בחירות ואחים

בחירות ואחים ../images/Emo218.gif

מה הבחירה הכי מוטעית שאחיכם/ותיכם עשו לדעתכם ומה הייתם עושים אחרת מהם
ולהיפך- איזו בחירה הכי נפלאה מבחינתכם ומדוע

הבחירה הכי מוטעית של אחותי לדעתי

זה שהיא בחרה לחזור בשאלה ולברוח מבעיות במקום להתמודד איתן. ובחירה הכי טובה שלה ועוד אחות שניה זה לעבור לגור עם סבתא שלי ולעזוב את הבית כי לא משו שם.

עוד טעות נוראית של אחותי-

היא הוציאה את הנחש שלה מהבית ולקחה אותו לסבתא שלי ועכשיו יש לנו מלא עכברים בבית וזה עולה לי בפחד אימים! העכברים מריחים אותו ובורחים מהבית שלנו וחתולים אנחנו שונאים אז זה היה טעות גדולה להוציא אותו מהבית! אולי גם אני אקנה לי נחש בתור חיית מחמד? מה אתם אומרים? זה יכול להיות שימושי...

התקלת אותי

כיוון שאחי הקטן די הלך בדרכי (גם בבחירות המוטעות) קשה לי להודות בטעויות שלו כי זה אומר שאני טוענת שגם אני טעיתי. אחי הגדול לדעתי טעה בכך שהוא התרחק מאוד מההורים שלי ומאיתנו בכלל.

h e n y

New member
ממממ

אני חושבת שהבחירה הכי מוטעית של אחותי היא לעבור לגור בת"א ולעבוד במה שהיא עובדת..זה כזה לא מתאים לה... אה ואני גם חושבת שמה שהיא עשתה עם השיער שלה לא משהו...אבל חפיף. אחותי השניה- אני חושבת שהיא התחתנה מוקדם מידי ולא הספיקה כלום... עכשיו הדברים הטובים: אני חושבת שאחי עשה טוב שהוא עזב את אילת כי הוא הצטרך לעבוד שם בשבת וזה לא התאים לו...

שלזינגר

New member
תשובות

הבחירה הכי גרועה של אחי- שהוא החליט שהוא מפסיק ללמוד ושזה לא מעניין אותו- הוא לא מראה טיפה של השקעה ומאמץ בבית הספר, עד ש... הבחירה הכי טובה של אחי- שהוא החליט בכל זאת ללמוד ולהשתדל לקראת הבגרויות (רק חבל שהוא החליט את זה בערך שבוע לפני..

למעלה