בחירות 2003

ufh35

New member
בחירות 2003

טומי שלום :לפי הסקרים המצב מאד מדאיג האם יש לך עוד 9 או 10 מועמדים ראויים לכהן כחברי כנסת?נ.ב הצעה אישית ממזרחי אם אתה רוצה להיות מקובל על השיכבה הזו בציבור כדאי שיהיו לפחות 2 חכי"ם ספרדים

ורצוי להדגיש "מ" ולא "של"

הם נציגים שבמקרה הם גם מעדות המזרח. אצלנו אנשים נבחרים אך ורק על פי כישוריהם ולא לפי שיריונים. טומי לפיד לדוגמא הוא נציג מההונגרים אבל לא של ההונגרים...

ronen1981

New member
ידידי היקר.

הרשימה של שינוי נבחרה באופן דמוקרטי עלידי חברי המועצה וכן טומי לפיד נבחר באופן דמוקרטי עלידי אותה מועצה (שגם היא נבחרה דמוקרטית עלידי חברי המפלגה.) ולטומי לפיד אין סמכות לקבוע מי יהיה ברשימה ומי לא והרשימה כבר נבחרה ונקבע. לשינוי לא רק שיש עוד 10 מועמדים ראויים לכהן בכנסת יש לה עוד הרבה יותר ואתה מוזמן להכנס לאתר של שינוי ולראות את האנשים ולקרא. היום במקרה ברחוב נשאלתי עלידי יוצא ברה"מ לשעבר מדוע אין הרבה נציגים יוצאי ברה"מ לשעבר ברשימה(אחד במקום ה6 ואחד ב15) ,ועניתי לו ברוסית השבורה שלי (אני צבר ורוסית יודע מסבתא ומהסביבה) את אותה התשובה שאני יענה לך. מה אתה מעדיף נציג בן העדה שלך שבכלל לא עוסק בבעיות הקשורות לך ונוגעות הכי לך או אדם שמה לעשות נולדו הוריו לא במרחב הגאוגרפי שהיתה מעדיף שיולדו אבל דואג ומקדם את אותם הנושאים החשובים לך . שינוי בניגוד למפלגות אחרות לא בוחרת בנציגיה לפי יצוגיותם כי אם לפי האם מיצגים ולפי הכישורים שלהם והיכולות שלהם והתאמתם ונאמנותם לעקרונות המפלגה. כעת סתם לידע כללי פרצקי הוא חצי פרסי ואהוד רצבי מועמד מס" 11 לכנסת הוא מזרחי. (לא יודע איזה עדה בדיוק כי האמת זה לי לא חשוב לי בגרוש,אנחנו פה כולנו אזרחי המדינה עם אחד ושינוי דואגת לעם ישראל כיחידה אחת אנחנו עיוירם למין צבע עדה אופן קשירת שרוכי הנעלים וכד...)

למעלה