בחירות ערוץ 2

• פותח הנושא tvguy
  • פורסם בתאריך

tvguy

New member
בחירות ערוץ 2

כמו נרקומן זפזפתי אתמול בין הערוצים ( התחלתי ב11.00 בבוקר ) בסביבות שעה 3 החלטתי: אני בערוץ 2 למה? כל כך הרבה סיבות שאין לי אפילו כח להתחיל לכתוב אותם ותאמינו לי אני אוהב לדבר והרבה. ערוץ 2 היה דינמי, משעשע, מעניין, מרשים. ערוץ 1 כבד, אליטיסטי, איטי ולא מעניין. חוץ מזה, איך ערוץ 1 מצפה שאני אצפה בו ולא בערוץ 2 אם ירון דקל אחד הפרשנים המקצועיים והמכובדים ביותר הלך להופיע בתוכנית מיוחדת של ערוץ 2 עם אילנה דיין ושאהוד יערי הפרשן הכי תותח בטלוויזיה, עומד לעבור לערוץ 2 קיציס ופרידמן היו נחמדים, וקורעים לפרקים אך היו גם רגעים רעים. ארז טל וצביקה הדר הביאו לי את הסעיף. בכל מקרה, ערוץ 2 ערוץ 2 ערוץ 2

cosmic523

New member
``פוסט יעקב סינדרום``

אז זהו, שלא ממש יצא לי לראות טלוויזיה אתמול, רק באמצע הלילה כשחזרתי הביתה. אבל מהמעט שראיתי, הדבר הראשון שמשך את תשומת ליבי היה חוסר התיאום המוחלט בין מיקי ודן בערוץ 2. לא יודעת למה, אולי זה בגלל ששילון הוא לא מאלה שמככבים אצלי ברשימת האנשים שאני אוהבת, אבל משהו שם פשוט לא הולך. יש תחושה של מאבק. הם נכנסים אחד לדברי השני, לא קשובים האחד לשני, ובסופו של דבר משדרים תחושה של שתי מהדורות שונות - האחת של מיקי והשניה של דן. כנראה שזה לוקח זמן, ליצור את ההרמוניה ששרתה בין מיקי ויעקב, אבל האמת היא, שאם זה תלוי בי, הייתי כבר מעדיפה לראות את מיקי שם לבד.

למעלה