בחירות לשגרירות
היי כולם! עבר איזה חודש מאז שכתבתי פה. התגעגעתי
רציתי לעדכן אתכם שאני רצה בבחירות להנהלת השגרירות וצירפתי לכאן את מה שכתבתי בפורום הצגת המועמדויות של השגרירות, משהו לקריאה קלה לפני השינה
שמי הוא אדרת צחי, אני חיילת בת 20, והכינוי שלי בפאנדום הוירוטואלי שלנו (ככה אני אוהבת לקרוא לקהילה הענפה שלנו באינטרנט.) הוא b&a lover או aderettz אני גולשת בפורומים/ צאטים (כן, פעם היה משהו כזה של באפי /מירק/ אתרים של באפי עוד מהימים שהadsl היה חלום רטוב כך שאני מניחה שחלקכם מכירים אותי, ואם לא, אני מקווה שתכירו ייתכן גם שאתם מכירים את האתר שבניתי לפני 4 שנים, buffy & angel Kingdom (www.geocities.com/buffy_angelk) אני רואה באפי מהימים הרחוקים של ערוץ 2, וכמו רבים וטובים התאהבתי מהפרומו לסדרה. כבר אז היה משהו בלתי מוסבר שמשך אותי לחכות לעליית הסדרה לאווויר, ומאז לכל פרק ופרק. אני בסוף העונה החמישית של אנג'ל, ובאמצע פיירפליי. כהרגלי אני דוחה לעצמי את הסוף של שתיהן אני מאוד אוהבת את הקהילה שלנו, ומאוד שמחתי לקחת חלק בהתגבשותה. זה מאוד מרגש ונחמד לפגוש הן במציאות והן און ליין אנשים שאוהבים באפי באותה רמה. אנשים מבחוץ לא יכולים ממש להבין אותנו את האהבה לג'וס וורס, שהיא חלק מרכזי מהאישיות שלנו, מהתחביבים ומהמחשבות שלנו. אני יודעת, שבכל רגע פנוי שיש לי, אני משקיעה אותו איך שהוא בבאפי, אם זה בתרגום פרקים שזה הפרוייקט החדש שלי, בעבודה על האתר או סתם קריאת מאמרים על הסדרה או השתתפות בפורומים. הגעתי למסקנה, שמאחר ואני משקיעה את רוב הזמן שלי בקהילה, אז כדאי לנתב את הזמן הזה לפעילות שתתרום לקהילה בדברים החשובים באמת. אם זה בארגון הקרנות, ארגון האירועים השונים כגון: אייקון, כנס עולמות, המסיבאפי הנפלאה וכל הפעילות הענפה שמרכזת השגרירות. צפיתי (וכמובן השתתפתי.) בהתפתחות שלה, מענף צידי של סטארבייס 972 עם מס' הקרנות באייקון, לגוף שיוצר כנסים כדוגמת "מי ימלל גבורות סאנידייל" והמסיבאפי. עכשיו במיוחד, כשההנהלה מתחלפת, וזו תקופה בה כל הסדרות של ג'וס הקיימות כבר ירדו משידור. זה הזמן לתרום, לתת את הפוש, לתת את כל הנשמה כדי שנלך קדימה. אני מוכנה לתת את כל מרצי כדי לקדם את המטרה הזו כי היא באמת מאוד קרובה לליבי. הכישורים שלי המתאימים אותי לתפקיד חברת הנהלה: *אהבה עצומה לבאפי ורצון לתרום לקהילה. (מתבקש *יכולות ארגון וביצוע. במסגרת תפקידי הצבאי כסמלת מבצעים, בכל יום (בשבוע שאני לא בבית. אני שבוע בבסיס ושבוע בבית כחלק ממהות התפקיד.) אני מתאמת מבצעים שונים בין גורמים רבים, מיומנות שלדעתי תתרום רבות לארגון כנסים ואירועים שונים, שהם חלק אינטגרלי מתפקוד השגרירות. בנוסף יתרום נסיוני כחברה במועצת התלמידים של התיכון בו למדתי, שבמסגרתה הרמנו הפקות רבות וטובות. *יחסי אנוש טובים. אני אדם שמצטיין בעבודת צוות ובתרומה לקבוצה בה אני נמצאת. אני מקווה שתכונה זו תסייע לי לתרום את המקסימום מעצמי. *יכולות כתיבה גבוהות. כפי שציינתי, בבעלותי אתר שאת רוב החומרים אליו, אני כתבתי בעצמי. אוכל לתרום לשגרירות בהנהלת הפאנזין וניהול האתר הרשמי של השגרירות. אני מקווה מאוד שתתנו לי את ההזדמנות להשפיע ולתרום. אדרת צחי
היי כולם! עבר איזה חודש מאז שכתבתי פה. התגעגעתי