בחירות עכשיו ?

בחירות עכשיו ?

מצד אחד ברור שבחירות זה צו השעה, לא בשביל שהעם יקבל החלטה אלא בגלל שיש צורך לבצע חריש עמוק ולהחליף את מרבית החכ"ים המכהנים, 90-100 מהם צריכים ללכת הביתה. המדינה מובלת ע"י חבורה כושלת , ופשוט מתברר שמי שמגיע למקומות של מקבלי ההחלטות הוא גרוע, שלא לדבר על מערכות הממסד שגם הן כושלות. מצד שני ברור שלאחר בחירות נראה את אותם האנשים ששורצים בכנסת בממוצע של 20-30 שנים לגולגולת. מדובר במעגל שבו כל פעם יש כשל -> בחירות -> אותם החכ"ים שכשלו (הן באותן המפלגות והן במפלגות אחרות או בתפקידים בממסד) -> חזרה לכשל. הסיכוי שתקום מפלגה חדשה רצינית שאיננה קשורה ליצורים המאיישים את הכנסת כיום הוא אפסי, הם יעצרו זאת בכל מחיר כולל מערכת המשפט התקשורת ועוד. הדמוקרטיה הישראלית היא בערבון מוגבל ביותר. אני אישית חושב שמרבית היצורים בכנסת לא ראויים לשום דבר, יש לשלול מהם את ההטבות ולחקור אותם ולמצות את הדין. כנ"ל לגבי הממסד, משטרה, משפט , תקשורת, אקדמיה הכל לקוי ובכל זאת אותם האנשים (או בני משפחותיהם או מקורביהם). מי שיצייר עץ של עמדות הכוח בממסד הישראלי ויסתכל על זה מנקודת מבט של משפחה ומקורבים (חמולות) ייגלה שהעץ נראה כמו עץ יוחסין.

לכן זה לא מפתיע שהילד של שרון אמר

שסילבן שלום לא נולד להיות שר חוץ. הילד של שרון סיים את עיסוקיו עם המשטרה לא מזמן, מה שמותיר לו מרווח זמן לשוב לעניינים עם שלומי עוז עסקני הליכוד וכיו"ב... הייתי רוצה לראות את שרון ילדיו וסילבן שלום עפים מהפוליטיקה. כמה זמן שרון בפוליטיקה ? 25 שנים ? 30 שנים ? גם את סילבן שלום אני זוכר בפוליטיקה מאז שנולדתי. עזבו אותנו, קחו איתכם את כל הביילינים הפרסים השרידים את כל הכנסת. מאסנו בכם. כשלתם. אני שואל את כל חברי הכנסת שהם כבר 15 שנים ומעלה שורצים שם, למה שלא תיקחו אחריות לכשלון ? אני רוצה לראות ח"כ אחד שנמצא 15 שנים ומעלה שיבוא ויאמר שהוא לא כשל.

האחווה של אנשי הממסד והחכים ביניהם

אחד לשני בנוגע לשחיתויות שלהם היא יותר חזקה מהאחווה שלהם עם בוחריהם.

סוהי

New member
יופי יופי...קיטורים השמעת לרוב....

יש לך איזו שהיא הצעה יצירתית לפיתרון הבעיה?...כל אחד יכול להבחין שהמנוע ברכב שלו לא תקין - החכמה היא לדעת לתקן....

למעלה