בחירות 2003.

בחירות 2003.

מערכת בחירות רעה בישבילנו. אני עוד לפני איזה שבועיים הייתי בטוח שלמרצ יהיו איזה 7 מנדטים. היום אני מדבר על מינימום 10 ומקסימום 14. אל תקחו את התוצאות ללב.

מה?

אני אומר שלדעתי לא יהיו תוצאות טובות למרצ אחרי שכולנו עבדנו כל כך קשה אז אני מציע לא לקחת את זה אישית.

Deathatred

New member
אמרת שבהתחלה היו 7

ועכשיו כנראה שיהיו 10. ואז אתה מדבר על ירידה. אני דווקא רואה עליה ( מ 7 ל 10).

Deathatred

New member
נפלתם על העניין הבטחוני

1. צירוף ביילין היה טעות. 2. אולי לעם יש בצדק אנטגוניזם מזהבה גלאון והגינויים שלה לכל מה שצה"ל עושה בשטחים? 3. אולי משהו לא בסדר באידיאולוגיה השמאלנית-מדינית-בטחונית? זה הזמן לעשות רוויזיה, או איך שאהרון5 כל הזמן אומר: מחנה השמאל צריך לעשות חשבון נפש אמיתי ונוקב ולבחון כיצד הוא הגיע לשפל הזה. השמאל צריך לבדוק מדוע הוא מזוהה עם תבוסתנות, כניעה לטרור, עצימת עין אל מול מעשי הנבלה הפלשתינית (לא ראיתי אף שמאלני אחד שקרא להטיל סנקציות על הפלשתינים בעקבות הגילויים שהם שולחים ילדים קטנים למות כמחבלים וכנושאי פצצות) ומנגד יותר מידי ביקורת עצמית חד-צדדית שמתעלמת מהעובדה שיש כאן מלחמה ולעיתים גובלת בהכפשות והשמצות. למה אתם תומכים בבשארה וחבריו שחלקם פועלים להשמדת ישראל ומעודדים טרור כנגד אזרחיה? השתיקה אל מול עלילת הדם השקרית של בכרי. למה על כל פעולה של צה"ל אתם הראשונים לצעוק ואילו על לינצ´ים, ניצול ילדים וטרור ברשות אתם ראשונים לשתוק? העם זוכר, רושם ומעניש בקלפי. כן, זה נשמע כואב, אתם יכולים לפטור את הכל בטענת "דמגוגיה של הימין" אבל הגיע הזמן שתבדקו את הסוגיות האלה לעומק. כי העם אמר את דברו, ובניגוד אליכם, העם לא מתכוון ללכת.

Deathatred

New member
אני לא צריך את מרזל

ולא כל מי שלא מצביע מרצ הוא פשאיסט גזען שצריך להשמיד אותו כי הוא סכנה לנאורות. אני בחרתי מפלגה שהיא גם חברתית, שהיא גם בטחונית, שהיא גם בעד צה"ל ובעד מלחמה בטרור ולא עסוקה כל הזמן בביקורת עצמית ובהצהרות תבוסתניות. העם רצה משהו אחר, העם לא הצביע מרצ. את העם את לא יכולה להחליף, מצד שני...

Nessa Culnamo

New member
אדוני .....

כבר הרבה זמן אני קוראת את הודעותיך ואני חייבת להגיד שהן ממש מרגיזות אותי . מי שמתחבא פה מאחורי הצהרות זה לא אנחנו ..... בחרת מפלגה שהיא גם חברתית וגם בטחונית ?! תוכיח אני לא מוצאת שום מעשה חברתי/בטחוני של הליכוד ומי שמתחבא פה מאחורי הצהרות זה ממש לא אנחנו ..... אני חושבת שאתה מתחבא פה מאחורי ההצלחה של המפלגה שלך , אתה כל הזמן מדגיש כמה שהעם רוצה אותם , אבל לא נתת סיבה ממשית אחת מדוע לרצות אותם ההצלחה של הליכוד היא עלבון לעם הזה .... והוא עוד ישלם , אל תגיד שלא אמרנו

Deathatred

New member
מאיפה הסקת שבחרתי ליכוד?

מאחר שההסק שלך שגוי, אני חושב שאין טעם שאני אתייחס להמשך ההודעה.

Roobie

New member
צחי, כמה מנדטים המפדל קיבל?

5. מרצ קיבלו 6. לא שזה ממעיט מהכישלון הצורב של מרצ. אז נכון שאתה יכול להגיד שהמפדל היא מפלגה סקטוריאלית ויש לה קהל בוחרים מצומצם, אבל מפלגה סקטוריאלית היא דבר יותר גרוע. אז תחשוב פעמיים לפני שאתה יוצא בהצהרות

Deathatred

New member
המפד"ל קיבלה כמה שהיא ציפתה

ומי שלא מטפח ציפיות לא מציאותיות, גם לא מתאכזב. סה"כ, מפד"ל פנתה בעיקר לדתיים ולא לחילוניים ולכן הם בקושי יודעים את מה שהיא עשתה. אולי היא מפלגה סקטוריאלית אבל היא פועלת לטובת כלל עם ישראל.

Deathatred

New member
כן

אני גם שלם עם העשייה החברתית שלהם וגם עם העמדות הבטחוניות שלהם.

עם עמדותיי היו כשלך...

אני משער שגם אני הייתי שם מפד"ל. (למרות היו"ר שלהם, ולא בגללו)

Princess Grace

New member
אני אמרתי כזה דבר?

רק אמרתי, שאם לא נאה לך מרצ, אתה יכול להצטרף ליד ימינו של כהנא. ואני לא באה לשפוט אף אחד. רוצה להצביע חרות, תצביע חרות, אבל אל תבוא אח"כ לבכות, כשתהיה מלחמה, ויקראו לך לדגל. רוצה להצביע עלה ירוק, תצביע עלה ירוק, רק אל תבוא אח"כ לבכות, כשתיקח מנת יתר. העם רוצה משהו אחר, העם יקבל משהו אחר. אבל מה אתה יודע מה הבעיה ש העם זה, הוא מצביע ימין ורוצה שמאל... למה אריק שרון בנאום הזכיה שלו(!!!!!) קרא לעבודה להצטרף?? העבודה לא תצטרף הפעם, כי בחרתם ימין תקבלו ימין באבי אביכם. ואיזוהי המפלגה הכל יכולה הזו?? אם יורשה לי לשאול (כי אולי, אתה יודע, היא סודית...) כדי שגם אני אוכל להצביע לה?

Deathatred

New member
עצם זה

שאצלך כל מי שלא מצביע מרצ ישר הוא כהניסט (זו מפלגה לא לגיטימית) מעיד שכל מי שלא מצביע מרצ הוא בעינייך לא לגיטימי. והנה את עושה את זה שוב, מי שלא מרצ הוא חירות, הוא מרזל, הוא שד מפחיד וגזען שכל היום אוכל ילדים ערבים במצות שלו. והמפלגה שמשלבת גם פעילות חברתית, חינוכית, תרבותית ובטחונית ומחנכת את בניה לתרום למדינה ולחברה ולשרת בצבא כדי להגן עליה היא המפד"ל. אז בבחירות הבאות את מוזמנת להצביע מפד"ל ולחזק את אחת מהמפלגות הטובות שקמו פה.

אם הייתי ימני

הייתי מבציע למפד"ל, מכיוון שהיא מפלגת הימין היחידה שמתנגדת לחוק טל, ויש לה הוכחות לעשייה חברתית.

עם היית ימין...

לא היית מצביע מפד"ל, מכיוון שבעמדותיה הכלכליות מפד"ל היא לא ימין. היא אמנם מפלגה ניצית, אבל עמדותיה הכלכליות הן שמאל (פלוס-מינוס). עם הייתי ימין הייתי מצביע שינוי או ישראל בעלייה (אידאולוגיה ורצינות מדהימה יש למפלגה הזו, חבל שהיא מפלגה סקטוריאלית)

למעלה