בחירות ושוק ההון

מצב
הנושא נעול.

menimor

New member
בחירות ושוק ההון

בחירות ושוק ההון

מפני שכולם כאן עוסקים בדרך זו או אחרת בשוק אשמח לשמוע איך לדעתכם תשפיע בחירתו של אריק שרון לרשות הממשלה על שוק המניות ועל הדולר אנחנו פה בפורום כמות נכבדה של אנשים ומפני שאין לי כמעט ספק שאריק עומד להיות ראש ממשלתנו הבא אולי נוכל להקדים קצת את המאוחר (במערכות הבחירות האחרונות מי שהימר נכון בנוגע למנצח בבחירות הרוויח בגדול)

prtz

New member
אריק שרון ודחית הסכם השלום

אריק שרון ודחית הסכם השלום

בחירות ושוק ההון מפני שכולם כאן עוסקים בדרך זו או אחרת בשוק אשמח לשמוע איך לדעתכם תשפיע בחירתו של אריק שרון לרשות הממשלה על שוק המניות ועל הדולר אנחנו פה בפורום כמות נכבדה של אנשים ומפני שאין לי כמעט ספק שאריק עומד להיות ראש ממשלתנו הבא אולי נוכל להקדים קצת את המאוחר (במערכות הבחירות האחרונות מי שהימר נכון בנוגע למנצח בבחירות הרוויח בגדול)
יביאו לדעתי ליום נפילות חד ומשם תלוי יהיה מי שר האוצר וכד` למרות שהפסמיות תחגוג. מצד שני אריק שרון, ממשלת אחדות, המשך הדיונים על השלום ושר אוצר סביר יכולים לשנות את התמונה. וחוץ מזה נסדק אמרנו?

השאלה לא מי מנצח אלא איך ?

השאלה לא מי מנצח אלא איך ?

בחירות ושוק ההון מפני שכולם כאן עוסקים בדרך זו או אחרת בשוק אשמח לשמוע איך לדעתכם תשפיע בחירתו של אריק שרון לרשות הממשלה על שוק המניות ועל הדולר אנחנו פה בפורום כמות נכבדה של אנשים ומפני שאין לי כמעט ספק שאריק עומד להיות ראש ממשלתנו הבא אולי נוכל להקדים קצת את המאוחר (במערכות הבחירות האחרונות מי שהימר נכון בנוגע למנצח בבחירות הרוויח בגדול)
לדעתי ישנה הזדמנות שווה בין ברק לשרון . קחו אותי כימיני ויש לי בעיה להצביע עבור שרון ,אם ביבי היה רץ אין לי ספק במי הייתי בוחר. אבל השאלה היא האם הבחירות יהיו מאין משאל עם על הסכם שלום וא זכיתו של שרון תחשב כלא של העם בעד הסכם שלום עם הפלשתנאים מה שיראה אולי כצעד לפני מלחמה. בכל מקרה צריכים לראות על מה יהיו הבחירות הללו.בכל מקרה הכנסת תמשיך להיות מפוררת במשך השלוש השנים הבאות כריש

בחירות וניתוח טכני

בחירות וניתוח טכני

אני חדש פה ולכן אנני מבין את הקשר בין בחירות לניתוחים טכנים של השוק.אודה לתגובתך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה