ניא וירקות
New member
בחירות 2006 ../images/Emo47.gif
בחסות פורום נארוטו ובקרדיט ענק של kawaii me אני מתכבדת להציג, את שאלון השנה- בחירות 2006 לפורום! זהו שלב א' של הבחירות המוקדמות למועמדים בכל מיני קטגוריות והכל סובב סביב..הממ..איך לא? הפורום, אנשיו והנושא הראשי שלו. איך בוחרים? שלחו SMSים..XDDD סתם. ~ העתיקו את השאלון שעל גבי ההודעה, הוסיפו את התשובות שלכם ושלחו לי במסר אישי (לשם האנונימיות, כי יהיה שאלות קצת..אתם תבינו) את תשובותיכם D=. מי שמצביע משפיע!~ כולם בבקשה להצביע
ואת ההערות לדחוף לפה ולא במסרים. תודה.
שימו
לא סתם XP שימו
א. השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד משום מה גם לנקבות ב. מועד הגשה (XP) אחרון ב19 לחודש~! (החודש הבא- נכון לעכשיו) ג. בחלק הזה של השאלון אתם בוחרים מועמדים. בחלק השני תבחרו שוב, והפעם יופיעו אפשרויות מצומצמות לבחירה. ד. אין לבחור את עצמכם בשום שאלה -_-. ה. מותר לבחור באדומים, כחולים ושחורים כאחד. משום מה, אין לנו אדומים. ו. תשובות כמו "לא יודע" לא מתקבלות על הדעת. לענות על הכל XD ו..לשאלון~ אנשי השנה של הפורום 1. האיש הפעיל ביותר. 2. האיש שהתלונן הכי הרבה. 3. "חופר" השנה (=. 4. האיש שהכי הגיע לו להיות אדום, ולא אדום. 5. בישי הפורום (כן, O.ם אין בחירות בלי יציאות כאלה) 6. בישית הפורום (לא מפלים נקבות XD). 7. האיש שתרם הכי הרבה לפורום. 8. "מסתכסך" השנה- האיש שרב כמעט עם כולם, אבל תמיד יצא מזה בשלום. 9. נעלם השנה- האיש שרשמנו לו הכי הרבה חיסורים
[כלומר, שלא ראינו אותו. בעיקר אלה בצבא XP]. 10. בררן השנה- האיש שהיה לו הכי הרבה מה לומר על כל פסיק P=. 11. חביב הקהל- האיש השאתם הכי מחביבים כאן באיזור. 12. האיש שהראה התמצאות הכי רבה לגבי הפילרים\ פרקים שלא אהבנו. XP. אירועי השנה של הפורום 1. המפגש הכי מהנה. 2. המפגש הכי הזוי. 3. הקישור הכי הזוי שהיה בטאגליינס. 4. שרשור התמונות הכי חקוק בזכרון. 5. המפגש הכי פחות מהנה. (ובלי "לא היו כאלה XP). 6. הפינה הכי לוהטת שנת 2006 כשנה נוספת לסדרה 1. הדמות האהובה ביותר. 2. הדמות המאוסה ביותר. 3. הדמות המגוחכת ביותר. 4. העונה הכי מרגיזה בסדרה. 5. העונה האהובה יותר בסדרה. 6. הדמות המוכרבת ביותר (תסביך אישיות). 7. הדמות שהזדקקה לבמה נואשות, אך לא קיבלה שום קרדיט. ענו על הכל ותקבלו סוכריה. D: המשך יום נעים ומהנה.
בחסות פורום נארוטו ובקרדיט ענק של kawaii me אני מתכבדת להציג, את שאלון השנה- בחירות 2006 לפורום! זהו שלב א' של הבחירות המוקדמות למועמדים בכל מיני קטגוריות והכל סובב סביב..הממ..איך לא? הפורום, אנשיו והנושא הראשי שלו. איך בוחרים? שלחו SMSים..XDDD סתם. ~ העתיקו את השאלון שעל גבי ההודעה, הוסיפו את התשובות שלכם ושלחו לי במסר אישי (לשם האנונימיות, כי יהיה שאלות קצת..אתם תבינו) את תשובותיכם D=. מי שמצביע משפיע!~ כולם בבקשה להצביע