בחירות וייצוג להטבי

בחירות וייצוג להטבי

יש מפלגה שרצה לבחירות ולדעתכן מייצגת באיזשהו אופן גם את זכויתינו?
אני לא מספיק בקיאה בעניין ולקראת ינואר רוצה להשכיל מספיק

MulhollanDrive

New member
מרצ

אבל ה"אויב" הפלסטיני כנראה יותר מאיים מאשר אפליה של קבוצה מסוימת על-ידי המדינה.

הייתי בוחרת מרצ

אבל בתור מרכז-שמאל-מתון למדיי הם משקפים יותר דברים שאני לא מסכימה איתם מאשר דברים שכן...

מה יאיר לפיד אומר עלינו, אגב?
מה הוא אומר באופן כללי, בעצם?
חוץ מ"איפה הכסף?"

almogg24

New member

לגבינו, הוא התחייב שאם וכאשר יעבור חוק נישואים אזרחיים,
הוא לא יצביע עבורו אם אינו כולל את קהילת הלהט"ב.
ובאופן כללי- הוא מדבר על חינוך, דיור בר השגה, בריאות, שינויים בשיטת הממשל,
שיוויון בנטל, שתי מדינות לשני עמים.

Apikachu L

New member
היו לו כמה וכמה קטעים שוביניסטים לא נעימים

באופן אישי, אני לא בוטחת בו...

Imaginary2

New member
זה לא שיש יותר מדי למי להצביע

כולם מושחתים, אז שווה לתת לו צ'אנס ולקוות שיש צדיק אחד מבין כולם

Alla K

New member
יאיר לפיד דברן גדול, אני בספק אם הוא באמת

יזיז את הסטטוס קוו שקיים במדינה וישנה באופן דרסטי את מהלך הדברים. אני חושבת שלהצביע עבורו זה לבזבז את הקול שלך, הוא לא ישנה כמעט כלום ויותר ידבר, בדיוק כמו אבא שלו. שינוי שינתה משהו במדינה?? לא?? גם "יש עתיד" לא תשנה כלום. אתן תראו שזה מה שיקרה.

לפי מה שהבנתי אין לו בכלל השכלה אקדמאית. אדם כזה אתן רוצות שיהיה נציג בממשלה?? באמת...........
אין לו מושג בשיט בכלכלה או בניהול או בתיקצוב של משאבים כלכליים כלשהם. ביבי אמנם נאחס גדול אבל לפחות הוא מבין בכלכלה, ייאמר לזכותו. הבעיה שלו היא שהוא מושחת.

אם אתן רוצות לתת את הקול שלכן למישהו רציני שגם הוכיח יציבות בזמן האחרון, אז תצביעו לעבודה או למרץ. אני אישית לא תומכת במרץ באופן כללי, חוץ מהאג'נדה החברתית-כלכלית שלה והתמיכה היחסית שלה בקהילה, אבל לפחות זהבה גלאון נראית לי כאישה רצינית שיכולה לשנות דברים.

Alla K

New member
כמה פרטים אוביקטיביים על השכלתו של יאיר לפיד:

מתוך ויקיפדיה בערך "יאיר לפיד":

ללפיד אין תעודת בגרות‏. בשנת 2011 התקבל ללימודי דוקטורט באוניברסיטת בר-אילן, בתוכנית לפרשנות ולתרבות. קבלתו נעשתה על סמך הצלחה במספר קורסים שלקח מתוכנית הלימודים לתואר שני ועל סמך "הישגיו הספרותיים והעיתונאיים", אף שאינו ממלא את תנאי הקבלה השגרתיים לתוכנית. בעקבות פרסום פרשה זו הורתה המועצה להשכלה גבוהה ב-31 בינואר 2012 לאוניברסיטת בר-אילן להפסיק את המסלולים שאפשרו לימודי תואר שני ושלישי למי שאין לו תואר ראשון‏.

ממתי מתקבלים ללימודי דוקטורט רק "על סמך כמה קורסים מתוכנית הלימודים לתואר שני והישגים ספרותיים ועיתונאיים" ללא ביצוע עבודת מחקר רצינית עליה מקבלים ציון??

וממתי מתקבלים ללימודי תואר שני מבלי שיהיה לך תואר ראשון??

לבן האדם אים אפילו תעודת בגרות!!!!!

almogg24

New member
ועובדה, הוא מצליח הרבה יותר מכאלה שיש להם

זה שאין לו תעודת בגרות לא אומר כלום. והאמת, תעודת בגרות זו שטות אית גדולה

מצליח במה? אבא ואמא סידרו לו את תחילת הקריירה

והצניחו אותו לתפקידים. משם הוא המשיך באמצעות המראה והקסם האישי שהוא משדר. זה הכל.
הוא בעל טור (שם מפוצץ עבור "בלוגר שיש לו קשרים כדי לכתוב בעיתון הכי חזק במדינה") ומגיש בטלביזיה. זה הכל. זה מה שהוא עושה. ומרוויח בערב כזה של הגשה יותר ממה שאני מרוויחה בשנה של עבודה (בתור מהנדסת!!!).
אם גם לי היו אבא ואמא מפורסמים, עשירים ומקושרים גם אני הייתי יכולה להצליח ככה. גם את.
.

tornado0089

New member
כן. אבל...

על פניו נראה שאת צודקת. עובדתית הכל נכון.
אבל
כמו שכבר אמרו פה.. מכל שאר הפוליטיקאים שרצים לבחירות הוא היחיד שעדיין לא הייתה לו הזדמנות להוכיח את עצמו ואני לא נוטה לפסול אנשים לפני שהייתה להם הזדמנות כזו. ראינו כבר מה ביבי יכול לעשות ולמען האמת הוא עשה מספיק נזק.. אין כמעט תחום במדינה שלנו שעובד כמו שצריך - חינוך? בריאות? תחבורה? רווחה? כלכלה? דיור? כל צעד מסריח מקומבינות ולי די נמאס. השיטה של הליכוד כבר נכשלה אז לא יזיק לנסות משהו חדש. כולם צועקים שצריך מנהיג חדש אבל עד שיש מישהו שלפחות נכון לנסות לעשות משהו ישר רומסים אותו.

דבר שני, אני לא מאמינה שכדי להיות ראש ממשלה טוב צריך להיות כלכלן או איש בטחון דגול או אקדמאי עם 4 וחצי תארים. היה מנחם אותך יותר אם היית יודעת שהוא יודע לפתור כמה משוואות במתמטיקה או לעשות אנסין באנגלית?
ראש ממשלה צריך להיות מנהל טוב, וצריך שיהיו לידו את האנשים שכן מבינים בכל אחד מהדברים האלה. אם הוא יהיה מספיק חכם לשים לצידו יועצים חזקים, שהם כן אנשי חינוך, כלכלה, בטחון, בריאות וכו', וינהל אותם מבחינתי זו הצלחה מסחררת.

למעלה