כזה, אני לא זוכר באמת)
&nbsp
&nbsp

Uri04

New member
הגריינדר שלי קרס והודעות נמחקו

זאת היתה בעייה של הרבה מחזיקי אנדרואיד, מסתבר. אז פיספסתי את זה..

למעלה