בחירות לשגרירות

aderettz

New member
בחירות לשגרירות

היי כולם! עבר איזה חודש מאז שכתבתי פה. התגעגעתי:) רציתי לעדכן אתכם שאני רצה בבחירות להנהלת השגרירות וצירפתי לכאן את מה שכתבתי בפורום הצגת המועמדויות של השגרירות, משהו לקריאה קלה לפני השינה ;) שמי הוא אדרת צחי, אני חיילת בת 20, והכינוי שלי בפאנדום הוירוטואלי שלנו (ככה אני אוהבת לקרוא לקהילה הענפה שלנו באינטרנט.) הוא b&a lover או aderettz אני גולשת בפורומים/ צאטים (כן, פעם היה משהו כזה של באפי /מירק/ אתרים של באפי עוד מהימים שהadsl היה חלום רטוב כך שאני מניחה שחלקכם מכירים אותי, ואם לא, אני מקווה שתכירו ייתכן גם שאתם מכירים את האתר שבניתי לפני 4 שנים, buffy & angel Kingdom (www.geocities.com/buffy_angelk) אני רואה באפי מהימים הרחוקים של ערוץ 2, וכמו רבים וטובים התאהבתי מהפרומו לסדרה. כבר אז היה משהו בלתי מוסבר שמשך אותי לחכות לעליית הסדרה לאווויר, ומאז לכל פרק ופרק. אני בסוף העונה החמישית של אנג'ל, ובאמצע פיירפליי. כהרגלי אני דוחה לעצמי את הסוף של שתיהן אני מאוד אוהבת את הקהילה שלנו, ומאוד שמחתי לקחת חלק בהתגבשותה. זה מאוד מרגש ונחמד לפגוש הן במציאות והן און ליין אנשים שאוהבים באפי באותה רמה. אנשים מבחוץ לא יכולים ממש להבין אותנו את האהבה לג'וס וורס, שהיא חלק מרכזי מהאישיות שלנו, מהתחביבים ומהמחשבות שלנו. אני יודעת, שבכל רגע פנוי שיש לי, אני משקיעה אותו איך שהוא בבאפי, אם זה בתרגום פרקים שזה הפרוייקט החדש שלי, בעבודה על האתר או סתם קריאת מאמרים על הסדרה או השתתפות בפורומים. הגעתי למסקנה, שמאחר ואני משקיעה את רוב הזמן שלי בקהילה, אז כדאי לנתב את הזמן הזה לפעילות שתתרום לקהילה בדברים החשובים באמת. אם זה בארגון הקרנות, ארגון האירועים השונים כגון: אייקון, כנס עולמות, המסיבאפי הנפלאה וכל הפעילות הענפה שמרכזת השגרירות. צפיתי (וכמובן השתתפתי.) בהתפתחות שלה, מענף צידי של סטארבייס 972 עם מס' הקרנות באייקון, לגוף שיוצר כנסים כדוגמת "מי ימלל גבורות סאנידייל" והמסיבאפי. עכשיו במיוחד, כשההנהלה מתחלפת, וזו תקופה בה כל הסדרות של ג'וס הקיימות כבר ירדו משידור. זה הזמן לתרום, לתת את הפוש, לתת את כל הנשמה כדי שנלך קדימה. אני מוכנה לתת את כל מרצי כדי לקדם את המטרה הזו כי היא באמת מאוד קרובה לליבי. הכישורים שלי המתאימים אותי לתפקיד חברת הנהלה: *אהבה עצומה לבאפי ורצון לתרום לקהילה. (מתבקש *יכולות ארגון וביצוע. במסגרת תפקידי הצבאי כסמלת מבצעים, בכל יום (בשבוע שאני לא בבית. אני שבוע בבסיס ושבוע בבית כחלק ממהות התפקיד.) אני מתאמת מבצעים שונים בין גורמים רבים, מיומנות שלדעתי תתרום רבות לארגון כנסים ואירועים שונים, שהם חלק אינטגרלי מתפקוד השגרירות. בנוסף יתרום נסיוני כחברה במועצת התלמידים של התיכון בו למדתי, שבמסגרתה הרמנו הפקות רבות וטובות. *יחסי אנוש טובים. אני אדם שמצטיין בעבודת צוות ובתרומה לקבוצה בה אני נמצאת. אני מקווה שתכונה זו תסייע לי לתרום את המקסימום מעצמי. *יכולות כתיבה גבוהות. כפי שציינתי, בבעלותי אתר שאת רוב החומרים אליו, אני כתבתי בעצמי. אוכל לתרום לשגרירות בהנהלת הפאנזין וניהול האתר הרשמי של השגרירות. אני מקווה מאוד שתתנו לי את ההזדמנות להשפיע ולתרום. אדרת צחי

toxic vamp

New member
הו.דניאל.לא ידעתי שאת מתמודדת.

בהצלחה לך יקירתי.

מה זה זה.. גם אני מתמודד - מי שעוד

יראה את זה
... אני עידו פלד, בן 16 מאזור חיפה ואני מציע את מועמדותי להנהלת שגרירות סאנידייל. כשראיתי את המכתב על הבחירות לשגרירות, זה נראה לי נורא מגניב אבל נורא חששתי.. לאחר החלפת מכתבים קצרה עם שירי, הגעתי למסקנה שאני יכול ואף כדאי לי להציע מועמדות לתפקיד זה. למה אני רוצה להיות חבר בהנהלה? בגלל הכסף והבנות. "באפי קוטלת הערפדים" תרמה המון לחיי, למעשה שינתה אותם עד ללא היכר. כשהבנתי שיש שגרירות, כלומר, עוד אנשים שהושפעו מהסדרה, מאוד התרגשתי ומיהרתי להצטרף אליה. מאז השגרירות הפכה לגוף "נערץ" מבחינתי, בגלל כל הפעילויות שהיא עושה למעני ולמען כל הקהילה הבאפיסטית בארץ. להצטרף להנהלה זו למעשה הדרך שלי לתרום משו בחזרה לקהילה, וזה מאוד חשוב לי. נכון, אני יכול להתנדב (as i have done) אבל זה לא אותו דבר. אני רוצה להיות חלק מהמפעל היוצר הזה, להיות פעיל יותר ולהשפיע יותר בקהילה. במסגרת הקהילה הבאפיסטית השתתפתי בקאסט המשני של המחזמר בעברית שהועלה בטכניון, התנדבתי בכנס חנוכה, הופעתי בכנס חנוכה ביחד עם בר-חן בI'll never tell כספייק (חזייה אדומה), הייתי אחד משלישיית ה-We are Gods במסיבאפי, כתבתי מאמרים על הסדרה (אם אתם מעוניינים, אתם מוזמנים לפנות אליי) -על שניהם אני עובד כדי להפוך אותם להרצאות מעניינות בשביל הכנס הבא או בהזדמנות הקרובה שתינתן לי, כתבתי פיקים על הסדרה (אחד מהם שלחתי לפאנזין האחרון, הוא עונה לשם "דרך קלה"), כתבתי והרצתי משחק חי (LARP) על הסדרה, הכנתי מספר רב (מדי) של קליפים על הסדרה. חוצמזה, שכנעתי את סבתא שלי לראות באפי ובזמן האחרון אני מוצא את עצמי בדיונים סוערים על דמותה של ווילו בעונה 6 איתה. למה אני? זאת שאלה מעצבנת. אני לא יותר טוב מאף מתמודד אחר כאן. אין לי את כל הזמן שבעולם בשביל ההנהלה, אבל מצד שני אני אשקיע את כל הזמן שנותר לי בהנהלה. הקהילה הבאפיסטית מאוד חשובה לי (המכתב של שירי -"ושעולמות לא יהיה הכנס האחרון שלנו" מאוד הלחיץ אותי) ואני יכול לתרום לה ברעיונות חדשים ובהרמת פרוייקטים חדשים, מגוונים ויצירתיים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות וכאלה, אני אשמח לענות.. אני מופיע בפורום באפי בתפוז בכינוי זה (harry the bloody) מסנג'ר ואימייל=> [email protected] - לשאלות או סתם לשיחה. בהצלחה לכולם! עידו פלד.

aderettz

New member
תודה לכם:)

אני באמת מקווה בעזרתכם להבחר ולמשוך את השגרירות קדימה:)

talrv

New member
שמחה שהשתכנעת בסוף ../images/Emo13.gif

שיהיה לכולכם בהצלחה, תייצגו את הפורום בכבוד
טל.

Reshefgarcia

New member
תזכורת לכולם...

שלום לכולם... רק תזכורת קטנה... הבחירות היום בשעה 4...ואם אתם קוראים את זה,זה כנראה אומר שאתם לא בדרך לשם כדי להצביע ולהשפיע...אז למה??? לכו!!!

למעלה